Günaydın Hayırlı Sabahlar Bol Kazanclar
Printable View
Günaydın Hayırlı Sabahlar Bol Kazanclar
Asti sistemsiz iş yapıyorsun gibi ;)
[quote=Astatin;141016]acaba bu açılış boşluğu tükeniş boşluğu mu :) gak guk..az daha şortlasak mı..yok yok..sistemi bekleyelim :)[/quote]
shortlaya shortlaya bi hal oldum :) ne yukselirmis bu aga.. hayır 1 sene elimde hisse tuttum hic bole değildi meret.. ne zaman ben bi hareket yapıyorum tam tersine gidiyo hersey.. :::
aslında super bi sistemim var ama kullanmıyorum , 2 hesabım olucak 1.ile tek lotluk normal işlem ypıcam digeri ile onun tam tersine 10 katıyla ::::::.lelele en birinci ben oldum :::
kapanıştaki 775 longlar..325 kapandı..61100 kapıycaktım stoplos ..ama artık direniyor..gayri
[quote=adalı54;141018]Asti sistemsiz iş yapıyorsun gibi ;)[/quote]
şşşş..sus..tokoba duymasın...:D
[quote=Kennym;141019]shortlaya shortlaya bi hal oldum :) ne yukselirmis bu aga.. hayır 1 sene elimde hisse tuttum hic bole değildi meret.. ne zaman ben bi hareket yapıyorum tam tersine gidiyo hersey.. :::
aslında super bi sistemim var ama kullanmıyorum , 2 hesabım olucak 1.ile tek lotluk normal işlem ypıcam digeri ile onun tam tersine 10 katıyla ::::::.lelele en birinci ben oldum :::[/quote]
o sistemin telif hakkı bana ait..aylar önce yazmıştım... :) histeminizle bi hesaptan işlem yapın tek lotla, öbür tarafda bu işlerden hiç anlamayan biri 5-10 katı ters işlem yapsın diye..histemlilerin %99 u batıyomuşya o açıdan
[quote=QUEEN;141020]kapanıştaki 775 longlar..325 kapandı..61100 kapıycaktım [COLOR=red]stoploss[/COLOR] ..ama artık direniyor..gayri[/quote]
burdaki stoploss u anlamadım..ne demek istiyorsunuz bayan KUIN:o
[QUOTE=Astatin;141023]burdaki stoploss u anlamadım..ne demek istiyorsunuz bayan KUIN:o[/QUOTE]
karı kitleme manasında.. sevgili asti..sisteme 59250 al vermişti..uymayınca sat virmesini bekleyemiyorum..
spota acayip saldırıyolar.aha 48 de görüldü..kronometre gibi gidiyo rakamlar...
Herkese günaydın.
spot 100 48244..yeresi, AW teoremine göre (Asti Waves) zor aşıleybıl bir yer...
150 den ekistra şort