[quote=Kennym;141037]tekrar mı short ?[/quote]
Bazı Arkadaşlara ayak uydurmak zordur Sen sen ol kimseye uyma kendi sistemine göre poz değiştir :D
Printable View
[quote=Kennym;141037]tekrar mı short ?[/quote]
Bazı Arkadaşlara ayak uydurmak zordur Sen sen ol kimseye uyma kendi sistemine göre poz değiştir :D
[quote=adalı54;141041]Bazı Arkadaşlara ayak uydurmak zordur Sen sen ol kimseye uyma kendi sistemine göre poz değiştir :D[/quote]
kesinlikle....kaybetsende kendim ettim kendim buldum dersin...:D zaten buraya poz yazanların çoğu önce işlemini yapar sonra yazar, haklı olarak...bir başkası bakacak da işlem yapacak diye düşünmez...sanatcılarda olan, eserlerinni beğenilme isteği gibi düşün :)...
[quote=Astatin;141042]kesinlikle....kaybetsende kendim ettim kendim buldum dersin...:D zaten buraya poz yazanların çoğu önce işlemini yapar sonra yazar, haklı olarak...bir başkası bakacak da işlem yapacak diye düşünmez...sanatcılarda olan, eserlerinni beğenilme isteği gibi düşün :)...[/quote]
yok yaf işlem yapmak niyetinde degilim size gore .. ben işlemlerimi zaten yapıp beklemeye gecıyorum :) sadece ard arda short flat short olman garıbıme gıttı :)
60700 altı olmadan kısa zor
[quote=Kennym;141043]yok yaf işlem yapmak niyetinde degilim size gore .. ben işlemlerimi zaten yapıp beklemeye gecıyorum :) sadece ard arda short flat short olman garıbıme gıttı :)[/quote]
ohhooooo ard arda işlemlerim garibine gitti demek...GÖKHANFINDIK ın yasağı bir kalksın, sen birde onun işlemelrini göre:D:D
[quote=enorton;141038]Yyld...[/quote]
YYpv..
kaptaaan..bu gemi aşağı çekiyo biraz...PV.... FDJ ın takozuna," hastayım fordun aragazına" ...Nunu nerelerde acep....
[QUOTE=MMO;141044]60700 altı olmadan kısa zor[/QUOTE]
vob tıkandı..gidemiyo..açılırsa tam açılır..arap atı gibi..:D
bu arada forumu boyamışım..kimse yazmıyor bende susayım...kenyy, lafa tuttun beni 61000 den stoplayamadım :)
Arkadaşlar hayırlı işler geçen hafta izinli idim aranızda değildim sizleri özledim
kolay gelsin
27.500 nire 61.500 nire...
34.000 puan oy anam oy...
yani 100 kontrat LONG yapsak sonrada tatile çıksak döndüğümüzde 340 milyar kazanmış olacaktık.170 milyardan 2 daire parası.
günaydın,kolay gelsin !