str sattamı ? şimdi
Printable View
str sattamı ? şimdi
[QUOTE=Strategist;264539]Sağol patron... Tek korkum geceye short kalacam, telef edecem bu kadar short'çu dostu... Umarım üfürükten nem kapan sistemim kapanışa kadar tekrar long'lar... üvvvv...[/QUOTE]
Patron akşamları yazdıklarının aksine pozisyon alsan sanırım epey para yapmıştın...
bir kez daha çal sam...!
çalsam...
çal sam!!...
.lelele
isctr tarihi yüksek yaparken short duran cesur yürekleri tebrik etmek lazım :)
unmüsterih halen :)
[quote=hilmi;264542]Patron akşamları yazdıklarının aksine pozisyon alsan sanırım epey para yapmıştın...[/quote]
Bir kez denedim abi.. Long düşünüyordum short girdim, o gün de çarpıldım.. Ne düşündüğüme ne yazdığıma değil ne yaptığıma bakıyor piyasa... Mesela ben 1 kontrat short girip arkadaş üzerinden 50 kontrat long girsem piyasa net long'da olduğumu anlıyor ve göçüyor... Ne yapsam kandıramadım... :..:
ilk defa aralık vade aldım. faydası olurmu yayılma yaptım nedersiniz yapan varmı boyle hangi şartlarda boyle yapmak gerekir
geceye gısamı girsemki .. daytrade clup başkanı saraylı abeyde yokken :p:p...:D:D .. robot mobot terse gelmeyelimde .. du bakalım .. üvvvvvvvvvv :o:o:o
[quote=yusuf_alp;264550]ilk defa aralık vade aldım. faydası olurmu yayılma yaptım nedersiniz yapan varmı boyle hangi şartlarda boyle yapmak gerekir[/quote]
ileri vadelerde hacim olmadığından çok absürd hareketler olabilir,dikkatli ol !
[quote=yusuf_alp;264550]ilk defa aralık vade aldım. faydası olurmu yayılma yaptım nedersiniz yapan varmı boyle hangi şartlarda boyle yapmak gerekir[/quote]
............ çok tehlikeli. :eek:
74.300 kapatırmı sizce arkadaşlar?
bence aynen.
[quote=EURO/USD;264541]str sattamı ? şimdi[/quote]
74.050 de sat verdi şuan flat
[quote=selçuklu;264552]geceye gısamı girsemki .. daytrade clup başkanı saraylı abeyde yokken :p:p...:D:D .. robot mobot terse gelmeyelimde .. du bakalım .. üvvvvvvvvvv :o:o:o[/quote]
patron 73500 ü denemedi bile,piyas açok kuvvetli..
5 dk lıkların gazı alındı sanki sadece..
ben cesaret edemeyebilirim bu gece kısaya,yada cüzi miktar..