hiç grafige falan bakmadim ama sanirim 46300 e bi gidecez içimden öyle geldi bu aralar her tarafa izin veriyolar pozisyon almak için
Printable View
hiç grafige falan bakmadim ama sanirim 46300 e bi gidecez içimden öyle geldi bu aralar her tarafa izin veriyolar pozisyon almak için
bu fiyatlardan hala kısa yapılır.
yukarı dönüyormuş görüntüsü verip aşağı süzülüyor.
ana yön aşağı.
bu fiyatlardan hala kısa yapılır.
yukarı dönüyormuş görüntüsü verip aşağı süzülüyor.
ana yön aşağı.
[QUOTE=follow;18370]PORTFOYLERDE % 60 OLAN HISSE TASIMA ORANLARINI % 65 ILE % 70 SEVIYESINE
CIKARTILMASI YONUNDE EN ONEMLI GUNLERDE OLDUGUMUZU SOYLEMEK ISTERIZ
ENDEKSIN 38.000 DESTEK SEVIYESI BEKLEDIGIMIZ GIBI ISRARLA CALISIYOR. 2 IS
GUNU ONCE ENDEKSIN 41.000 SEVIYESINE KADAR SERT BIR YUKSELIS YAPABILECEGI
YONUNDEKI BEKLENTIMIZI KORUYORUZ. BU ACIDAN BUGUN COK DALGALI BIR HAREKET
GOREBILIRIZ.
SON 7 IS GUNUNDE ENDEKSIN 38.000 SEVIYESINDE TUTUNMAKTA ISRAR ETMESI ISE
TOPLAMA DONEMINI DESTEKLEYEN DIGER ONEMLI BIR GOSTERGE. BU SEVIYELERE GELMIS
BIR ENDEKSIN 36.000 -35.000 YORUMLARINA KATILMAMAKLA, BERABER ELBETTE DEGERLI
GORUSLER OLARAK GOZLEMLEMEKTEYIZ. BU ACIDAN ENDEKSIN 38.000 SEVIYESI ALTINDA
YAPACAGI HAFTALIK KAPANISLAR BIR COK PIYASA YORUMCUSUNUN BEKLEMEDIGI KADAR
KOTUMSER BIR FELAKET TRENDININDE ILK CIDDI ISARETI OLACAGI DUSUNCESIYLE, BIZ
BU SENARYOLARIN GERCEKCI OLMADIGINI DUSUNMEKTEYIZ. VE ISRARLA ZAMAN ZAMAN
BAHSETTIGIMIZ DIP SEVIYELER VE TOPLAMA SAFHASINDA OLMAMIZ SEBEBIYLE BU BOLGEDE
PORTFOYLERIN SON 5 AYDA SIK SIK IFADE ETTIGIMIZ GIBI EN AZ % 50 ILE % 60 ORANINDA
HISSE TESINMASINA YONELIK BEKLENTILERIMIZI KORUMAKTAYIZ, HATTA ICINDE BULUNDUGUMUZ
SU GUNLERDE DAHA ONCE SIK SIK IFADE ETTIGIMIZ % 60 HISSE TASIMA PORTFOYLERININ % 65
ILE % 70 SEVIYESINE CIKARILMASI YONUNDE EN ONEMLI GUNLERDE OLDUGUMUZU SOYLEMEK
ISTERIZ. BU DONEMDE BU SEVIYELERDE RISKE GIREMEYEN YATIRIMCI BUYUK ADIM YUKSELISE
RALLY BASLADIGINDA KATILAMAYACAKTIR. HER ZAMAN ATILACAK KURSUNUN BULUNMASI GIBI
RISK YONETIMI CERCEVESINDE ICINDE BULUNULAN TRENDI OZELLIGINE GORE NAKIT VE
PORTFOYLERDEKI HISSE VE DIGER ENSTURMANLARIN KULLANILMASI HERSEYDEN ONCE GELDIGINI
BUNDAN 4-4.5 AY ONCE DIP SEVIYELERE ILK ULASTIGIMIZDA DILE GETIRDIGIMIZ GIBI
MARIFET PORTFOYU NASIL BIR ORANLA TASIDIGINIZDA OLDUGUNU BIR KEZ DAHA HATIRLARARAK,
BUGUNUN SON HAFTALARIN EN DALGALI BANT ARALIGINI GORECEGIMIZI VE GUNUN NORMAL
BIR KAPANISLA TAMAMLANACAGINI TAHMINETMEKTEYIZ.
