[quote=selçuklu;141235]hani 10.000 puan düşecekti abi vob .. nerde kaldı ayı kardeşliği ..? :o:o:o[/quote]
düşmüyor patron, düşerse tepesindeyim.boks.
Printable View
[quote=selçuklu;141235]hani 10.000 puan düşecekti abi vob .. nerde kaldı ayı kardeşliği ..? :o:o:o[/quote]
düşmüyor patron, düşerse tepesindeyim.boks.
[quote=Astatin;141226]şimdii..sistem ikinci kez küçük çaplı çarpıldı...acaba 3 üncüsü büyükmü olacak çarpılmaların..mesle 61100 al 60100 sat gibi..yani diyorum DJ bu gece %1 falan eksi yapsa....burası neolur..öyleya iki hfatda 13000 puan yapan sistemlerin artık çarpılma zamanı geldi..feyk sinyal acaba bu akşam gelen long sinyalmi...CSI İstanbul[/quote]
bıdı bıdı yapma...bıdı bıdı yapma :p
sus şindi edilen karları karıştırma onların hepsi geçmişte kaldı.bundan sonra ne kadar edeceğimiz önemli olan.
geceye LONG kaldım.ucu ucuna LONG.dayak yememiz kuvvetle muhtemel.bu seviyeden yapılan LONG tan ne hayır gelecekse artık :D
sabah açılan SHORT lar 150 pıvan zarar şeettiriverdi.61.000 LONG oldum fakat 1/3 ünü geri 61.250 den kapattım.yusuf yusuf durumları :D
kalan 2/3 61.000 ile devam.muhtemelen bunlarda yarın sabah GAP ile SHORT olur :D
[quote=selçuklu;141245]dow kapanş tahminim 7500.02 kaıtlara geçsin .. çöküş günü bugün ..şelale şelale şelale :o:o:o[/quote]
Azından bal damlıyo :) ama kendımızı darı ambarında goruyormus gıbı oluyoruz bole seylerle :)
5 inci dalga uzayıp duryo selçuklu :) mozkan naapsın...:D:D..hem ew ile trade edenin başı ve naaşı beladan kurtulmaz :) ya kimdi EW nin re-builder ı olan bir kişi dediydi, bu EW trade yeteneğimi azalttı diye:..:
[quote=Astatin;141250]5 inci dalga uzayıp duryo selçuklu :) mozkan naapsın...:D:D..hem ew ile trade edenin naşı beladan kurtulmaz :) ya kimdi EW nin re-builder ı olan bir hatun kişi dediydi, bu [B]EW trade yeteneğimi azalttı [/B]diye:..:[/quote]
onu diyen glenn neely dir, uzamaya yapacak bir şey yok beklemeye devam, usdchf bakınız please .lelele
[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/24994185/#storyContinued[/url]
[quote=SEYYAH;141248]bıdı bıdı yapma...bıdı bıdı yapma :p
sus şindi edilen karları karıştırma onların hepsi geçmişte kaldı.bundan sonra ne kadar edeceğimiz önemli olan.
geceye LONG kaldım.ucu ucuna LONG.dayak yememiz kuvvetle muhtemel.bu seviyeden yapılan LONG tan ne hayır gelecekse artık :D
sabah açılan SHORT lar 150 pıvan zarar şeettiriverdi.61.000 LONG oldum fakat 1/3 ünü geri 61.250 den kapattım.yusuf yusuf durumları :D
kalan 2/3 61.000 ile devam.muhtemelen bunlarda yarın sabah GAP ile SHORT olur :D[/quote]
çarpacaklar sistemleri..çarpacakalrda acaba bu gecemi..lütfen bu gece olsun..sistemim çarpılsın...zebil gibi bir eksi GAP yesin long kapatan sistemim
[quote=mozkan;141252][B]onu diyen glenn neely[/B] dir, uzamaya yapacak bir şey yok beklemeye devam, usdchf bakınız please .lelele[/quote]
ben bilgiliyi gönderisinden anlarım..:D:D:D:D adı bende hatırlamıştımda nelly miydi neely miydi hatırlayamadım bir an... çirkin bir şeydi bu galiba...öyleyse dedikleri doğrudur:D:D:D:D
(Esprik ha bağyan arkadaşlar alınmasın...zaten erkek bu neely, bağyan değil))
[quote=Astatin;141255]ben bilgiliyi gönderisinden anlarım..:D:D:D:D adı bende hatırlamıştımda nelly miydi neely miydi hatırlayamadım bir an... çirkin bir şeydi bu galiba...öyleyse dedikleri doğrudur:D:D:D:D
(Esprik ha bağyan arkadaşlar alınmasın)[/quote]
doğarken erkek doğmuş, sonrasındaki tercihini bilmiyorum haliyle aha da resmi,
[url]http://www.forex-trading-books.com/Glenn-Neely.htm[/url]
[quote=mozkan;141256]doğarken erkek doğmuş, sonrasındaki tercihini bilmiyorum haliyle aha da resmi,
[URL]http://www.forex-trading-books.com/Glenn-Neely.htm[/URL][/quote]
:..::..::..: 60 sn kadar önce update edilmişti...mesaj :..::..:
[quote=rockerrtr;141253][URL]http://www.ntvmsnbc.com/id/24994185/#storyContinued[/URL][/quote]
bu zaten malum olan şey..buu sallamaz kimse...don cansın endustriyal %1 düşsün...1 milyon çiçek açsın
FORUMDAŞLAR;
Bu hafta şans oyunlarının ikisi devretmiş...geçen hafta oynayamadık malum...
Önce 1 ile 14 arasında bir sayı alayım....
Sonra 1 ile 34 arasında bir sayı alayım..her bir kişiden
hadi hadi..üşnemeyim bak..bekliyorum...