5 10 dak satta..15 vermedi..asıl trend takipcisi..
Printable View
5 10 dak satta..15 vermedi..asıl trend takipcisi..
15 dk multipass satta..amam fiyat 650 ye değdiği anda TGG ters bir hareketle 2 den 3 e çıktı..Yani ptron diyorki, ağam dikkat et..bu noktadan sonra ya çoookkk sert bir satış gelir, yada yukarı döner bu piyasa..astatin 650 den, 925 kısalarını kapatır...+475 puanla maça devam ederi...her an agresifleşebilirm
750 yine şrt..sistem yörüngesine pıh pıh...kenny şaşırma
pamık küskü sendemiydi en son :) :) ver küsküyü..ver ver ver
işte o AN...... 15 dklık satta,,15 lik TGG 2 de.... ve saatlik TGG de 2 de....hayde bismillah...sat evrdirin şu 60 a gariiii
15 sat veriyooo..
sistemden ayrılırsam ah osun..sistem 1temmuz-20 agustos arası tam 24.000 puan kar yapmış..sadece 50 günde..bende 3 ün biri var...:)
yani 60850 kısalar devam
[quote=Astatin;141129]750 yine şrt..sistem yörüngesine pıh pıh...kenny şaşırma[/quote]
ahaha bugun tum ters hareketlerı yaptım sabah short pozısyonu kapattım sımdı de longa girdim :) bakalım kahramanımız histemle bu hafta neler yapıcak :)
asti piramit var mı..
[QUOTE=Kennym;141134]ahaha bugun tum ters hareketlerı yaptım sabah short pozısyonu kapattım sımdı de longa girdim :) bakalım kahramanımız histemle bu hafta neler yapıcak :)[/QUOTE]
yanlış yoldasınız...:confused:
[quote=Astatin;141128]15 dk multipass satta..amam fiyat 650 ye değdiği anda TGG ters bir hareketle 2 den 3 e çıktı..Yani ptron diyorki, ağam dikkat et..bu noktadan sonra ya çoookkk sert bir satış gelir, yada yukarı döner bu piyasa..astatin 650 den, 925 kısalarını kapatır...+475 puanla maça devam ederi...her an agresifleşebilirm[/quote]
[quote=Astatin;141129]750 yine şrt..sistem yörüngesine pıh pıh...kenny şaşırma[/quote]
bağa gel bostana gel şorta gel destana gel...alıntı yaptığım için çok özürdiliyorum..ama iddialı dillerin gazına geliyo insan..çok pişmanım :)
[IMG]http://i32.tinypic.com/jrcfid.jpg[/IMG]
dowda bastırıyo yukarı hee..