[quote=SEYYAH;141356]yaw arkadaş siteye girmekte zorlanıyorum.benimle mi alakalı sizde de var mı aynı sorun?
sayfa açılmıyor.[/quote]
Sabah ben de girmekte zorlanmıştım, şu anda sayfalar rahat geliyor.:)))
Printable View
[quote=SEYYAH;141356]yaw arkadaş siteye girmekte zorlanıyorum.benimle mi alakalı sizde de var mı aynı sorun?
sayfa açılmıyor.[/quote]
Sabah ben de girmekte zorlanmıştım, şu anda sayfalar rahat geliyor.:)))
[IMG]http://i30.tinypic.com/v79ugo.jpg[/IMG]
Ahanda sistem..AL sinyalinden sonra 800 civarı ters yapıp tekrar yukarı yapma işini 3 üncü kez yaptılar...(Mozkan bak benim sistemin üzerine oynuyo piyasa, hemde mütemadiyen :))İnsan psikolojisi bu feykleri yer..Sistem...yemez...
Bu uarada dün akşam, sistemim çarpılsın diye dua ediyordum 61225 den kısa yaparak sisteme ters poz aldığım için..Ama hiç ummadığım seçenek oldu..Hem o kısalar karla kapandı hemde sistem sat vermediği için sistem çarpılmadı :)
[SIZE=2]Arkadaşlar,
Eğer forum kurallarına da aykırı değilse sizden bir konuda yardım istiyorum.
Bankadan kurtulup bir aracı kurumda hesap açtırmak istiyorum.Kurum bana sadece hesap açmam karşılığında
tradexpres programını (derinlikli),Foreks FX 2000 programını da ücretsiz
olarak verip hiçbir hacim beklentisinin olmadığını söylüyor.
Sorularım:
-Bu ürünleri kullanmadığım için, bu ürünler anlık sistem analizi yapmak için yeterli midir?
-Kurumlar daha sonra hacim vb. konularda istekte bulunuyorlar mı?
Eğer dikkat etmem gereken herhangi başka bir nokta varsa belirtirseniz sevinirim.
[/SIZE]
fdow başını aşağıya eğdi, bizim bura coştu, vade sonu rallisi bu olsa gerek...
ikinci seans tavuk uçarmı??? diyebilü..ayu çıkabülü..
650 makas oha diyorum PY
siteye erişimde bende sorun yaşıyorum..
long devam
[quote=QUEEN;141361]ikinci seans tavuk uçarmı??? diyebilü..ayu çıkabülü..[/quote]
histem der ki şelale geliiii :D
sistemleriniz ne der bu konuda ?
725 şort az pilav histemli
siteye erişimde bende sorun yaşıyorum..
siteye erişimde değil ama mesela yazdığım mesaj çok geç post oluyor