DESTEKLER 38.000 -37.900 - 37.700 DIRENCLER 38.500 -38.700 -39.200
birazda gulelim dimi :):)60.000 endeksten beri akumulasyon devam ediyor diyen bir saskinin bugune dair yorumu ,buyrun okuyun :)[/QUOTE]
Bu adam geçen hafta %4 bekliyordu yine 2-3 gün içinde, %3 düştükten sonra %4 artsan ne olur. Elbetteki bir gün %4 artacaktır ama bunu düşmeden bilmek lazım.
[QUOTE=follow;18370]PORTFOYLERDE % 60 OLAN HISSE TASIMA ORANLARINI % 65 ILE % 70 SEVIYESINE
CIKARTILMASI YONUNDE EN ONEMLI GUNLERDE OLDUGUMUZU SOYLEMEK ISTERIZ
ENDEKSIN 38.000 DESTEK SEVIYESI BEKLEDIGIMIZ GIBI ISRARLA CALISIYOR. 2 IS
GUNU ONCE ENDEKSIN 41.000 SEVIYESINE KADAR SERT BIR YUKSELIS YAPABILECEGI
YONUNDEKI BEKLENTIMIZI KORUYORUZ. BU ACIDAN BUGUN COK DALGALI BIR HAREKET
GOREBILIRIZ.
SON 7 IS GUNUNDE ENDEKSIN 38.000 SEVIYESINDE TUTUNMAKTA ISRAR ETMESI ISE
TOPLAMA DONEMINI DESTEKLEYEN DIGER ONEMLI BIR GOSTERGE. BU SEVIYELERE GELMIS
BIR ENDEKSIN 36.000 -35.000 YORUMLARINA KATILMAMAKLA, BERABER ELBETTE DEGERLI
GORUSLER OLARAK GOZLEMLEMEKTEYIZ. BU ACIDAN ENDEKSIN 38.000 SEVIYESI ALTINDA
YAPACAGI HAFTALIK KAPANISLAR BIR COK PIYASA YORUMCUSUNUN BEKLEMEDIGI KADAR
KOTUMSER BIR FELAKET TRENDININDE ILK CIDDI ISARETI OLACAGI DUSUNCESIYLE, BIZ
BU SENARYOLARIN GERCEKCI OLMADIGINI DUSUNMEKTEYIZ. VE ISRARLA ZAMAN ZAMAN
BAHSETTIGIMIZ DIP SEVIYELER VE TOPLAMA SAFHASINDA OLMAMIZ SEBEBIYLE BU BOLGEDE
PORTFOYLERIN SON 5 AYDA SIK SIK IFADE ETTIGIMIZ GIBI EN AZ % 50 ILE % 60 ORANINDA
HISSE TESINMASINA YONELIK BEKLENTILERIMIZI KORUMAKTAYIZ, HATTA ICINDE BULUNDUGUMUZ
SU GUNLERDE DAHA ONCE SIK SIK IFADE ETTIGIMIZ % 60 HISSE TASIMA PORTFOYLERININ % 65
ILE % 70 SEVIYESINE CIKARILMASI YONUNDE EN ONEMLI GUNLERDE OLDUGUMUZU SOYLEMEK
ISTERIZ. BU DONEMDE BU SEVIYELERDE RISKE GIREMEYEN YATIRIMCI BUYUK ADIM YUKSELISE
RALLY BASLADIGINDA KATILAMAYACAKTIR. HER ZAMAN ATILACAK KURSUNUN BULUNMASI GIBI
RISK YONETIMI CERCEVESINDE ICINDE BULUNULAN TRENDI OZELLIGINE GORE NAKIT VE
PORTFOYLERDEKI HISSE VE DIGER ENSTURMANLARIN KULLANILMASI HERSEYDEN ONCE GELDIGINI
BUNDAN 4-4.5 AY ONCE DIP SEVIYELERE ILK ULASTIGIMIZDA DILE GETIRDIGIMIZ GIBI
MARIFET PORTFOYU NASIL BIR ORANLA TASIDIGINIZDA OLDUGUNU BIR KEZ DAHA HATIRLARARAK,
BUGUNUN SON HAFTALARIN EN DALGALI BANT ARALIGINI GORECEGIMIZI VE GUNUN NORMAL
BIR KAPANISLA TAMAMLANACAGINI TAHMINETMEKTEYIZ.
