Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Spot Endeks, Xu030 saatlik grafik.
Grafikteki son bardaki Doji oluşumu önemli. Önemli bir direncin hemen üstünde destek alarak oluşmuş. Son bardan 2 bar önce trendline'a vurup tepki vermesi , trendline'ın bilindiğinin işareti (Bear trap olarak çalışmış). Doji bar'ın low değerinin geçilmesi bana shortlatır. High değerinin geçilmesi (Shortlarsam, stop loss seviyesi) ise spotta 33.600'e kadar bir yükselişin habercisidir (yukardaki yatay mavi trendline, ideal (5) hedefi).
Flat izlemeye devam ediyorum. Herkese Bol Kazançlar.
Bir adet'de dolunay grafiği.
Bir önceki grafikte verdiğim noktadan yükseliş öngörülen tarihte başladı. Kırmızı dolunay sonrası trendler, 7 ile 9 gün sürüyor. Bugün dolunay sonrası 6. gün (ancak başka bir bakış açısıyla 7. gün). Diğer bir istatistik ise, Mavi dolunay öncesi 7-9 gün aralığında tepe oluşumu. (Mavi dolunay 12 Aralıkta, yalnız aradaki bayram etkisini ben de öngöremiyorum)
Dolunay grafiğine göre yükselişin son 1-2 günü içinde olabiliriz. Dikkatli olalım.
Bol Kazançlar.
Şimdi kimin istediğini hatırlamıyorum ama VOB Dolar kontratları, 60 dk'lık grafik.
Tepki bölgesindeyiz. Minimum beyaz ok'a kadar bir tepki yükselişi bekliyorum. Sonrasında son bir aşağı hareket ve düşüşün 1/3'ünü geri alan bir tepki.