4-5 agus benzerlik aynen devamm
Printable View
4-5 agus benzerlik aynen devamm
Nedir şimdi bu geri çekilmenin manası?????
[quote=follow;140889]Cok kısının canı yanacak bugun[/quote]
kesin konuşmaktan kaçınalım..
piyasa 60 binde..
Demekki neymiş vobda olmaz denen bi şey yokmuş. Sabah 9.30-11.30 arası 2 saat boyunca büyük bi sabırla rakkamlarla buranın düşeceği beyinlere kazındı. Tamam buraya kadar dendiği anda işi bitirdiler. Haa bi şey daha dowf. u sistemlerinizde takip ediyorsunuz herhalde.
dowf'nin kaçıp gideceğine dair hiç bi sistemde sinyal yokken, bunlar nerden bildide buraya yüklendiler. Buyrun komplo teorisine.
[quote=YAVUZHAN;140892]kesin konuşmaktan kaçınalım..
piyasa 60 binde..[/quote]
......usta sayıma göre nerlerdeyiz.....teşekkürler ...kaçak köçek durumlar varmı yani..?
[quote=booth;140891]Nedir şimdi bu geri çekilmenin manası?????[/quote]
Yeniden shortcuları piyasaya dusuyor diye cekmek olabilir,60350-75 önemli direnc seviyesiydi,ilk denemede basarısız oldu..
sonu aynı olur mu acaba
[URL=http://img41.imageshack.us/i/foeksimler.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/6233/foeksimler.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=YAVUZHAN;140892]kesin konuşmaktan kaçınalım..
piyasa 60 binde..[/QUOTE]
BEN O IZLENIMI ALIYORUM BUGUN COK DANGALAKCA HAREKETLER VAR
yurtdisi artiydi saatlerce 59.500 civarinda tuttular
2. seans shortcularin mc saati olan 2 de normal oldugu gibi yukari surduler
sonra 400 puan caktilar zaten spottada gariplik var
enteresan son gorebiliriz bugun
Bu gün bi daha 60400 ü kırıyomuş gibi davranacaklar.Kırarmı ? Bence kırılmaz. Çünkü ordan sonraki ilk istasyon 61200 e hiçbir engel yok. 61200 ise önümüzdeki haftanın menüsü onu da bu günden harcamazlar. Çoğu arkadaşın dediği gibi gelgitlerle bu gün çok can yakacaklar.
[quote=follow;140897]BEN O IZLENIMI ALIYORUM [B]BUGUN COK DANGALAKCA[/B] [B]HAREKETLER [/B]VAR
yurtdisi artiydi saatlerce 59.500 civarinda tuttular
2. seans shortcularin mc saati olan 2 de normal oldugu gibi yukari surduler
sonra 400 puan caktilar zaten spottada gariplik var
enteresan son gorebiliriz bugun[/quote]
bernanke ötecek saat 17 gibi o yüzden, konuşma metni önceden sızabilir doğal olarak, bloomberg abonesi varsa önce ona ulaşır.
[quote=Larossıan;140504]Uzun süreden beri takip ediyorum işte yapmak istedikleri...:):):)
İyice bakın yorumlayın... üst kırmızıya değdirip alttaki maviye dönmek
20.000 puan kadar....:):)
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/19/6747.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Laros babanın grafiğini bir hatırlatma babında koymak istedim...Eğer bu grafikteki OBO projeksiyonu gerçekleşirse (Nerde bizde o şans!...:::) o zaman endeksin şu seviyelerinde halen pozisyonlarına tutkuyla bağlı LONG'cular varsa gözlerini hastanede açabilirler....dng
Ben bu seviyelerden 2/1 oranında LONG yaptım.Bu gece Dow'da aylardır olduğu gibi gene haftalık kapanışı iyi yapmak isteyeceklerdir diye düşünüyorum...Aklımda yanlış kalmadıysa saat 17:00'de Mevcut ev satışları datası gelecek...Günlerdir gelen kötü dataları taktıkları yok...Dolayısıyla bu data iyi gelirse olumlu anlamda bahane etmek isteyeceklerdir...Bu da haftalık kapanışı iyi yapmalarına yardımcı olabilir...Bu sebeplerden Bugün alınan LONG'ların Pazartesi veya Salı günü daha yüksek fiyatlardan devredilebileceğini düşünüyorum...Ama son zamanlardaki gün içi aşırı oynaklığı göz önüne alırsak eller her zaman tetikte olmalı tabi ki...Herkese bol kazançlar ve ayrıca hayırlı Ramazanlar dilerim...
[quote=palamut;140894]......usta sayıma göre nerlerdeyiz.....teşekkürler ...kaçak köçek durumlar varmı yani..?[/quote]
elliot bilgim yok..
selçuklunun kitabı çıksın o zaman öğreniriz :)
trade dün flat a geçtiği yerin 500 puan üstünde 59900 de yeniden alışa geçti..ancak su seferde 60 dk lık flat a geçti ve güçlü sinyal alma şansımız kalmadı bugün için..
bir süredir sistemler oldukça nizami çalışıp iyi kar yazdırdılar.şimdi birazını geri alacak gibiler..
madem güçlü sinyal yok,sigara yok,dün geceden uyku eksik bari haftayı erken kapatayım diyorum bende :)