DESTEKLER 38.000 -37.900 - 37.700 DIRENCLER 38.500 -38.700 -39.200
birazda gulelim dimi :):)60.000 endeksten beri akumulasyon devam ediyor diyen bir saskinin bugune dair yorumu ,buyrun okuyun :)[/QUOTE]
Bu adam geçen hafta %4 bekliyordu yine 2-3 gün içinde, %3 düştükten sonra %4 artsan ne olur. Elbetteki bir gün %4 artacaktır ama bunu düşmeden bilmek lazım.
[B]Kısaları tutmaya devam ediyorum, yukarı için henüz belirti göremiyorum...[/B]
[B]Kısaları tutmaya devam ediyorum, yukarı için henüz belirti göremiyorum...[/B]
[QUOTE=jelibon;18376]Bu adam geçen hafta %4 bekliyordu yine 2-3 gün içinde, %3 düştükten sonra %4 artsan ne olur. Elbetteki bir gün %4 artacaktır ama bunu düşmeden bilmek lazım.[/QUOTE]
bu adami dinleyip 60.000 den long acanlar su ana kadar 2 defa iflas ettiler 3. iflaslarida yolda.
[QUOTE=jelibon;18376]Bu adam geçen hafta %4 bekliyordu yine 2-3 gün içinde, %3 düştükten sonra %4 artsan ne olur. Elbetteki bir gün %4 artacaktır ama bunu düşmeden bilmek lazım.[/QUOTE]
bu adami dinleyip 60.000 den long acanlar su ana kadar 2 defa iflas ettiler 3. iflaslarida yolda.
Daxı öyle bir nazarlamışımkı dün belini doğrultayamıyor.
Daxı öyle bir nazarlamışımkı dün belini doğrultayamıyor.
vadeli spotun 300 puan altinda :)
vadeli spotun 300 puan altinda :)
Bu olsa olsa distribüsyondur :D
Bu olsa olsa distribüsyondur :D
Sabah 45700 de kısaları kapatılıp longa döndüm ancak her an bozabilirim kısa vadeli bir deneme.
Sabah 45700 de kısaları kapatılıp longa döndüm ancak her an bozabilirim kısa vadeli bir deneme.
Gunaydın
[IMG]http://img78.imageshack.us/img78/3379/djgnluk2lm7.png[/IMG]
Gunaydın
[IMG]http://img78.imageshack.us/img78/3379/djgnluk2lm7.png[/IMG]
Vadelide şu an bulundugumuz bant
45725-46350
Vadelide şu an bulundugumuz bant
45725-46350
250 trilyon islem hacmi var genelde bunun 90 trilyonu garantide.
250 trilyon islem hacmi var genelde bunun 90 trilyonu garantide.
600 puan dusen vadeli spotun 200 puan altinda olmasina ragmen 200 puan tepki bile veremiyor.
