8915o den şort kavırma..malum gredü notu artışı gününün en düşüğü 89100..orada direnebülür lebron
Printable View
8915o den şort kavırma..malum gredü notu artışı gününün en düşüğü 89100..orada direnebülür lebron
byugünde sörfmek niyetindeyim hacilar...150 şort kavır 225 long 275 long kavır ve reşort..du bakali
nassı bir yerdeyiz annıyonuz değil mi ağalar..20 günkül HO civarında..aynı zamanda gredü notu gününün en düşüğü civarları...trebd gücü göstergesi denge noktası olan 2 de...yeni bir mecraya akışa işaret ediyor..trade korkunç trade kaçınılmaz..hava puslu..gün gri başladı amma kırmızı kapanacak..kırmızı illede bear demek değil, kanın rengi..kimin kanı dökülecek bellolmaz..şort devam ediyorum..eğer gap %-1 bulsaydı yine flatlerdim ama reşort açmazdım..amma durum farklı realize oldu..durum korkunç, durum puslu, durum kaçınılmaz
[IMG]http://i50.tinypic.com/2ev9sv9.png[/IMG]
200 refilat
Ekran çözünürlüğünü değiştirdim, matriks saati kayboldu.Hükümsüzdür.:) Homer gibi oldum yahu !
randırıcı havalar seziyorum ama randırma süsü de olabilir..bilemeyong
FDJR dopalayabilir..
[IMG]http://i48.tinypic.com/5ea741.png[/IMG]
vob 15 dk..pupular çalışabilir..tgg 3 e sıçrarsa film değişebilür..
[IMG]http://i47.tinypic.com/iwr9qw.png[/IMG]
randır bizi lebron
surfing with the alien... güzel parçaydı..satriani abimize hörmetler...200 longlar 550 cover ve reşort
(ekstre gösterim hizmeti bedeli bugün 1 lüferdir..hehehe)
[quote=Astatin;420584]surfing with the alien... güzel parçaydı..satriani abimize hörmetler...200 longlar 550 cover ve reşort
(ekstre gösterim hizmeti bedeli bugün 1 lüferdir..hehehe)[/quote]
550 şortlar 400 kavır
re-saf..safları sıklatşıralımhacılar
ula amma mesaj yazmışım..neyse ben doplantıya kaçar..bol şanslar
450 den ek şortlarımı kondurduım..tost yeyip toplantıya başlıoyorum..eüzü..
ziesten 525 den beri al veriyordu,,kısmet 675 eymiş barın kesinleşmesi..istop ve long...
[IMG]http://i45.tinypic.com/2i11h0j.png[/IMG]
yannız..gredi notu gününün en düşüğü olan 89100 ne destek çalıştı be arkadaş...teprik ederim..
[quote=Astatin;420621]ziesten 525 den beri al veriyordu,,kısmet 675 eymiş barın kesinleşmesi..istop ve long...
[IMG]http://i45.tinypic.com/2i11h0j.png[/IMG][/quote]
longlar 875 flat..ve yemek
[quote=Astatin;420635]longlar 875 flat..ve yemek[/quote]
nice shot baby..yannız malsız kaldık yaw..cıbıl hissettim kendimi..şortsuz:D
hobarey sistem haal sat vermemiş hadji...425 den az pilav long deneyem bari..du bakali
randır bizi opsi
vay canına sayın seyirciler..ziestende hala sat yok..biraz daha long yaptım.du bakalım..
