umarım vob yüksek kalır..çünkü 60.000 li vobda %2 bile epey kazandırabiliyor...
Printable View
umarım vob yüksek kalır..çünkü 60.000 li vobda %2 bile epey kazandırabiliyor...
100 puan alım satım farkı oluyo..
[quote=MMO;141152]Abka senin sistemi özelleden bana yollasana kardeş ben sinyallere uyucam söz veriyorum karın %50 si senin[/quote]
APKA,
Bu işten elde ettiğin karın %10 unu bana verirsen sana sistemini açık etmeden para kazanma olanağını açıklayabilirm..Nasıl mı?
Sende sistemine güvendiğin bir başka kişiye aynı teklifi ama %30 olarak yapıyorsun..Buda iyi bir oran kabul eder...Ondan aldığın sistemi MMO ya veriyosun...Böylece başkasının sistemiyle ve başkasının parası ile para kazanıyorsun...:) Bana da karın %10 nunu veriyosun...Way** bu türev finansal araçlarda böyle şeylerdi dimi :):D:D:D:D
850 den full kısa..sistem sat da..(benim için en önemlisi)
ccı ekside(biraz daha eksi olsa iyi olur)
macd 30 dak sat da(gap için)..
ve tüm bunlar nıkkeı %3.35 artı iken olmuş...ben arkama yaslanır..
Ayak oyunları gene başladı alış kademelerini 2,3 kademe birden silip tekrar yazıyorlar bu durumda daha önceki tecrübekerime göre düdşüş devam edecek
[QUOTE=Astatin;141154]sistem 900 den verdiği satı korumakta...ve şu anda erci e konuşmakta...:)
Bana Bobinerinin pozisyonunu söyleyin, size VOB un yönünü söyleyeyim..Ama malum foruma yazdığı pozisyonunu değil, gerçek pozisyonunu :) Avrmı bobineri ile hukuku olan :)[/QUOTE]
Hukukum yok, olmaz da zaten o adamla ama takip ettiğim kadarıyla 57 500 de shortları stoplayıp beklemede...
[quote=SEYYAH;141161]bu çıkışı saymak imkansız gibi bişey.ancak bitecek tepe görülecek 5/6 bin puan düşecek ondan sonra etiketlenir.
neden diye sorarsan.dalga uzatıyor,bi daha uzatıyor,bi daha, bi daha....[/quote]
maharet orda pambık...eyle bir sayacaksınki, uzatamayacak daha...
[QUOTE=jerfin;141162]sistemlere sat verdirttiler ama vade sonu varken 60,000 altına indirmezler bunlar...[/QUOTE]
belki aazcık iner sonra çıkar..hazımsızlık yapar valla bu hız..
[quote=mur@t;141168]Hukukum yok, olmaz da zaten o adamla ama takip ettiğim kadarıyla 57 500 de shortları stoplayıp beklemede...[/quote]
tüh be yaw long olsaymış iyi olcakmış.... ara ara oray bakmak lazım..bak oda şortmuş 57500 lerde..bilsem yemin billah tersini yapardım :)
demek flat ha...hareketsizin tersi hareketli olur...hımm hareketliyiz am ane yöne..neyse en azıdnan flat olmamamız gerektiğini biliyoruz...oda birşey
[QUOTE=Astatin;141165]APKA,
Bu işten elde ettiğin karın %10 unu bana verirsen sana sistemini açık etmeden para kazanma olanağını açıklayabilirm..Nasıl mı?
Sende sistemine güvendiğin bir başka kişiye aynı teklifi ama %30 olarak yapıyorsun..Buda iyi bir oran kabul eder...Ondan aldığın sistemi MMO ya veriyosun...Böylece başkasının sistemiyle ve başkasının parası ile para kazanıyorsun...:) Bana da karın %10 nunu veriyosun...Way** bu türev finansal araçlarda böyle şeylerdi dimi :):D:D:D:D[/QUOTE]
titan -ik batar mı...:::
[quote=queen;141170]belki aazcık iner sonra çıkar..hazımsızlık yapar valla bu hız..[/quote]
yypv..
[quote=Kennym;141157]625 den kapattım longları :) oh be moralim yerine geldi.. bugun full kusku olmadı arada bı de bız sallamıs olduk..
abka sistemi % kac ortaklıga verirsin :) bak hem bu dunyada hem diger tarafta kazanırsın cok dua ederim :P[/quote]
OOOOOOOOOOOOO olmadı Kennym sisteme ben talip oldum TOKİ seyrantepe ihalesi gibi %50 üzerinde verirsen buyır senin olsun