uçtu uçtu VOB uçtu, iyiki stoploss diye bi şey var
Printable View
uçtu uçtu VOB uçtu, iyiki stoploss diye bi şey var
61 kapatacak heralde
[QUOTE=enorton;140947]YYLD ayrıca geceye de long...
Buarada sakın bana bakıp long açmayın elinizde patlar mazallah, ben nerden longladığımı bile unuttum. Kar yüksek o yüzden en fazla karlarımdan gider... Sonra demedi demeyin...[/QUOTE]
Bir aydır kıpırdamadan aynı pozisyonda kalmak büyük irade . Bu sabrada bu kazanç yakışır. İyi günlerde harca kardeş.
Bak senin hatırına uğurun kaçmasın diye longdan vazgeçtim 750 den gene kısa girdim. Hadi yırttın gene..brv.brv
İyi Akşamlar Hayırlı İftarlar
775 long cover herkese iyi hafta sonları
60500 short .p.tesi allah kerim .... herkeze iyi tatiller Ramazan ı şerifiniz mübarek olsun .....
[quote=mozkan;140834]this is a 4. wave, flat time[/quote]
bu da 5. dalga, uzama yapar mı yapmaz mı meselesine geldik, onunda cevabı ew açısından pek yakında netleşir, ağustos vade sonu görüşmek üzere
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/adsz1.png[/IMG]
abuu.. hacim rekoru kımışım..hep uzun yaptım..düştükce..güzel oldu..hhiiihii..çılgınlık yaşanıyo..
valla yusuf yusuf şeklinde LONG devam ediyorum.dandik sistemimle devam ediyorum.zor tuttum kendimi kapatmamak için.aslında kapanmak lazımdı sanki.
dax ve dow sanki az sonra bırakacaklar alttan bunlar bi bırakırsa bez mezde fayda etmez.sıçar sıvar bırakırlar ortalığı.
pazartesi aşağı GAP gelcek kimime geldi.
altta kalan üzülmesin,üstte kalan sevinmesin.burası piyasa 5 dk da değişir herşey.
hepinize hayırlı iftarlar!
Bir ilave yapmak isterken kazara ikinci kere yolladığım mesajı silmeyi beceremediğimden böyle halletmeye çalıştım...Benim şu teknoloji özürlülüğümün gözü kör olsun...:)
sevgili MASTER,
üslubunla,verdiğin bilgilerle,yorumlarınla foruma bence renk katıyorsun ve fayda sağlıyorsun.
güzel yorumların var.ben şahsen ilgiyle okuyorum yazılarını.
60775 en son longumm..inanamıyorum..ama çok işlem var önceden..