gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe.
LONG lar patladı.ben biliyordum beyle olacağını.dün zorlandı çünkü 61.300 de.
Printable View
gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe.
LONG lar patladı.ben biliyordum beyle olacağını.dün zorlandı çünkü 61.300 de.
şaka bir yana, sistem gap a rağmen sat vermediği için longa döndüm..geçen hafta bunu iki kere yaptılar ..800 ters gap sonra 2500 yukaarı...belki 3 üncü kez yaparlar
neely den haber geldi, artık ew nin 5 ncidalgası istediği kadar uzayabilcekmiş..hatta sonsuza kadar :) 66000 yeter bence :)
[quote=Astatin;141311]neely den haber geldi, artık ew nin 5 ncidalgası istediği kadar uzayabilcekmiş..hatta sonsuza kadar :) 66000 yeter bence :)[/quote]
ben long girdim 500 den sımdı shortcular yasadı :) hadi iyisiniz gene piyasa benim tersimde olucak bu saatten sonra :::
fxci yerleşemedinmi hala gız..analiz bekleyor graliçe..
[quote=Larossıan;141308]60525 destek olduğundan oraya kadar verip tekrar alıyorlar dikkat edin çarpılmayın..
Bol kazançlar...[/quote]
Larossian Kocaoğlanın durumu nedir grafik atabilirmisin?
800 flat..histemli..tırstım...+1125
850 tekrar longççuçar burası :) sistem dün verdiği alı koruyor
pamıkk..61 e geldi..
tabi abi daX A NİYE BAKIYORUZ..ÇİN E BAKALIM..%5.5 EKSİDEN %2 YE TOPARLAMIŞ...ROCKEFELLER DA VOBDAYMIŞ..UZLAŞMA 66000
[quote=Astatin;141315]800 flat..histemli..tırstım...+1125[/quote]
500 den girilen longlar kapatıldı :) kucuk kucuk tırtıklarla bitirecem piyasayı ::: forever histem.boks..dng
[quote=QUEEN;141317]pamıkk..61 e geldi..[/quote]
bu trend boyunca defalarca olan şey en son dün olmuştu hatta.aşağı basıp hızla dönüp alıyorlar.tabii birgün basıp geri dönüp almayacaklar orasıda ayrı dava.