-
[quote=abka;141389][URL="http://img14.imageshack.us/i/saatlik.png/"][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/9846/saatlik.png[/IMG][/URL]
saatlik sistem bu...hala flatde..ramazana binaen saatliğe gececeğim..en azından 60 dakika özgürsün..
tabi birde aracı kuruma sinir oldum..kömisyon indirmiyorlar..oysaki vob 62 .000 neredeyse...öyleyse bende saatiğe gecer.. işlem sayısı %60 azalır..[/quote]
10000 de 4 makul bir oran mı ? yani ne bileyim simdiden KArımın ',%20 sine yakınını komısyona vermis bulunuyorum :confused: hem alırken hem satarken aynı geyik cabası..
-
kapanış tahmini..60500 al sat tavsiyesi deell
-
[QUOTE=Kennym;141394]10000 de 4 makul bir oran mı ? yani ne bileyim simdiden KArımın ',%20 sine yakınını komısyona vermis bulunuyorum :confused: hem alırken hem satarken aynı geyik cabası..[/QUOTE]
onbinde 4 ,vob 61500 ken ,yaklaşık 2,5 tl ediyor...[B]çok kazık...[/B]
-
[QUOTE=abka;141392]arkadaşlar! vobix nerede..neden yazmıyor...merak ettim.umarım sağlığı iyidir..[/QUOTE]
msnde çoklu konferansta yazıyor
-
450 600 bantı aşağı kırıldı
dow dax max artarken alan yok vobu imkbyi
artı makası cabası
full short
525 stop
-
[QUOTE=Fantom;141391]bence yanlış sanıyorsun
kardeşim Telekomla ne alakası var ya
cahilmiyiz biz
bütün sitelere giriliyor internet var da size gelincemi telekom arızası oluyor
herkes Telekomu bahane eder oldu.dng
sitenizde yada serverinizde sorun var[/QUOTE]
Haklı olabilirsiniz ama serverda sorun olsa hiçkimsenin giriş yapamaması gerekli. Sorun bazı kişilerde ve bölgesel olunca , telekomdan kaynaklanabileceğini düşündürtüyor.Yinede sunucu değişimi olucak akşama.
-
[QUOTE=abka;141392]arkadaşlar! vobix nerede..neden yazmıyor...merak ettim.umarım sağlığı iyidir..[/QUOTE]
Teşekkürler abka. Sağlık sorunu yok da 1136. sayfadan sonrasını kaçırdım. İlerlemeye de vakit bulamadım kaldı öyle. Herhangi bir nedenle sorusu olan ya da bana ulaşmak isteyen imzamdaki adrese mail atabilir.
-
[QUOTE=VOBiX;141400]Teşekkürler abka. Sağlık sorunu yok da 1136. sayfadan sonrasını kaçırdım. İlerlemeye de vakit bulamadım kaldı öyle. Herhangi bir nedenle sorusu olan ya da bana ulaşmak isteyen imzamdaki adrese mail atabilir.[/QUOTE]
bende geliyim çoklu msne olurmu??:)
-
[QUOTE=abka;141396]onbinde 4 ,vob 61500 ken ,yaklaşık 2,5 tl ediyor...[B]çok kazık...[/B][/QUOTE]
Onbinde 1,6 yani 0,00016 komisyon 1TL ediyor onu da sorgusuz sualsiz veren kurum var. Bu yüzden bu oranın üstü pahalıdır.
-
istop...+1025 e düştüm..üwww
-
ÖLÜMCÜL DARBE ANI ŞUDUR....
o dalgada sistemler üç kez al ve sat verir...sonra aldadır...
üç kez yukarıdan kapatıp....asagıdan gaplı açıp....tekrar bi önceki günün zirvesinin üstüne çıkar ve bu zirve hergün yükselir....
gariiii...shortcu vetan evladı yoktur...egitim öyle verilmiştirki...short acanda hemen 500 puanda kapatır...bunu 4 kez tekrarlattımı....
gadayıfın altı kızarmıştır...YANİ 4000 PUAN DÜŞÜŞÜ KATILACAK SHORTCU YOKTUR...hemen ilk gün ilk düşüşte karı alır ve çıkar...
işte bu an ölümcül 4000 puan anıdır...
biri özelime sordu...genelde cevapladım....
-
bull market nerelerde yaww....