Uzun zamandır böyle uyuz piyasa görmemiştim. .dng
Printable View
Uzun zamandır böyle uyuz piyasa görmemiştim. .dng
[QUOTE=teo;64936]Kişisel düşüncem, herkesi longa geçirdiler, Takas diğer bunu söylüyor,
Seansın sonuna doğru sert basacaklar, ky boynunu bile kımıldatamıyacak...[/QUOTE]
Vade başından bakacak olursak long diğer %16 short diğer %3 gibi ama bu 26,400-32,850 yükselişine engel olmadı.
Sert basma olursa kim basacak merak ettim.
spottaki ısrarlı para girişi düşündürüyor beni..aynı hareketi temmuzda yaşamıştık..kimseye mal aldırmadan uçup gitmişlerdi..dışaruya aldırmadan almaları çok ilginç..tam kırılma noktalarında destek atıolar..
düşüncem : 33,525 kadar yukseltip,32,275 kadar basacaklar.
para girişi hiç bir şeydir, susuzluk her şey... şöyle açıklayayım; bizdeki sahtekarlar, 5 aracı kurumdan deki 1000000 lot aldılar..Ama 10 ayrı aracı kurumdan 1200000 sattılar..Para girişi dehşet pozitif görünür... :)
Bir diğer konu, varsayki bu sahtekarlar yok piyasada.. Yani "perfect" bir piyasada olduğumuzu varsay..Teorik olarak trendler, para girişinin max olduğu yerlerde biter veya başlar :)
güzel güzel çıkıyor işte sizede yaranılmıyo yap long otur seyret
[QUOTE=VOBiX;64940]Vade başından bakacak olursak long diğer %16 short diğer %3 gibi ama bu 26,400-32,850 yükselişine engel olmadı.
Sert basma olursa kim basacak merak ettim.[/QUOTE]
poc degerınden (adil fiyat) alım fırsatı yaratmayan (trend dısında) kı su an trend yok, her tahta basılmaya mahkumdur...
[QUOTE=Astatin;64944]para girişi hiç bir şeydir, susuzluk her şey... şöyle açıklayayım; bizdeki sahtekarlar, 5 aracı kurumdan deki 1000000 lot aldılar..Ama 10 ayrı aracı kurumdan 1200000 sattılar..Para girişi dehşet pozitif görünür... :)
Bir diğer konu, varsayki bu sahtekarlar yok piyasada.. Yani "perfect" bir piyasada olduğumuzu varsay..Teorik olarak trendler, para girişinin max olduğu yerlerde biter veya başlar :)[/QUOTE]
düşerken hergün para çıkışı eksiydi yükselirken de hergün artı ya onlarda bizim senin sölediğin gibi düşünmemizi istiyorlarda nasılsa öküzün altında buzağı arar bunlar düz mantık çalışalım diolarsa:)
[quote=Astatin;64944]para girişi hiç bir şeydir, susuzluk her şey... şöyle açıklayayım; bizdeki sahtekarlar, 5 aracı kurumdan deki 1000000 lot aldılar..Ama 10 ayrı aracı kurumdan 1200000 sattılar..Para girişi dehşet pozitif görünür... :)
Bir diğer konu, varsayki bu sahtekarlar yok piyasada.. Yani "perfect" bir piyasada olduğumuzu varsay..Teorik olarak trendler, para girişinin max olduğu yerlerde biter veya başlar :)[/quote]
çok perfect iz çoook :)
32,850 M
32,825 M
32,800 M
32,775 M
32,750 M
32,725 M
32,700 K M
32,675 K M
32,650 K M
32,625 K M
32,600 K L M
32,575 E K L M
32,550 E J K L M
32,525 B E ı J K L M
32,500 B E G H ı J K L M
32,475 A B E G H ı J K L M
32,450 A B E F G H ı J L
32,425 A B E F G H ı J L
32,400 A B C E F G H
32,375 A B C E F G
32,350 A B C D E F G
32,325 A B C D E F G
32,300 A B C D E F G
32,275 A C D E F
32,250 A C D E F
32,225 A C D E
32,200 C D E
32,175 C D E
32,150 D E
32,125 D E
Sayın teo bu harfleri yorumlayabilirmisiniz ne anlama geliyor
dow bugün yarım günmü yoksa tam günmü kapalı acaba
[QUOTE=rcp;64933]425 shortları 425den kapatana kadar göbeğimiz catladı, ah catedral ahhh, neden pıyasayı manipule ediyorsun kardesim, sen yazmasan ne guzel asağı gıdecektık:)[/QUOTE]
:..::..::..: Manipulasyon neymiş öğrenin... Nası yapılırmış.. Bak okudu geldi doçe.. 32.925 :..::..::..:
[QUOTE=efor;64953]dow bugün yarım günmü yoksa tam günmü kapalı acaba[/QUOTE]
Yakında toptan kapatıp tatil edecekler ama şimdilik bu gece kapalı:)
[quote=catedral;64955]Yakında toptan kapatıp tatil edecekler ama şimdilik bu gece kapalı:)[/quote]
teşekkür ederim
Allah ters pozisyonda bırakmasın, valla eskiden ne kadar çok terste kalıp inat ederdim. Şimdi şaşıyorum eski günlerime. 1 yılın içersinde baya akıllandık sanırım. Sn abkanın dediği gibi borsa gridir. Artık neden gidiyor ya da neden düşüyor demiyorum. Sistem AL verdi al, SAT verdi sat :)
dediğim gibi koklatmadan götürdüler yine..dünden beri sistem longta zaten..attan erken indik yok yere :( yine psikolojik yine hata..