600 puan dusen vadeli spotun 200 puan altinda olmasina ragmen 200 puan tepki bile veremiyor.
cok moralim bozuldu ben gun sonuna kadar yokum ara vercem biraz.Gun ici trade edelim diyoruz 200 puanlik marjda hareket ediyor,short acip tasiyalim diyorum olmuyor,long acmak zaten deli isi.Ben kacar herkese bol kazanclar.
cok moralim bozuldu ben gun sonuna kadar yokum ara vercem biraz.Gun ici trade edelim diyoruz 200 puanlik marjda hareket ediyor,short acip tasiyalim diyorum olmuyor,long acmak zaten deli isi.Ben kacar herkese bol kazanclar.
takip ettiğim form ilerliyorsa, çok büyük cinlik planlanıyor olabilir... yukarı ,39bin üzerine bir hareket gibi...
bunun olma ihtimali, 37500-700 bandı kırılmadığı müddetçe düşüş ihtimali kadar kuvvetli bana göre...
takip ettiğim form ilerliyorsa, çok büyük cinlik planlanıyor olabilir... yukarı ,39bin üzerine bir hareket gibi...
bunun olma ihtimali, 37500-700 bandı kırılmadığı müddetçe düşüş ihtimali kadar kuvvetli bana göre...
Soyle bir analiz elime gecti. sizlerle paylasmak ve basta sn.haguan olmak uzere sormak istiyorum herkese eger petrol boyle dusecekse nasil dow da duser analizi yapilabilir.
-------------
Crude Oil
West Texas Intermediate crude is consolidating below $140. Short, narrow consolidations are typically continuation patterns — and breakout above $140 would offer a target of $135+(135-122)=148. Retracement below $132 is less likely and would test support at $120/122.
West Texas Intermediate crude oil
In the longer term, failure of support at $120 would signal a test of $100.
Stocks
The Dow broke short-term support at 12100 and is headed for a test of primary support at 11750. Twiggs Money Flow below -0.05 warns of abnormal selling pressure. Failure of primary support would offer a target of 11000.
Dow Jones Industrial Average
The FTSE 100 index is testing support at 5700. Failure is likely, because of the down-trend, and would test primary support at 5400. In the longer term, failure of primary support would offer a target of 5400-(6400-5400)=4400.
FTSE 100 Index
Soyle bir analiz elime gecti. sizlerle paylasmak ve basta sn.haguan olmak uzere sormak istiyorum herkese eger petrol boyle dusecekse nasil dow da duser analizi yapilabilir.
-------------
Crude Oil
West Texas Intermediate crude is consolidating below $140. Short, narrow consolidations are typically continuation patterns — and breakout above $140 would offer a target of $135+(135-122)=148. Retracement below $132 is less likely and would test support at $120/122.
West Texas Intermediate crude oil
In the longer term, failure of support at $120 would signal a test of $100.
Stocks
The Dow broke short-term support at 12100 and is headed for a test of primary support at 11750. Twiggs Money Flow below -0.05 warns of abnormal selling pressure. Failure of primary support would offer a target of 11000.
Dow Jones Industrial Average
The FTSE 100 index is testing support at 5700. Failure is likely, because of the down-trend, and would test primary support at 5400. In the longer term, failure of primary support would offer a target of 5400-(6400-5400)=4400.
FTSE 100 Index
Efg Yine Başrolde 5 Dkliklar Alişta Piyasa Ilk 5 2,5 Milyon Ytl Alişta
Efg Yine Başrolde 5 Dkliklar Alişta Piyasa Ilk 5 2,5 Milyon Ytl Alişta
günaydın arkdaşlar.
eylül sonu gibi VOB da single stocklar işlem görmeye başlayacak herhalde. bu kontratlara piyasa ne kadar rağbet eder. manipülasyonun önüne geçilebilir mi. değerli büyüklerimizin fikri nedir?
günaydın arkdaşlar.
eylül sonu gibi VOB da single stocklar işlem görmeye başlayacak herhalde. bu kontratlara piyasa ne kadar rağbet eder. manipülasyonun önüne geçilebilir mi. değerli büyüklerimizin fikri nedir?
folow un dedigi tepki geldi sanirim
folow un dedigi tepki geldi sanirim
Yayılma pozisyonumu kapattım. Daha az kazandırıyor ama stresi daha az.Kenara çekildim tekrar filleri izlemek için.
Yayılma pozisyonumu kapattım. Daha az kazandırıyor ama stresi daha az.Kenara çekildim tekrar filleri izlemek için.