-
[QUOTE=hexen;23571]seans sonuna kadar tutmaca sonra sistemlere sat sinyali uyumsuzlukda cabası olur mu .dng[/QUOTE]
[B]5-6 saat sonra olacakları tahmin et...
yinede zarar et.. 475 den kısalmıştım...[/B]
[B]ya bunların gündüzkü numaralarına ayak uyduracaksın..[/B]
o zamanda tepeden uzunları kilitleme riski var...
yada paşa paşa tekniğin dediği yönde bekleyeceksin..
bekleyelim bakalım...saatlik bazda...yarınıda...
-
[QUOTE=hexen;23571]seans sonuna kadar tutmaca sonra sistemlere sat sinyali uyumsuzlukda cabası olur mu .dng[/QUOTE]
[B]5-6 saat sonra olacakları tahmin et...
yinede zarar et.. 475 den kısalmıştım...[/B]
[B]ya bunların gündüzkü numaralarına ayak uyduracaksın..[/B]
o zamanda tepeden uzunları kilitleme riski var...
yada paşa paşa tekniğin dediği yönde bekleyeceksin..
bekleyelim bakalım...saatlik bazda...yarınıda...
-
kasmaktan kaslarında aşırı laktik asit oluşan py dayanamadı en sonunda gevşedi....artık yarın gevşemenin devamı gelir...kısalarla devam...
-
kasmaktan kaslarında aşırı laktik asit oluşan py dayanamadı en sonunda gevşedi....artık yarın gevşemenin devamı gelir...kısalarla devam...
-
-
-
[QUOTE=mbm;23560]açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
derdimizi anlatamamışız arkadaşlara...
dow bu açılışla aşagıyı garantiledi.. ama burdan ama biraz yukardan....
neyse herkese iyi akşamlar... geceye kısa
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......[/QUOTE]
Ben bunu anlamıyorum işte Sevgili Mbm, dow biz kapanırken her 10 dakika aynı şeyi yapıyor. Senin uyumsuzluk indikatorü hep 8-10 saat önce işaret veriyor, 1000 puan artıyor 1000 puan düşşe yine aynı yere geliyor. Ne farkediyor? Sadece yukarıdan mal almamaya yarar gibi duruyor. Ama yükselişi kaçırtıyor.
Sevgiler.
Not aradaki yazıları sonradan yani bu yazıdan sonra okudum.
-
[QUOTE=mbm;23560]açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
derdimizi anlatamamışız arkadaşlara...
dow bu açılışla aşagıyı garantiledi.. ama burdan ama biraz yukardan....
neyse herkese iyi akşamlar... geceye kısa
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......[/QUOTE]
Ben bunu anlamıyorum işte Sevgili Mbm, dow biz kapanırken her 10 dakika aynı şeyi yapıyor. Senin uyumsuzluk indikatorü hep 8-10 saat önce işaret veriyor, 1000 puan artıyor 1000 puan düşşe yine aynı yere geliyor. Ne farkediyor? Sadece yukarıdan mal almamaya yarar gibi duruyor. Ama yükselişi kaçırtıyor.
Sevgiler.
Not aradaki yazıları sonradan yani bu yazıdan sonra okudum.
-
bence belirli bir süre kısadan uzak durmak gerek mutlaka biryerden dönücek ama buralardan görünmüyor gibi.
-
bence belirli bir süre kısadan uzak durmak gerek mutlaka biryerden dönücek ama buralardan görünmüyor gibi.
-
[quote=mbm;23570]duygusal gördüm seni serkancıgım...:D
dow dax fdow vadeli hepsi saatlik uyumsuz...
düzeltme şart.. saatlik bazda..
gündüz fdow ve dax için yazdım bunu zaten defalarca[/quote]
PıYASADA DUYGUSALLIğA YER YOK :D
1000 PUAN ARA AÇMAYI BıLıYOLAR ıSLERıNE GELıNCE :D
KISA KALMANIN MANTIğI YOK BU AKSAM ıÇıN NEDEN
TEKNığı KıTABINA UYDURUR BUNLAR
TEKNıKTE ALTERNATıF ÇOKTUR BAZEN YANILTIR YADA FORMASYON ıPTAL OLABıLıR Bı SEKıLDE
48000 DEN UZLASMA GELıR SADECE 375 PUAN ALTINDA SPOT VAR
ADAMLAR 53000 UZUN PARıTE FENA DEğıL SEANS KAPANINCA APPLE BıLANÇOSU ıYı GELEBıLıR YARIN AKP DAVA SONUÇ TARıHı AÇIKLANACAK BELıRSıZLıK KALKIYOR ZATEN HACıMLı 500 PUAN VERSELER ASAğğI YÖN YUKARI DEMEKTıR AYRICA GEÇEN HAFTA NASDAQ DA YÜKSELıSE OYNANMAYA BASLANDIğI SÖYLENMıSTı 38500 ÜZERıNDE KAPAMIS OLDUK BU VADE 56000 LERDEN KAPANIR SLMLR
-
[quote=mbm;23570]duygusal gördüm seni serkancıgım...:D
dow dax fdow vadeli hepsi saatlik uyumsuz...
düzeltme şart.. saatlik bazda..
gündüz fdow ve dax için yazdım bunu zaten defalarca[/quote]
PıYASADA DUYGUSALLIğA YER YOK :D
1000 PUAN ARA AÇMAYI BıLıYOLAR ıSLERıNE GELıNCE :D
KISA KALMANIN MANTIğI YOK BU AKSAM ıÇıN NEDEN
TEKNığı KıTABINA UYDURUR BUNLAR
TEKNıKTE ALTERNATıF ÇOKTUR BAZEN YANILTIR YADA FORMASYON ıPTAL OLABıLıR Bı SEKıLDE
48000 DEN UZLASMA GELıR SADECE 375 PUAN ALTINDA SPOT VAR
ADAMLAR 53000 UZUN PARıTE FENA DEğıL SEANS KAPANINCA APPLE BıLANÇOSU ıYı GELEBıLıR YARIN AKP DAVA SONUÇ TARıHı AÇIKLANACAK BELıRSıZLıK KALKIYOR ZATEN HACıMLı 500 PUAN VERSELER ASAğğI YÖN YUKARI DEMEKTıR AYRICA GEÇEN HAFTA NASDAQ DA YÜKSELıSE OYNANMAYA BASLANDIğI SÖYLENMıSTı 38500 ÜZERıNDE KAPAMIS OLDUK BU VADE 56000 LERDEN KAPANIR SLMLR