Son durak bavullar karışmasın.
[QUOTE=lwarrior;64958]dediğim gibi koklatmadan götürdüler yine..dünden beri sistem longta zaten..attan erken indik yok yere :( yine psikolojik yine hata..[/QUOTE]
Sanırım sn teo demişti, en büyük rakibimiz kendimiz diye. Gerçekten haklı, geçen gün de ben, erkeden indim ve büyük fırsat kaçırdım...
[quote=enorton;64960]Sanırım sn teo demişti, en büyük rakibimiz kendimiz diye. Gerçekten haklı, geçen gün de ben, erkeden indim ve büyük fırsat kaçırdım...[/quote]
kesinlikle öle..fiyata bile bakmamak lazım çoğu zaman..grafiği aç izle fazlasıyla yeter..ama iş işten geçince akıl başa gelio işte..neyse artık buna şükür dielim
Ek sefer düşünülmektedir. Parası olan binsin.
Peh diyor ve inatla flat kalmaya devam ediyorum.
Evet bence de fiyata bakmamak lazım ve neden çıkıyor ya da neden düşüyor diye sormamak lazım...
Veya binmesin mendil sallasın.
bu 15 dak. sistemi sevdim. sıkıntı yok..şimdilik gayet iyi gidiyor..ayrılmam lazım..iyi akşamlar..
Tükkanı kapattım bugünlük isterse 36650ye götürsünler. Sağlığım daha önemli. Geceye de flat. .boks.
[quote=abka;64966]bu 15 dak. sistemi sevdim. sıkıntı yok..şimdilik gayet iyi gidiyor..ayrılmam lazım..iyi akşamlar..[/quote]
kesinlikle öle..15 dk. lık dün 15:00 den beri alda zaten..hiçte sata geçmemiş bende..ama ben bi ara 5 dk. lığın gazı ile flat oldum..15dk. lık iki kez teğet geçti ama sağlam bi şekilde uzunda duruo halen..
bende istiyorum o 15 dk lıktan nasıl bişey
[QUOTE=negrolino;64969]bende istiyorum o 15 dk lıktan nasıl bişey[/QUOTE]
hafta sonu yazcam sana rht ol sen
[quote=Vob Trader;64970]hafta sonu yazcam sana rht ol sen[/quote]
ama negro hemen istiyo :)
Arkadaşlar nasıl gidiyor çoktandır giremiyorum özledim hepinizi yeni arklar gelmiş hoşgeldiniz..kom
benimle dalga geçmeyin lütfen ben kazancımı erittim burada 5000 oldu 1500 :(
[quote=negrolino;64969]bende istiyorum o 15 dk lıktan nasıl bişey[/quote]
negro kardeşim..geçen haftalarda birisi -nickini hatırlamıyorum- sana uzun bir yanıt yazıp iki tne de basit sistem formülü vermişti..yanlış mı hatırlıyorum
[quote=negrolino;64973]benimle dalga geçmeyin lütfen ben kazancımı erittim burada 5000 oldu 1500 :([/quote]
dalga geçmek için yazmadım :(
döndümü yaw kapasakmı uzunları zaten maliyet 32650
Akşam pazarını ben açıyorum . Buyrun beyler 1/2 kısa
Asyaya bakar yarın onlarda yükseldi bugün
36000e short yazdım, gelırse ben de kısa:)
Hexen Plans Lütfen
durumum kötü ve son paramla matriks denen şeyi aldım sistemim yok