Yypv...
Printable View
Yypv...
[quote=SEYYAH;141051]27.500 nire 61.500 nire...
34.000 puan oy anam oy...
yani 100 kontrat LONG yapsak sonrada tatile çıksak döndüğümüzde 340 milyar kazanmış olacaktık.170 milyardan 2 daire parası.[/quote]
Yaf sen o kadar ucma 10 kontrat yapsak dönüşte arabayı sıfılandın diye düşün Mütevazi ol hehehehe :..::..:.lelele
tüm periyotlar alışta ve ağustos kontratında son hafta..
bakalım neler göreceğiz ?
Shortluyacam ana göstergem olmaz diyo Longluyacam Yardımcı ind. olmaz diyor bakalım ne yapacağız Flat flat takılacağız şimdilik Teyit alana kadar
[quote=SEYYAH;141051]27.500 nire 61.500 nire...
34.000 puan oy anam oy...
yani 100 kontrat LONG yapsak sonrada tatile çıksak döndüğümüzde 340 milyar kazanmış olacaktık.170 milyardan 2 daire parası.[/quote]
ey gidi pambık ey..bir hesapda benden....sen sadece yüsekle düşüğün farkını sayıyon..aradaki dalgalarda başarılı sörf eden sistemler dahada hamuduynan götürdü...üwwwwww....
kaldıraçı 1 değil 3 ediyorum mesela ST similasyonda...multipass, 24 nisandann bu yana % 524 yapıyır...üwwwwwwwwww...üwwwwwww
Ya nasip gdeyip işleme başladım 15 dk sistemim alda fakat 5 dl lık satta bende 61150 kısa yaptım birazda sistem bana uysun olmadı döner kapatır geçerim.
5 dak satta..al verirse yazarım..
[quote=Astatin;141057]ey gidi pambık ey..bir hesapda benden....sen sadece yüsekle düşüğün farkını sayıyon..aradaki dalgalarda başarılı sörf eden sistemler dahada hamuduynan götürdü...üwwwwww....
kaldıraçı 1 değil 3 ediyorum mesela ST similasyonda...multipass, 24 nisandann bu yana % 524 yapıyır...üwwwwwwwwww...üwwwwwww[/quote]
bizede her zamanki gibi 3 ün 1 i düştü canım kardeşim :o
[quote=SEYYAH;141060]bizede her zamanki gibi 3 ün 1 i düştü canım kardeşim :o[/quote]
Bana o kadarda düşmedi...yani oransal manada..:) hatta 2 hafta öncesine kadar portfoy zirveye göre %30 eksilmişti bilem (bu da yaklaşık 1/3 ediyor :) :))...her neyse..
Bu arada 15 dklıkda TGG 2 ye indi 61100 fiiyatta...kartlar açılsın..kırılacak az sora bi tarafa
Yypv..
Günaydın...Cuma günü aldığım LONG'ları 61.300-61.350 aralığının şimdilik kuvvetli direnç bölgesi olduğunu da göz önüne alarak 61.300'den verdim...Şimdilik piyasa için ciddi bir olumsuzluk gözükmüyor...Şu andan itibaren gelecek Pazartesi'ye kadar piyasayı yakından takip edemeyeceğim için pek fazla işlem yapmayı düşünmüyorum.Trader olarak piyasayla senkronizasyonumu kaybettiğim zaman bir süreliğine de olsa uyum sorunu yaşayabiliyorum...Örneğin geçen Çarşamba bir iş görüşmesi için dışarı çıkmak zorunda kalmıştım ve şartlı stop koymanın bazı sakıncaları olduğunu düşündüğümden kafam rahat olsun diye pozisyonumu kapatıp çıktım...Akşam döndüğümde piyasanın sattığım yerin 2000 puan üstünden kapattığını gördüm...Hem o moral bozukluğunun hem de piyasadan kopmanın verdiği olumsuz etkiyle Perşembe günü göz göre göre yanlış işlemler yaptım ve zararları ancak bugün çıkartabildim...Yani demek istediğim şudur ki bir Trader işlem yapamayacak da olsa gene de göz ucuyla da olsa piyasayı mutlaka izlemeli ve neler olup bittiğini takip etmeli ki daha sonra dönüşünde uyum sorunu yaşamasın...Ben de bu süreçte Blackberry cihazından da olsa forumu takip etmeye çalışacağım...Bu arada piyasa açısından Çarşamba,Perşembe ve Cuma günlerinin sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum...Klasik vade sonu saçmalıkları sistem çarpmalar vs. gırla gidebilir...Bu süreçte hepinize iyi trade'ler ve bol kazançlar diliyorum.Kendinize iyi bakın...
YYPV değil artık..YVPV