-
[quote=QUEEN;140876]ya valla zormuş foruma yazmak..ben çok mahcup oluyorm..
iftara pide kahvaltılık...çorba..yahni pilav..sütlaç gızz..milletin canı çekcek..akşama yiycezz..
çok sinirli oluyorm..ben oruç tutunca..bide zarar oldu..aallla..çocukları pembe oğlana döndürdüm..kaçtılar evden..hehe..[/quote]
menü güzelmiş gız allah ne etmesin seni.canımız çekti be :::
-
-
endeks 47.000 e geldi.yaw zirveye ne kaldı anasını satayım.kafayı yiycem.nasıl getirdiler buraya kısacık zamanda.akıl sır ermiyor.
çok yükseldi SHORT layalım olayı ekmeğine yağ sürdü bunların.SHORT COVER lar nasıl kolaylaştırdı bunların işini.
-
61.000 gecmemesi lazim dun yazdigim formasyona gore gecerse formasyon mormasyon hayal olur sonra ne olur bilmem.
-
[quote=QUEEN;140876]ya valla zormuş foruma yazmak..ben çok mahcup oluyorm..
iftara pide kahvaltılık...çorba..yahni pilav..sütlaç gızz..milletin canı çekcek..akşama yiycezz..
çok sinirli oluyorm..ben oruç tutunca..bide zarar oldu..aallla..çocukları pembe oğlana döndürdüm..kaçtılar evden..hehe..[/quote]
Mahcup olacak bisey yok sen öngörünü paylaşıyorsun tutar tutmaz orası ayrı bişey Ben 15 dk.sonra fkrim değişir diyorum (bar kapanışına göre )
Corba ne corbası tavuk corbası veya yayla ise bayırım
-
[QUOTE=SEYYAH;140880]endeks 47.000 e geldi.yaw zirveye ne kaldı anasını satayım.kafayı yiycem.nasıl getirdiler buraya kısacık zamanda.akıl sır ermiyor.
çok yükseldi SHORT layalım olayı ekmeğine yağ sürdü bunların.SHORT COVER lar nasıl kolaylaştırdı bunların işini.[/QUOTE]
soydular milleti kriz diye diye..çok fena aslında bu vob..
-
arkadaslar burada uzun zamandir yazariz taniyanlar bilir
bugun icin bir tahminim var ben bugun EKSI KAPANACAGINI TAHMIN EDIYORUM ANCAK BANA BAKARAK ISLEM YAPMAYIN SAKIN
-
[QUOTE=adalı54;140882]Mahcup olacak bisey yok sen öngörünü paylaşıyorsun tutar tutmaz orası ayrı bişey Ben 15 dk.sonra fkrim değişir diyorum (bar kapanışına göre )
Corba ne corbası tavuk corbası veya yayla ise bayırım[/QUOTE]
hee..tavuklu şehriye..ama canı çekcek yuaw herkesin..
-
Hatta 59 cıvarı kapanıs beklıyorum ama sakın bana gore ıslem yapmayın
-
Yurruuuuu beeeeee cakacaklar bugun bu pıyasaya
-
Valla en sevdiğim neyse orucu sakatlamayalım akşama bende yaptırayım
Benim ind yamulmaya başladı şimdilik teyitlerse yazarım
-
Cok kısının canı yanacak bugun