her şey tabii gavurlar için olacak
bakan şimşek te ingiliz vatandaşı unutmayın
Printable View
her şey tabii gavurlar için olacak
bakan şimşek te ingiliz vatandaşı unutmayın
bence vobaşın oldu olacak, aralık vadeden ağustosa virmana da izin vermesi lazım .lelele
[quote=chn69;140926]her şey tabii gavurlar için olacak
bakan şimşek te ingiliz vatandaşı unutmayın[/quote]
yurdum insanı da enayi olmasın hala saçma sapan adamların peşinden koşuyorlar onların ağzından çıkan kelimelerle trade ediyorlar. tarikat kültüründen kalma alışkanlıklar...
doğanın kanunu bu
değişime ayak uyduramayan canlılar yok olmaya mahkumdur... doğadaki canlıların %97 si değişime ayak uyduramadığı için yok olmuşlardır. borsalar hayatın ta kendisidir...
[quote=sovalye;140917]eskiden pastayla iş yapanın anahtarını alıyorduk şimdi donunuda alacağız diyorlar...[/quote]
En güzel meal senden geldi süpersin ya,
Günlerden Cuma. 2 milyarı aşmış bir XU 100 var. Endeks sadece % 1 artışta . Çok dikkat.
[quote=parderi;140930]Günlerden Cuma. 2 milyarı aşmış bir XU 100 var. Endeks sadece % 1 artışta . Çok dikkat.[/quote]
Neye dikkat edeceğiz...+35 milyon para girişi var ilk 5 de....
400 den Shortum ama pek şans tanımıyorum kendime...600 de stoplanacağım muhtemel
[QUOTE=booth;140931]Neye dikkat edeceğiz...+35 milyon para girişi var ilk 5 de....
400 den Shortum ama pek şans tanımıyorum kendime...600 de stoplanacağım muhtemel[/QUOTE]
Kesin şu diyemiyosun. Adamlar hep mantık dışın da haklı çıkıyolar. Biz haklı çıktığımızda iş işten geçiyor.
[quote=QUEEN;140922]konuşup yazıp zarar ettirmesin insanlara..ben kendim zararını gördüm..o yüzden..hiç savunmayın..[/quote]
Yok kesinlikle savunmuyorum...Yanlış anlamışsınız...Benimki sadece genel bir değerlendirmeydi...Ayrıca vaktiyle acemiyken (Bu dediğimden şu anda çok ustayım anlamı çıkmasın sakın...:) ) ki kendisi o zamanlar Ekonomist dergisinde yazıyordu,onun öngörüleri ve önerdiği hisseler yüzünden ben de zarar etmiştim...Yani vaktiyle benim de ahımı almıştır kendisi...:) Şimdi ise teknik analizle ilgili yorumlarına şöyle bir bakıp ''Ha Yaşar usta da bunu demiş'' diyip geçiyorum...Hatta bu tip fazlaca göz önünde olan adamların öngörülerinin tersine hareket etmek de bazen kazançlı olabiliyor...:) Ben hiç bir zaman başkalarının öngörülerine göre işlem yapmam...Başkalarına da böyle bir şeyi asla tavsiye etmem...Sevgiler ve bol kazançlar...
yyld :D
ben artik umidi kestim sonsuza dek yukselecekmisiz gibi geliyor :):)
61-65-70-75-80-100-150 Allah ne verdiyse
isc de 9 isgununde %25 yukselis var ve hala para giriyor ne yorum yapicaz artik
indikator formasyon mormasyon hikaye para son sozu soyluyor
[QUOTE=enorton;140934]yyld :D[/QUOTE]
Ben hele bir gireyim bu gece longda . Sen görürsün pazartesi yyld'yi:D:D