[quote=Astatin;141130]pamık küskü sendemiydi en son :) :) ver küsküyü..ver ver ver[/quote]
asti küskülüye küskülüye 27.500/61.700 yaptık :::
Printable View
[quote=Astatin;141130]pamık küskü sendemiydi en son :) :) ver küsküyü..ver ver ver[/quote]
asti küskülüye küskülüye 27.500/61.700 yaptık :::
[quote=abka;141135]asti piramit var mı..[/quote]
şşş aramızda kalsın var...ama 60 dklık sistem de sat vermedi, sabahki indikatörde referansı aşağı kesmedi...bugünkü kar 475 puan..son piramit noktası 375.. en kötü 375+475=850 den stoplarım gibi geliyo..yada sistem al verirse...ama ya aşağı giderse ve 60 dklık sistem ve indikatör sat verirse bak ozaman değme keyfime..mısırlılarla yarışırım :)
para etmiycek lem bu SHORT lar asti.daha evvelde 3-5 kere başıma geldi.önce veriyore milleti shortlatıyore onnan sonna verdiğinden daha hızlı alıyore.
yine bunu yapcaklar kimi bir his var içimde.
paritede tam toplıycak zamanı buldu..
600 e kadar tepki..ötesi..tepki ötesi..
[quote=QUEEN;141136]yanlış yoldasınız...:confused:[/quote]
bugun icin ilk kez dogru bi adım oldu gibi 375 den long .. erken konusmayayım ama :rolleyes:
bu DAX ta çok namussuz sabahtan bu yana ip gibi gidiyor.hiç renk vermiyor.ne aşağı ne yukarı.
[QUOTE=Kennym;141144]bugun icin ilk kez dogru bi adım oldu gibi 375 den long .. erken konusmayayım ama :rolleyes:[/QUOTE]
sat verdi sistemler..her an küsküyle karşılaşabilirsiniz..belkide olmaz..
dow gazı aldı ama bayada çıktı yani ..--de kapayabilir.
5 dak al veriyorr..
[quote=SEYYAH;141141]para etmiycek lem bu SHORT lar asti.daha evvelde 3-5 kere başıma geldi.önce veriyore milleti shortlatıyore onnan sonna verdiğinden daha hızlı alıyore.
yine bunu yapcaklar kimi bir his var içimde.[/quote]
hulem pampıb..ne gusubet adamsın :D:D yok ağa bu sefer az fark var..misal nedir fark? trend gücü 60 dakıkalıkda 55000 den bu yana ilk kez 2 ye düştü..ha o bana para etmez diyosan ayrı..zaten 1 e düşmesi lazım ayu piyasası için...neyse..birde sabah güzel sulama yaptılar..en tepeden aşağıya 150000 kontrato..nebilimmm, tekrar yükseliş için bir şey mi eksik ne....boks.
FDOW u 15 puan aldılar bizi 500 puan.ohhh yemede yanında yat.