-
[QUOTE=Astatin;141067]APKA bir şey dikkatimi çekti...Forumun en çok mesaj silen üyesi sensin :)
Bu arada sana kötü haberim var...10 dklık bir sistem üzerinde çalışıyorum tamamen farklı bir yaklaşımla...son 4 ay %139, Kİ/Zİ: 42/32, MAx. Kayıp : %2.17, MAx. Kaza. %17.33
bilemiyorum yani bu gece uyuyabilirmisin :)[/QUOTE]
işte bu iyi.brv:)
-
5 dk lık satışta
trade flat duruma geçti..
saatlik alışta..
-
[quote=abka;141078]işte bu iyi.brv:)[/quote]
ııhhhhh..benim multipass bana göre daha iyi...:) çünkü yukardaki datalara sahip sistem opt ile elde edildi....gap yememiş, büyük feykleri yememiş...yani bu şekilde opt değerleri çıktığı için başarılı görünüyor...OPT ye dikkat etmek gerekir neyi opt ettiğimiz çok önemli demem ondandır...bana 10 kere sorsalar ben yine multipass la devam derim..hem ayu hem boğa piyasasında, hem spde, hem dj de, hem gar da hem işc de negatif olmayak..spot30 ve VOB 15-60 dada iyi olcak...yukarıda bahsettiğim bu sistem sadece VOB da ve spot30 da iyi görünüyor..yani CURVE FITTING :) muhtemelen yarından itibaren kaybettirmeye başlar...:)
Sİstem dediğin stabil olacak, zaradan erken kaçacak,trendi ise sıkı kavrayacak...zararlı işlem sayısının artması pahasına bile olsa...BENCE :)
-
forex ciler
[B]gbp [/B]çiftlerine dikkat inanılmaz sert hareketin eli kulağındadır, demedi demeyin, her vade stoplar yakılacak derim. ;)
-
15 dklık sistem multipass sat kesinleşti...60900
-
[quote=mozkan;141081]forex ciler
[B]gbp [/B]çiftlerine dikkat inanılmaz sert hareketin eli kulağındadır, demedi demeyin, her vade stoplar yakılacak derim. ;)[/quote]
Bay MOZKAN,
Sanıyorumki UK den gelen son dehşet veriler sonrası GBP/XXX lerin XXX den bağımsız olarak çökeceğini demektesiniz... Umarımöyledir çünkü GBPUSD ve GBPJPY de şortum:..::..:
-
-
[quote=Astatin;141083]Bay MOZKAN,
Sanıyorumki UK den gelen son dehşet veriler sonrası GBP/XXX lerin XXX den bağımsız olarak çökeceğini demektesiniz... Umarımöyledir çünkü GBPUSD ve GBPJPY de şortum:..::..:[/quote]
aman dikkat o zaman, gbp usd üçgen vardır, bitiş aşamasında ben yukarı beklerim kopuşu, doğrusunu piyasa bilir elbet.
-
15 dk lık sistemim su an geçici satta muhtemelen saat 12,00 kalıcı sata geçecek
-
58xxx lere sancılı tepkili iniş olabilir..
-
61150 den uzun kapatıp flate gecen sistem ,hala flat de..sat vermedi..
-
[QUOTE=oguzhan;141086]15 dk lık sistemim su an geçici satta muhtemelen saat 12,00 kalıcı sata geçecek[/QUOTE]
15 dk sistemim sat verdi