425*450 longları 575 e kavırladım..damlaya damlaya göl olur hacılar
ve 450 reşort...sistemin geçici satına istinaden
Patron böyle işlem yapıyonuz vobis sapıtıor :) sakin sakin :D
[quote=flexy;420642]Patron böyle işlem yapıyonuz vobis sapıtıor :) sakin sakin :D[/quote]
Vobis neymişe fileksim sana bişi olmasın... 5/6 başarılı tradele gidiyorum..bir de şu 89100 ü aşşa kırdık mı değme keyfime...pala nında her türlü gideri varmış hacı..hehehe:D
graştır bizi opsi :)
[quote=Astatin;420643]Vobis neymişe fileksim sana bişi olmasın... 5/6 başarılı tradele gidiyorum..bir de şu 89100 ü aşşa kırdık mı değme keyfime...pala nında her türlü gideri varmış hacı..hehehe:D[/quote]
Üstüne kakao sosu döküp .brv:..::..:
[quote=flexy;420645]Üstüne kakao sosu döküp .brv:..::..:[/quote]
son şortlardan gıllanıyorum yannız:..:
aha..çarpacak lebron
[quote=Astatin;420646]son şortlardan gıllanıyorum yannız:..:[/quote]
Bişiler gelio ama anlasam o yönde olurdum zaten :D du bakalım
Ağaoğlu açıklama yaptı sanırım
ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI TOPLAM 439 BIN KISI OLDU (BEKLENTI: 375 BIN ONCEKI: 355 BIN)
-MATRIKS-
Santa kuruz, fıtı fıtı fıtı
[quote=flexy;420648]Bişiler gelio ama anlasam o yönde olurdum zaten :D du bakalım[/quote]
sisteme uyalım:p şortta olduğu için
[quote=flexy;420648][COLOR=red]Bişiler gelio[/COLOR] ama anlasam o yönde olurdum zaten :D du bakalım[/quote]
aynı fikirdeyim hacı...çok fena dar alan yapıyor..hatta şu an 575 itibariyle yukarı da yapacağım diyor ama dur bakalım ne yapacak...sistem şort kaldıkça şorttayım..sonrasına bakacağız:..:
gurtar bizi opsi :)..ulan pala ayıp valla..bugün muhtelif kereler longa döndüm onlara denk getirmeden şimdi ranarsan küserim ve kusarım haa...mevcu bugün sana yaptığım operasyonlarsa gurur yapma..gurur zamanı deeiil..hehehe..herşeye rağmen ..gorkuyorum
ula ne atraksiyonlar çekiyor palatron... yannız ben bu hareketleri tanıyorum yaw..sonunu da biliyorum.. misal saat 18:00 civarı
"abi sabah dışarısı %1 eksiydi biz artıydık dışarısı toparladı bize bastılar..nassı oldu yaw"
veya
"gün boyu pozitif ayrışmadan belliydi abi, dışarıya basmaya devam ettiler ama burası uçtu..kesin bilmediğimiz bii var:)"
iki seçenekten biri :)
[quote=flexy;420650]ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI TOPLAM 439 BIN KISI OLDU (BEKLENTI: 375 BIN ONCEKI: 355 BIN)
-MATRIKS-
Santa kuruz, fıtı fıtı fıtı[/quote]
Fileks,
Yannız bu metinde sorun yok mu yazan gazatacılar babında::: "işsizlik başvurusu" ne demek abi...:::.. ya "işe başvurursun" girmek için..veya iştan atılmışsındır "işsizlik maaşı başvurusu" yaparsın..işsizlik başvurusu ne beaa.. melaba sayın SGK benim işim var ama işsiz kalmak istiyorum size işsizlik başvurusu yapmaya geldim..demek gibi bişi:p
[quote=Astatin;420656]Fileks,
Yannız bu metinde sorun yok mu yazan gazatacılar babında::: "işsizlik başvurusu" ne demek abi...:::.. ya "işe başvurursun" girmek için..veya iştan atılmışsındır "işsizlik maaşı başvurusu" yaparsın..işsizlik başvurusu ne beaa.. melaba sayın SGK benim işim var ama işsiz kalmak istiyorum size işsizlik başvurusu yapmaya geldim..demek gibi bişi:p[/quote]
.dng.dng.dng Bu en azından anlaşılıo.Geçen sene bi haber geçtiler, aynı metin hem pozitif hem negatif anlam taşıyor.Direk google translate :D
fiyat 700 görünce şöölee bir ürpertidir alıyor..hehehee..üwww
Avrupa bilmem ne bakanı "Alınmaması gereken kararlar alınsaydı, şimdi daha kötü durumda bir avrupa vardı" gibi bişi..