Vobda Enorton olmak varmış. Adam yyld diyor başka bi şey demiyor.
Yaa merak ettim Enorton sen geceleri uykunda bu dört harfi sayıklıyormusun ?
Printable View
Vobda Enorton olmak varmış. Adam yyld diyor başka bi şey demiyor.
Yaa merak ettim Enorton sen geceleri uykunda bu dört harfi sayıklıyormusun ?
[quote=adalı54;139655]Aklımızın bir köşesinde bulunsun olmaz olmaz deme
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3383/adszybe.jpg[/IMG][/quote]
Short ların son umudu bu galiba bu tutmadımı bakalım ne uyduracağız
[quote=parderi;140938]Vobda Enorton olmak varmış. Adam yyld diyor başka bi şey demiyor.
Yaa merak ettim Enorton sen geceleri uykunda bu dört harfi sayıklıyormusun ?[/quote]
Şifreyi vereyim son iki harf long devam diyor :..:.lelele
[quote=follow;140936]isc de 9 isgununde %25 yukselis var ve hala para giriyor ne yorum yapicaz artik
indikator formasyon mormasyon hikaye para son sozu soyluyor[/quote]
faizler düşüyor yenigelen karlara göre ımkbnin fk-ortalaması 7 civarında olması lazım gelişen piyasalarda 10fk altı ucuz kabul ediliyor faizin bu şekilde düşmesi bankaların ekstra kar yazması demek ve mevcut fiyatlara göre ucuz kabul edilmesi demek
veriye kısa ben......
Evet arkadaşlar gördüğümüz üzere haftaya amcalarımızın aşçıları harıl harıl güzel bir iftar sofrası hazırlıyorlar. Haftaya Perşembe akşamı Bağcılar iftar çadırında hepinizi smokinlerinizle, hanımlarıda tuvalet giymek şartı ile bekliyoruz.
[quote=enorton;140934]yyld :D[/quote]
basit iyidir+.
Data beklentilerim doğrultusunda iyi geldi...Dow bugün kötü kapatmayacaktır diye düşünüyorum...Kalan dakikalarda 59.850'nin altına bir sarkma olmadığı sürece Geceye Long giriyorum...Herkese sevdikleriyle beraber mutlu,keyifli ve çok güzel bir hafta sonu dilerim...İyi akşamlar...
Not: Bu arada Apsd'deki düşüş VOB 'daki yükselişi teyit etmemeye başladı ama Apsd kusura bakmasın...Dow önceki zirvesini geçmişken ve üzerinde kapanış yapması da muhtemelken Apsd'yi falan takmam...Ama gene de Pazartesi muhtemel bir yüksek açılış sonrası gelebilecek kar satışlarına binaen temkinli olmakta fayda olabilir...
garantide tarihi zirveye %10 kaldi
YYLD ayrıca geceye de long...
Buarada sakın bana bakıp long açmayın elinizde patlar mazallah, ben nerden longladığımı bile unuttum. Kar yüksek o yüzden en fazla karlarımdan gider... Sonra demedi demeyin...
vay be S&P 1015 i de gecti..hayırlı ugurlu olsun,su anda long almak mangal gibi yurek istiyor harbiden..short alsan 10 dakikada biciyorlar,su piyasadan para kazananları kutluyorum..olay trene erken binmek,5000 puan önceden long olsam su anda kesinlikle satmazdım ama yeni girecek olsam ona yurek dayanmaz iste..
e yetti artık bu ne ya...
750 den bi daha kısa........gece pozisyonu