vay vay vay...mersikız geri gelmiş...
no geyik pliz....
Printable View
vay vay vay...mersikız geri gelmiş...
no geyik pliz....
[QUOTE=Astatin;141115]vay vay vay...mersikız geri gelmiş...
no geyik pliz....[/QUOTE]
.kom evet no geyik pliz dönüşüm muhteşem olacak sermaye biriktiriyorum asti .dng
mersi ne haber,
yoktun bunca zamandır,
aradığın sistemi buldunmu söyle,
öyle gözü yaşlı tek başına,......
moderatörün dönüşü - Episode I, Give no mercy...
ya şu senin nick i bir türlü çözemedim ha...ne mersi si ne yk sı, ismail yk nın yk sımı, yoksa Meral Sinem Yaka mıdır nedir bilemedim gittim...
no geyik pliz
[quote=mozkan;141109]yahu cumadan long idin hani, vade sonu da gelmiş, ne kısası ne shortu, kısa için 57000 den önce ekmek zordur.[/quote]
yaw naapıym abi sistem SHORT lattı.bende SHORT yaptım.LONG derse geri LONG olcam.
5 dk olunca etkileniyor tepeden 1000 puan bastılar durmaz tabii 5 dk lık.hemen SHORT deyiverir.bunu çok yaptılar bu çıkışta aniden basıyorlar 1000/1500 puan sistemlerin feleği şaşıyor.hoop geri yukarı.tabii hızlı basıp hızlı aldıkları içinde çok can yakıyor namussuzlar.
du bakali nolcak.
[quote=SEYYAH;141118]yaw naapıym abi sistem SHORT lattı.bende SHORT yaptım.LONG derse geri LONG olcam.
5 dk olunca etkileniyor tepeden 1000 puan bastılar durmaz tabii 5 dk lık.hemen SHORT deyiverir.bunu çok yaptılar bu çıkışta aniden basıyorlar 1000/1500 puan sistemlerin feleği şaşıyor.hoop geri yukarı.tabii hızlı basıp hızlı aldıkları içinde çok can yakıyor namussuzlar.
du bakali nolcak.[/quote]
şşşş..foruma bir tane zırlayan adam yeter diycektim ama..e sende gel zırla bari...
ama şu tek barda "basma" ları hikayesi ile bende baya bir meşgul olmuştum..sistemde bunu nasıl yeriz diye.. al sağa ipucu; Sİstemin 2 önceki l sinyalinin geldiği fiyat mevcut fiyatın altındaysa, aynı bar içinde c,l,h lerden ehrhangi ikisinin farkı fiyatın %1 veya 1,5 unu aşarsa, (bunu If le yapabilirsin), sistemin dönsün taaaaaaa 2 önceki al sinyalinden ve sat sinyalinden bu yana (bar sayısı olarak yani), bir şeyler hesaplasın ve onları karşılaştırsın:D:D:D:D:Dsinyal değiştirip değiştirmeyeceine öyle karar versin.. (bir şeylerin ne olduğunu da sen bul yada apka bulsun)tek barda gemçirme olayına çözüm kolayda..şu yatay piyasa olayı hasta ediyor beni...ona çözüm bulmak lazım...bulunmasına bulunuyor yani işlemsiz geçirilebiliyro o dönem ama bu seferde diğer sinyallerin kaymağı azalıyor... şimdi MOZKAN diyecekki GANN olayı...bende GANN a ganmam diyeceğim vallaha..yani baktımda bir şey çıkramadım..tamam tamam çok da detaylı bakmadım...
PAMBIK da diyecekki şimdi, hazır porsiyonu yok mu bunun:..:
bu arada fiyat 61000 üzerine öptüğünde 15 dk TGG 2 den 1 e düşmüş...şincilik top ortada...ama yine şöyle bir durum oluştu..piyasa aşağı dönerse 15 dklık ile 60 dklığın sat evreceği noktalar birbirine çok da uzak olmayacak (tabi tek bara 2000 pan kitlerlerse ayrı)..yanim biraz daha yatay olabilir...aşağı gidecekse bile..ha yukarı gidecekse o zaman sistem al verince bakarız
lem asti bu anlattığını ben anlayana kadar piyasa alır başını gider.ne %1 i ne bir önceki sinyali ne h-l-c si.
hikaye okuma lem.
[quote=mersiyk;141116].kom evet no geyik pliz dönüşüm muhteşem olacak sermaye biriktiriyorum asti .dng[/quote]
gomprador burcuvamı oldun gı..ne o öyle sermaye birikimi falan:::::: millette seni poroletarya yı sömüren bişi sancak.kom.kom sermaye topluyorum dede yanlış annaşılmasın...:D:D:D
me-rsi-yk : ben relatif güç endeksi YK
mer-si-yk: meral sinem yaka (yada yeke..hatta yeke kedumo yeke yeke)
m-ersi-yk : Mehmet Ersin Yakar (bak bu seçenek çok ayıp olur ha bütün foruma)
mersi-yk: mersinden YK (Yeşim Karakurt gibi birşey olabilir)
mers-iyk : mersinden ıyykkkkkkkkk (Mersinden tiksiniyorum manasında)
v.s. v.s.....örnekler çoğaltılabilir..
NO geyik Pliz:D
[quote=SEYYAH;141121]lem asti bu anlattığını ben anlayana kadar piyasa alır başını gider.ne %1 i ne bir önceki sinyali ne h-l-c si.
hikaye okuma lem.[/quote]
lem sen engiliz lisanı okumanmı...h yüksek, l düşük, c kapanış...kıloozzz kılozzz :)
al işte dediğim gibi olmuş..pambık bunun hazır porizsyonu yokmu diye soruyo:::
[quote=Astatin;141123]lem sen engiliz lisanı okumanmı...[B]h yüksek, l düşük, c kapanış...kıloozzz kılozzz[/B] :)
al işte dediğim gibi olmuş..pambık bunun hazır porizsyonu yokmu diye soruyo:::[/quote]
onu anladım asti yani bu anlattıklarını uygulamak zor iş.piyasada o hengamede nasıl bakcan bu dediklerine.
[quote=SEYYAH;141124]onu anladım asti yani bu anlattıklarını uygulamak zor iş.piyasada o hengamede nasıl bakcan bu dediklerine.[/quote]
la sen bakmayacan zati...sisteme yazacan bunu...aha da çatısı...debiki psilik olsun diye indikatörlerin ne olduğunu yazmayom ayrıca 2 önceki aldan değil son aldan bu yana yazayomki, beleş turşu olmasın...:D:D
If(h-l/ref(c,-1)>0.01, if(indikatör(barssince(al koşulu))>indikatör(periyot),1,0),0)
ve devamındada eğer bu formülden çıkan değer 1 se sat sinyalini uygulama 0 sa uygula olatrak devam edilecek..neyse deşmeyelim mevzuyu....kom.kom::: ha birde bunu sadece h-l için yapmayacan..h-l isadece ssitemini tetikte tutar..bar kapanoşından sonra sistemin karar vermesi içinse bunu h-c veya c-ref(c,-1) içinde yapabilirsin...:) dene bul :)
Bu arada TGG yeniden 1en 2 ye çıktı..