.....60 000 üstü destek nerlerde acaba.......dün şaka yapıyorduk 60 000 varmı arttıran diye eeeeeeee şimdi nolcak hedef 100 000 mi**??********?
Printable View
.....60 000 üstü destek nerlerde acaba.......dün şaka yapıyorduk 60 000 varmı arttıran diye eeeeeeee şimdi nolcak hedef 100 000 mi**??********?
4-5 agustosa çok benzeyen görüntü var..
[QUOTE=abka;140867]4-5 agustosa çok benzeyen görüntü var..[/QUOTE]
ne olmuştu..
[quote=QUEEN;140868]ne olmuştu..[/quote]
evet ne olmuştu.....?
[quote=palamut;140866].....60 000 üstü destek nerlerde acaba.......dün şaka yapıyorduk 60 000 varmı arttıran diye eeeeeeee şimdi nolcak hedef 100 000 mi**??********?[/quote]
ekim vade70000.lelele.lelele.lelele
[quote=QUEEN;140865]kusura bakmayın bende düşüş gördüm dün..ama sabah düştü dimii..800 stop uzunum...[/quote]
abla düşüş görmeyen kalmadı.hepimiz gördük.göremediğimiz yükseliş oldu pardon öngöremediğimiz :::
iftara ne yapıyorsun abla? :::
[quote=SEYYAH;140871]abla düşüş görmeyen kalmadı.hepimiz gördük.göremediğimiz yükseliş oldu pardon öngöremediğimiz :::
iftara ne yapıyorsun abla? :::[/quote]
...dur ben tahmin ediyim kuru pilav cacık......bildimmi?....:)
çok gizemli oldu:::
uyumsuzluk var.. sat da olan bir macd..ve yükselen endeks....
sonra sert aşşağı olmuş..
sistemler al da ..ama bu basit yaklaşım tutuyor,BAZEN....
ha burada uyumsuzluklar tutuyor...
çarşamba daxda pu vardı..
perşembe fdow da nu vardı...cidden sert hareket oldu....
Spot oynamıyorum dedi...biraz makası açmaları gerekiyor..
....025......flat...hissi....vede sisli önünü gören varmı..?
[QUOTE=SEYYAH;140871]abla düşüş görmeyen kalmadı.hepimiz gördük.göremediğimiz yükseliş oldu pardon öngöremediğimiz :::
iftara ne yapıyorsun abla? :::[/QUOTE]
ya valla zormuş foruma yazmak..ben çok mahcup oluyorm..
iftara pide kahvaltılık...çorba..yahni pilav..sütlaç gızz..milletin canı çekcek..akşama yiycezz..
çok sinirli oluyorm..ben oruç tutunca..bide zarar oldu..aallla..çocukları pembe oğlana döndürdüm..kaçtılar evden..hehe..
selçuklu yok..ben yazayım..
60375 hayırlı olsun..herkese geçmiş olsun:::
.brv:p