-
ahanda mersiyk gelmiş .. hoşgeldin ... bi smac çaksana voba mersi .. 45000 olsun vob .. :o:o:o:o:o
jerfin .. yapma etme ablam .. evde pembeoğlan, bebe ayılar , yılanlar ,çıyanlar ekmek bekler .. :o:o:o
jani ver küsküyü bitsin bu çile .. :o:o:o:o:o:o
-
[quote=abka;141172]titan -ik batar mı...:::[/quote]
bişey olmaz..bo modelde sadece MMO nun batma ihtimali var..çünkü para onda...ha sistemi aldığın arkadaş da batabilir ama sana ne:) sen kendi sisteminke koşturmay devam: bir ihitmalde para kazanacaksın ekstradan..kayıp ihtimali yok....hatta dur bakayım, ben senin bu sistemden kazanman muhtemel paraları teminat gösterip adına sendikiasyona bile çıkarım uluslararası piyasalara :) ...
(Şaka değil gerçek; Mesela bir banka Kredi kartı alacaklarını teminat gösterip YD dan borçlanabiliyor..Sonra ne oluyor, KK batakları artınca zincirleme haşırtos)
-
Hareketler sertleşmeye başlıyacak göstergeler tehlikeli bölgeye giriyor asağı hareket olasılığı yukarıya göre baya fazla
-
[quote=MMO;141173]OOOOOOOOOOOOO olmadı Kennym sisteme ben talip oldum TOKİ seyrantepe ihalesi gibi %50 üzerinde verirsen buyır senin olsun[/quote]
%30 a indirdim teklifi ::: maksat ihale sana kalsın ben oyle bi bakıp cıkayım dedim ihale dosyasına
-
eldeki tekniğe göre ,veri varsa kötü algılanmalı:::
-
walla YYPV de ısrar ediyorum..eğer 60000 ltında günlük kapanış olursa, aylardır piyasaların görmediği küsküyü bu hafta görebiliriz
-
Bir Fantazim Var çocuklar haydi anlat anlat BOB da borsada yenir...
Şimci VOB düşsün 59xxx lere..ben ordan kapatayım şortları..sonra 61000 e kadar tepsin, ben orda ekim vadede kısa açayım..sonra bir daha 59xxx kapasın...çokmu istedim yaww....vadesonu gerginliği aldıda beni
-
Şu garanla iş c de nevardır bilmem bu gün resmen piyasayı ikisi ile tutuyorlar.
-
-
[IMG]http://i26.tinypic.com/11kbo1e.jpg[/IMG]
sabahki 60 dklığın güncel hali..Derin düşüş için iki eksik kaldı..TGG nin 2 den 1 e düşmesi ve en alttaki indikin 0 ı kesmesi.....ve enteresanki bunların hepsi bollinger kardeşlerin ortancalarının altında saatlik kapanış olması ile mümkün...olacka demiyorum..ihtimal diyorum..
-
[QUOTE=QUEEN;141183]yok düşüşler mıymy..[/QUOTE]
Ama esaslı diüşüş başlamak zorunda iç c verdiler garanı da verirlerse bu iş tamam
-
haydaa..yaw niye hep ben yazıyorum bugün yawww...yani anlıyorum mersi ile beni forumda başbaşa brakmaya çalışan arkadaşlar var ama böyle şeylere gerek yok..hem benim başım bağlı artıkın...:) belki mersi ninde bağlı..ama yok yok o hala zengin koca bulmak yerine, sermaye birikimi yapıp vob da yırtmayı düşünüyosa başı bağlı değildir muhtemelen..şeeeeeheeer kızı bu fakire gitmez....ahahahah