-
[quote=SEYYAH;141380]yine aynı şeyi yaptılar.
aniden basıp yukarı çeviriyorlar.kç oldu bu TREND boyunca ben sayısını unuttum.
61.875/61.000 875 puan aşağı bas hooop geri yukarı çevir.arada kalanın canı çıksın.[/quote]
acemi görüşü:yatay da flat iyidir
-
[quote=QUEEN;141376]longdan gelen para değilmi:..:böyle takıntılı zor..sistemin yokmu jani..:..:[/quote].
sevgili queen...
tabiiki longda para yapıyor shortta....
ben pozizyon aldım mı...koydugum stop 1000 puan...o stopun çalışmıyacagı bir yeri secmem gerekiyor....
o yer ise....herkesin long oldugu...ve piyasa yapıcının long kıyımı yapmak istegi yer olmalı....her longa para vermiyor deccal....
sistemi ise o ciziyor zaten....bunuda halka zarar verecek dogrultuda çiziyor....
öyleyse kalan secenek.....zamanın dörtte biri pozizyonda kalmak ve bunu her 6000 puan çıkışta yapmak...o durumda...longcu kıyımı üçün...3000 ila 4000 puan iniyor zaten....bunu alıp çıkıyorum...bu bana yetiyor....
-
[quote=rockerrtr;141382]acemi görüşü:yatay da flat iyidir[/quote]
yatay olduğunu ne zaman anladın?
bu hareketler olduktan sonra.yani şansın varsa dışarıda bekledin.
-
Sanıyorum Telekom kaynaklı ulaşım sıkıntısı yaşıyoruz.Üyelerimizin çoğu zaman zaman ulaşım güçlüğü çekiyorlarmış. Sorunumuz Telekom kaynaklı değilse bu gece sabaha kadar sıkıntıyı gidermek için elimden geleni yapmaya çalışıcam.
-
[quote=SEYYAH;141384]yatay olduğunu ne zaman anladın?
bu hareketler olduktan sonra.yani şansın varsa dışarıda bekledin.[/quote]
dün ve bugün flat im
-
nedense piyasalar serinleyecek gibi bi hisse kapıldım :rolleyes: piyasayı cok zorladılar ayuluğu tutucak herkesin bu hafta.. şelale olursa , karpuzu tavuğu eti alır mangala çıkarız artık şelale karşısına .lelele.lelele.lelele
-
-
[URL=http://img14.imageshack.us/i/saatlik.png/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/9846/saatlik.png[/IMG][/URL]
saatlik sistem bu...hala flatde..ramazana binaen saatliğe gececeğim..en azından 60 dakika özgürsün..
tabi birde aracı kuruma sinir oldum..kömisyon indirmiyorlar..oysaki vob 62 .000 neredeyse...öyleyse bende saatiğe gecer.. işlem sayısı %60 azalır..
-
Flatim
450-600 arası yatayda çarpıyolar milleti
bir yöne kırılsın bakarız
-
[QUOTE=HeLLiM;141385]Sanıyorum Telekom kaynaklı ulaşım sıkıntısı yaşıyoruz.Üyelerimizin çoğu zaman zaman ulaşım güçlüğü çekiyorlarmış. Sorunumuz Telekom kaynaklı değilse bu gece sabaha kadar sıkıntıyı gidermek için elimden geleni yapmaya çalışıcam.[/QUOTE]
bence yanlış sanıyorsun
kardeşim Telekomla ne alakası var ya
cahilmiyiz biz
bütün sitelere giriliyor internet var da size gelincemi telekom arızası oluyor
herkes Telekomu bahane eder oldu.dng
sitenizde yada serverinizde sorun var
-
arkadaşlar! vobix nerede..neden yazmıyor...merak ettim.umarım sağlığı iyidir..
-
piyasa yapıcı dört guruba karsı oynuyor...
1-hızlı trade edenlere karsı...bunlar 300 puan marjdalar....
2-sistem trade edenlere karsı...bunlar sistem alda...sistem satta olanlar...
3-kısa dalgaya oynuyanlar bunlar 1000 puan marjdalar...
4-slow traderlere karsı ....bunlar izliyen kar stopu ve zarar stopu kullananlar....
BU GURUPLARIN TÜM EMİRLERİ KABAK GİBİ ORTADA ZATEN...şartlı emirler ortada....
ne yapıyor....
gün içi...300 puan marjları gıdıklıyor....kapanış ve açılışlarla sisteme göre oynuyanları ve 1000 puan marjları gıdıklıyor....
sonra...
APS toplamına ve long short oranında halkın durumuna bakıyor...çogunluk longsa 4000 puan asagı gıdıp...bu vetan evlatlarının bılımum karını iç ediyor....KENDİSİNDE STOP LOSS YOK ÇÜNKİ....
BENDE...bi akbaba gibi bekliyorum...bunun kıvrak ölümcül darbesini yakalıyıp NEMALANIYORUM...
BU DARBE PERSEMBA GÜNÜ MÜMKÜN....