[QUOTE=Astatin;141217]sistem al vermedi ve uzunları kapattın :D:D:D sende sistemsiz iş yapmışsın bence :)[/QUOTE]
Aldığım karı vermek istemedim kapadım şimdi sisytemin yönunu bekliyorum.
Printable View
[QUOTE=Astatin;141217]sistem al vermedi ve uzunları kapattın :D:D:D sende sistemsiz iş yapmışsın bence :)[/QUOTE]
Aldığım karı vermek istemedim kapadım şimdi sisytemin yönunu bekliyorum.
evet long cover ve long stopları şort saflarına alalım...
[quote=oguzhan;141223]Aldığım karı vermek istemedim kapadım şimdi sisytemin yönunu bekliyorum.[/quote]
benim takıldığım; sistemin al vermediği halde elinde long poz. bulunmasıydı..demekki sende sistemsiz işlem yapabiliyorsun :=)
şimdii..sistem ikinci kez küçük çaplı çarpıldı...acaba 3 üncüsü büyükmü olacak çarpılmaların..mesle 61100 al 60100 sat gibi..yani diyorum DJ bu gece %1 falan eksi yapsa....burası neolur..öyleya iki hfatda 13000 puan yapan sistemlerin artık çarpılma zamanı geldi..feyk sinyal acaba bu akşam gelen long sinyalmi...CSI İstanbul
full short
pehh usdchf
isviçre mb nin defalarca müdahale ettiği yerdedir, stopa bağlı long deneyeyim bari ;)
[quote=Astatin;141226]şimdii..sistem ikinci kez küçük çaplı çarpıldı...acaba 3 üncüsü büyükmü olacak çarpılmaların..mesle 61100 al 60100 sat gibi..yani diyorum DJ bu gece %1 falan eksi yapsa....burası neolur..öyleya iki hfatda 13000 puan yapan sistemlerin artık çarpılma zamanı geldi..feyk sinyal acaba bu akşam gelen long sinyalmi...CSI İstanbul[/quote]
Selçuklu patron, nasıl bu projeksiyon güzel dimi...güzel de abi...öyle olcak de...
Bu proceksiyonlar senin için emmolu, pardon selçuklu
[QUOTE=Larossıan;141205][URL="http://img232.imageshack.us/i/screenhunter2a.png/]"][URL=http://img232.imageshack.us/i/screenhunter2a.png/][/URL][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/4060/screenhunter2a.png[/IMG][/URL]
Desteği 60525 çektiler ona göre değerlendirin.. Drençlerde 62100 sonra 63300 leri hedeflemeye başladı..[/QUOTE]
kocaoğlan sattaysa gerisini boşver abi ..:o
geceye kısa uzlaşmayada kısa .. artık 2009 ve 2010 her vade sonuna kısa gireceğim .. hedef 10-15000 vadeli .şelale şelale şelale ... :o:o:o:o
Yypv....
[QUOTE=Astatin;141229]Selçuklu patron, nasıl bu projeksiyon güzel dimi...güzel de abi...öyle olcak de...
Bu proceksiyonlar senin için emmolu, pardon selçuklu[/QUOTE]
bi veremedin küsküyü .. ben orucum sen ver dedim .. bulaştırdın .. gett :o:o:o:o
[quote=selçuklu;141232]bi veremedin küsküyü .. ben orucum sen ver dedim .. bulaştırdın .. gett :o:o:o:o[/quote]
nasıl yaww..60275 e indiren hangi küsküydü sanıyosun...neyse tööbe töbe ramazan ramazan:o:o:o:o
senin yılanlar çıngıraklar boğalarlayken 10000 10000 götürüyordu, ayuların safına geçtin, kuruş koklatmadı bize yılanlar çıyanlar...üwwwwwwwwwww:D:D
[QUOTE=Astatin;141225]benim takıldığım; sistemin al vermediği halde elinde long poz. bulunmasıydı..demekki sende sistemsiz işlem yapabiliyorsun :=)[/QUOTE] Bugün, 15:58
oguzhan
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 432
213 Gönderisine 415 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:
--------------------------------------------------------------------------------
Kısalar kapanıp uzuna geçildi
Evet sistem mim al vermedi 5 dakkalığı al vermişti piyasa çok hızlanınca sortlardan ettiğim karı sonuna kadar beklemektense bu kadar yeter deyip aldım longa döndüm oraanda 100 puan aldım fılatım böyle anlarda piyasa çok hızlı hareket ettiğinden sabahten beri zaten bekliyoruz azcıkda olsa karı alayım diyorum. esasında sistem sinyalini sonuna kadar beklemek lazım ama sabırsızlık ediyorum. biraz fazla karlı olunca bu sekilde davranmıyorum.