ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng
Printable View
ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng
[quote=obsidyen;449473]ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng[/quote]
neeey?:o
[QUOTE=obsidyen;449473]ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng[/QUOTE]
1998? 98.000? hangısı hacı? :)
tehlikeli gün... Başbakan Vekili-Reisi Cuhur görüşmesindne bişi çıkar mı? Başgan yokken ona rağmen bir karar çıkar mı? Başgan yumuşar mı? düşünceleri var şinci herkesin kafasında..Adam yukarı aşşa bunu kullanacak KY dövmek için...Bir de tabi, piyasa gideceği yöne gider sorunsalı var (gezi hikaye biz çıkıyoz hacı diyen ağalar varmı hacı)
günlük alt boll band 99500 lere inmiş...değdirmek isteyebiir at least
[QUOTE=Astatin;449490]tehlikeli gün... Başbakan Vekili-Reisi Cuhur görüşmesindne bişi çıkar mı? Başgan yokken ona rağmen bir karar çıkar mı? Başgan yumuşar mı? düşünceleri var şinci herkesin kafasında..Adam yukarı aşşa bunu kullanacak KY dövmek için...Bir de tabi, piyasa gideceği yöne gider sorunsalı var (gezi hikaye biz çıkıyoz hacı diyen ağalar varmı hacı)[/QUOTE]
İsterse meteor düşsün hacı, çıkacağı varsa çıkar.Piyasa kimseyi tınmaz.Birileri biz bunu bunu yaptık ondan böyle oldu der sadece :D komplo teorisi gibim oldu ama büyle bu işler :..:
[QUOTE=obsidyen;449473]ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng[/QUOTE]
Bi assolist var ama, benim tahminim 2006 nın sanantçıları, o zaman carry trade türküsünü çalmışlardı, şimdide money trend türküsü olur heralde :)
her şeye gebe bi piyasa...piyasanın kendisi bile nasıl gelişeceğini bilmiyor şincik.. kalıb ise her şey olabilü konumunda...yani alıcı ve satıcıların dansına göre şekil alacak..;)
yannuz bu dans ne kadar sürecek...başganın sayımı mı ilerliyor acaba..:confused: zaman her şeyin ilacı...görecuukk;) başgan bi ara ortodox kilisesinde çok ayine katılmıştı..vaftiz etmiş olabilüler oni o yüzden ben katılmiciimm oa..:..: ama en böyük başgan bizim başgan...brv.brv.brv:D:D
[quote=Astatin;449497]günlük alt boll band 99500 lere inmiş...değdirmek isteyebiir at least[/quote]
ula oraya değdirse ben de ona değdireceydim...99600 de satışlarım vardı... kalmış garibanlar..üğ[url]www..şinci[/url] şort
Geceyi bekleyin...
[quote=ERK;449540]Geceyi bekleyin...[/quote]
gece ne ola ki
[QUOTE=Se_M;449543]gece ne ola ki[/QUOTE]
ERK geceyi beklemeden poz almaz :..: İlk başlarda tırstık ama durumun piyasalarla alakalı olduğunu anlayınca rahatladık..