yaşar erdinç... geçiniz..hikaye..
Printable View
yaşar erdinç... geçiniz..hikaye..
[QUOTE=MMO;140912]Bunun meali nedir? onuda hayrına birisi açıklasa[/QUOTE]
Yani demek oluyorki amcaların Ali Cengiz oyunlarını çözememiz için, beyinlerimizin dahada karıştırılması için Vobaş harika bir karar alıp, Altın tepsi içinde amcalara armağan etmiş. Hayrını göremesinler.:)
[quote=MMO;140912]Bunun meali nedir? onuda hayrına birisi açıklasa[/quote]
öncelikle merhaba,anlamı şuymuş;efg nin 100000 uzunu var derken bir anda diğer kurumlardaki ayakları sayesinde 100000 kısası olabilir yada uzunlar birdenbire dahada çoğalabilir,açıkçası pastaya itibar etmemek lazımdı belki ama artık iyice yanıltıcı hale geldi..aracı kurumun söylediği bu...saygılar
[quote=MMO;140912]Bunun meali nedir? onuda hayrına birisi açıklasa[/quote]
eskiden pastayla iş yapanın anahtarını alıyorduk şimdi donunuda alacağız diyorlar...
60400 den short
[quote=QUEEN;140914]yaşar erdinç... geçiniz..hikaye..[/quote]
Selamlar sayın Queen...Bir insanın bir konuda bilgili olmasıyla öngörülerinin tutması ve bu öngörülerden para kazanabilmesi farklı şeylerdir diye düşünüyorum...Mesela Yaşar Erdinç kaç tane kitap yazmış ve yılların teknik analiz birikimine sahip biri olarak hiç şüphe yok ki benden daha iyi teknik analiz bilir...Ancak bu onun piyasayla ilgili öngörülerinin benden daha iyi olduğunu veya trade'de benden daha çok para kazanabileceğini göstermez...Ayrıca unutmamak gerekir ki aynen diğer analiz yöntemleri gibi Teknik analiz de kesin sonuçlar içeren bir analiz yöntemi değildir...Yoksa bütün bilgili teknik analistler köşeyi dönerdi... :)
vadelide virmana izin verildi yani,
artıkın bu piyasa ile işim olmaz
reysaş tahtası gibi sehven işlemler gırla gider.
teknik analiz budur
nasıl görmek istersen...
[IMG]http://i25.tinypic.com/2v80mjr.jpg[/IMG]
[QUOTE=MASTER;140919]Selamlar sayın Queen...Bir insanın bir konuda bilgili olmasıyla öngörülerinin tutması ve bu öngörülerden para kazanabilmesi farklı şeylerdir diye düşünüyorum...Mesela Yaşar Erdinç kaç tane kitap yazmış ve yılların teknik analiz birikimine sahip biri olarak hiç şüphe yok ki benden daha iyi teknik analiz bilir...Ancak bu onun piyasayla ilgili öngörülerinin benden daha iyi olduğunu veya trade'de benden daha çok para kazanabileceğini göstermez...Unutmamak gerekir ki aynen diğer analiz yöntemleri gibi Teknik analiz de kesin sonuçlar içeren bir analiz yöntemi değildir...Yoksa bütün bilgili teknik analistler köşeyi dönerdi... :)[/QUOTE]
konuşup yazıp zarar ettirmesin insanlara..ben kendim zararını gördüm..o yüzden..hiç savunmayın..
vay anasını sayın seyirciler, xx den uzun aç, yy den kısa aç, gerekte yok aynı kurumdan ahmet kısa mehmet uzun, kafana esince xx den yy ye ahmetten mehmete virman geç, ekibi kur çevir babam çevir, gizli olanın resmileşmiş hali
çok rezil bir karar.olan yine küçüklere olacak.
hayır sen ben öteki virmanla uğraşır mı? yok zaten hepimiz topmumuz 20/30/40/50/100/300 kontrat olsun döndüğümüz.bunun nesini niye virmanlayacağız?
e o zaman kime çıktı bu karar? kime hizmet ediyor?
tabii ki elin gavuruna.ne güzel iş...herşey gavurlar için...
[quote=SEYYAH;140924]çok rezil bir karar.olan yine küçüklere olacak.
hayır sen ben öteki virmanla uğraşır mı? yok zaten hepimiz topmumuz 20/30/40/50/100/300 kontrat olsun döndüğümüz.bunun nesini niye virmanlayacağız?
e o zaman kime çıktı bu karar? kime hizmet ediyor?
tabii ki elin gavuruna.ne güzel iş...herşey gavurlar için...[/quote]
bu zaten yapılan bir şey seyyah, bazen bende iki kurumdan aynı vadeye poz açardım eskiden stop yapmak yerine, ama ne olurdu eninde sonunda ikisini de kapatmam gerekirdi, şimdi yaz emri kurumdan kuruma hoop virman
olan apds analizcilerine oldu .lelele