GBPUSD ler ve GBPJPY şortlar kapatılmıştır :) fine hit
Printable View
GBPUSD ler ve GBPJPY şortlar kapatılmıştır :) fine hit
Allah kahretsin yarın öbür gün [B]9800[/B] e kadar gidecek bu DOW artık bırakmazlar önünde hiçbi engel yok da.. [U]Biz nereye kadar gideriz[/U]..bilmem.. biz biraz fazla şiştik son 1500-2000 63500
felan olabilir...
Oraya kadar [B]FLATTT[/B]
Sonra VOB a ekim sözleşmesi benden taze para girecek :) Açık pozizson sayısı artacak :)
[QUOTE=Astatin;141259]FORUMDAŞLAR;
Bu hafta şans oyunlarının ikisi devretmiş...geçen hafta oynayamadık malum...
Önce 1 ile 14 arasında bir sayı alayım....
Sonra 1 ile 34 arasında bir sayı alayım..her bir kişiden
hadi hadi..üşnemeyim bak..bekliyorum...[/QUOTE]
11
ve
27
asti geyik no pliz lütfen .kom
[quote=mersiyk;141262]11
ve
27
asti geyik no pliz lütfen .kom[/quote]
pliz asti geyik lütfen no :..:
[quote=SEYYAH;141263]pliz asti geyik lütfen no :..:[/quote]
geyik asti no lütfen pliz....
iftarı bekliyorum gözlerim kapalı :D
ya arkadaş buradan LONG mu yapılır beaa.yaptık bir gençlik hatası bedelini ödiycez artık.
cumadan kalan LONG lar güzel iş yaptı.zaten bu trend boyunca tüm kazandıklarımı neredeyse LONG tan kazandım.kaybettiklerimde hep SHORT tan oldu.zaten tersini beklemekte tuhaf olurdu deel mi? :D
+ parantez bir BJK taraftarı olarak takımın gidişatından hiç memnun değilim diğer yandan GS ın oynadığı fusball spielen beni mest ediyor abi.mükemmel oynuyorlar.takım 11 kişi çıkıyor saha 10 kişi oynuyor abi 10 kişi müthiş oynuyor.bi kalecileri var leo franco o yatıyor abi sürekli.adam yata yata para kazanıyor.kaleye top gelmiyor neredeyse.öyle takımda bende kalecilik yaparım abi. :D
imrenerek izliyorum GS ı gerçekten.
kızma [B]mozkan[/B] abi adamlar oynuyor harbiden :D
[quote=SEYYAH;141265]iftarı bekliyorum gözlerim kapalı :D
ya arkadaş buradan LONG mu yapılır beaa.yaptık bir gençlik hatası bedelini ödiycez artık.
cumadan kalan LONG lar güzel iş yaptı.zaten bu trend boyunca tüm kazandıklarımı neredeyse LONG tan kazandım.kaybettiklerimde hep SHORT tan oldu.zaten tersini beklemekte tuhaf olurdu deel mi? :D
+ parantez bir BJK taraftarı olarak takımın gidişatından hiç memnun değilim diğer yandan GS ın oynadığı fusball spielen beni mest ediyor abi.mükemmel oynuyorlar.takım 11 kişi çıkıyor saha 10 kişi oynuyor abi 10 kişi müthiş oynuyor.bi kalecileri var leo franco o yatıyor abi sürekli.adam yata yata para kazanıyor.kaleye top gelmiyor neredeyse.öyle takımda bende kalecilik yaparım abi. :D
kızma [B]mozkan[/B] abi adamlar oynuyor harbiden :D[/quote]
ne kızacam yahu, son 10 senede en çok kime yenilmiş en çok kimden gol yemişlerse gene aynısı olur meraklanma sen, kartalın klavuzu kargaymış naber .lelele
biliyorum don cansın, erken öten horozları kesersin ama, şı ivmeyle devam edip şşööyle 9400 falan kapasan ne süper olur..sistemleri en az 1000 çarparsın :)
bu arada neely ye mail attım, vob un grafiğini gönderdim, neli, noliii bu vob bu uzatmalar falan diye sordum...uzatmalar oynanıyo dedi..onu bizdeki ew cilerde biliyo bilmediğim bişey söyle dedim...çok uzamaz abi dedi...hasta etme beni nelii 1500 puana MC gelii dedim..sanmam dedi...ben DJ in takozunu 3 vakte kadar kırdıracam dedi...adam teorisyen ne bilsin bizdeki 3 kağıtcıları :) sen birde pretcher e sor dedi...ama ptretcher çok medyatik olmuş, en yakın randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar.. o zamana kadar VOB da buharlaşmakda var, köşe olmakta..kaldık bizimemektar sisteme..multipass sen bizim herşeyimizsin..
bu arada bu sene açık ara şampiyonuz..rerere rarara
[quote=Astatin;141267]biliyorum don cansın, erken öten horozları kesersin ama, şı ivmeyle devam edip şşööyle 9400 falan kapasan ne süper olur..sistemleri en az 1000 çarparsın :)
bu arada neely ye mail attım, vob un grafiğini gönderdim, neli, noliii bu vob bu uzatmalar falan diye sordum...uzatmalar oynanıyo dedi..onu bizdeki ew cilerde biliyo bilmediğim bişey söyle dedim...çok uzamaz abi dedi...hasta etme beni nelii 1500 puana MC gelii dedim..sanmam dedi...ben DJ in takozunu 3 vakte kadar kırdıracam dedi...adam teorisyen ne bilsin bizdeki 3 kağıtcıları :) sen birde pretcher e sor dedi...ama ptretcher çok medyatik olmuş, en yakın randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar.. o zamana kadar VOB da buharlaşmakda var, köşe olmakta..kaldık bizimemektar sisteme..multipass sen bizim herşeyimizsin..
bu arada bu sene açık ara şampiyonuz..rerere rarara[/quote]
çaktırma emme cuma stop yaptı fsp de sağlam dayak yedi neely.lelele
detay:
genişleyen üçgen sayardı fsp de 3. kez üçgen patladı elinde:..:
[QUOTE=SEYYAH;141265]iftarı bekliyorum gözlerim kapalı :D
kızma [B]mozkan[/B] abi adamlar oynuyor harbiden :D[/QUOTE]
gııı...Allah kabul etsin orucunu..61 den longmuşsun gıı duyduğuma göre..oruc başına vurmuş.::::::..besbelli..:D
en büyük cim bom...brv.brv
[QUOTE=mozkan;141269]detay:
genişleyen üçgen sayardı fsp de 3. kez üçgen patladı elinde:..:[/QUOTE]
elinde etiket patlamayan EW ci kaldı mı acaba ?:D