-
[quote=selçuklu;264511]gırdılarmı abi elması :. paramparça etsinler patron .... iyi elmastı ama .. hafif bir üzüntü duysamda .. .. iyi oldu bence ... terpi k eedrim .. ... üvvvv ... .lelele.lelele[/quote]
Kırıldı kırılmasına da alt bandı kontrol etmesi lazım galiba.kırılma iyi olmuş mu diye.74150 hedefte yine.
ayrıca yarın mali kural yasası geçecek.bugün halen beklentili kalması normal düşünülebilir.yarın da beklenti bitti ve gümmm olabilir.ya da yasa geçti not arttırım beklentisi oluşur.belli mi olur ne yapcekleri.
-
Dow'da kara Çarşamba istiyorum... 9.000 altı kapanış istiyorum... Panik çıksın, New York borsasında coniler birbirini yesin istiyorum... Çok şey mi istiyorum Selçuklu Patron...
-
selçuklu patron en güzelini sen yaptın bugün,sabah sabah sapladın hançeri 74475 e gittin..tebrik ederim,eline sağlık !
-
[QUOTE=The Tatar;264518]patron gözünü seveyim büyütme puntoları :..:[/QUOTE]
[IMG]http://a.imageshack.us/img689/4681/adszvdn.jpg[/IMG]
-
[quote=The Tatar;264523]selçuklu patron en güzelini sen yaptın bugün,sabah sabah sapladın hançeri 74475 e gittin..tebrik ederim,eline sağlık ![/quote]
valla patron .brv
-
[quote=unlimitted;264515]73.800 long...
73.775'in sağa geçmesi ile stoplarım.
ciddiyim...
(dip avının şeysini çıkarmış oluyorum bu durumda.lelele)[/quote]
900'den flat..
pela, bu da saaa kapak ossun! 10 dakkada 100 points. yeter gayri.
GBP/USD, bekle senin oraya da geliyorum! .dng
-
haydi palacık at artık 74 üstüne
-
[quote=selçuklu;264524][IMG]http://a.imageshack.us/img689/4681/adszvdn.jpg[/IMG][/quote]
kırmızıııı :::
-
[QUOTE=Strategist;264522]Dow'da kara Çarşamba istiyorum... 9.000 altı kapanış istiyorum... Panik çıksın, New York borsasında coniler birbirini yesin istiyorum... Çok şey mi istiyorum Selçuklu Patron...[/QUOTE]
az patron .. senin için dünya finansal pyasaları çöksün isterim patron .... wall street sana gurban olsun stro patro ... .brv.brv
-
uzun ortalama hakkını veriyor gerçekten şuana kadar..
-
[quote=selçuklu;264532]az patron .. senin için dünya finansal pyasaları çöksün isterim patron .... wall street sana gurban olsun stro patro ... .brv.brv[/quote]
Sağol patron... Tek korkum geceye short kalacam, telef edecem bu kadar short'çu dostu... Umarım üfürükten nem kapan sistemim kapanışa kadar tekrar long'lar... üvvvv...
-
[COLOR="Red"][SIZE="1"]yygd[/SIZE][/COLOR]
aniden bir unmüsterihlik çöktü üzerime .. :o:oüüüüüü