-
agam dün kapanışta...60 300 ü şiddete savundu...ong kalın dedi...
sabah 59 900 e inerek...usaglara getirin verin dedi....onlarda verdi...
agam bastı 60 600....
bastı 60 600 e çünki kar realize edebilecek longcu vetan evlatlarını 59 900 de öpmüştü....
soruda şu...
agam imdi ne yapacak.....
-
[QUOTE=jani;141664]agam dün kapanışta...60 300 ü şiddete savundu...ong kalın dedi...
sabah 59 900 e inerek...usaglara getirin verin dedi....onlarda verdi...
agam bastı 60 600....
bastı 60 600 e çünki kar realize edebilecek longcu vetan evlatlarını 59 900 de öpmüştü....
soruda şu...
agam imdi ne yapacak.....[/QUOTE]
Aganın bi şey yapmasına hiç gerek yok Jani.
Endeks bu seviyelerde kalsa bile agalar malı götürmüş.
şu anda eski parayla EFG 11 trly. Merril 2,5 trly.C.suisse 3 trl. İş Yt. 2,4 trly. karın üstüne oturmuş vaziyette. Garibim garantininde 4600 longu var. ama maliyeti 144000 bin liradan (Bu vadede ayakçımıydı değilmiydi bilemem).
Ayrıca dünkü spot hacmi 3 milyarın üstünde idi. Bu gün seansın yarısı olmuş ancak 700 milyonlarda . Eşyanın tabiatına ters bi olay. Bu hacim böyle gitmez.
Bence iki şık var.
1- Ya bunlar karlarına razı oldu. Paraları şu anda yemeye başladıkları için ortada yoklar.
2- Ya da böyle kandırıp bi atak yapacaklar ama aşağı değil.
-
[quote=parderi;141665]Aganın bi şey yapmasına hiç gerek yok Jani.
Endeks bu seviyelerde kalsa bile agalar malı götürmüş.
şu anda eski parayla EFG 11 trly. Merril 2,5 trly.C.suisse 3 trl. İş Yt. 2,4 trly. karın üstüne oturmuş vaziyette. Garibim garantininde 4600 longu var. ama maliyeti 144000 bin liradan (Bu vadede ayakçımıydı değilmiydi bilemem).
Ayrıca dünkü spot hacmi 3 milyarın üstünde idi. Bu gün seansın yarısı olmuş ancak 700 milyonlarda . Eşyanın tabiatına ters bi olay. Bu hacim böyle gitmez.
Bence iki şık var.
1- Ya bunlar karlarına razı oldu. Paraları şu anda yemeye başladıkları için ortada yoklar.
2- Ya da böyle kandırıp bi atak yapacaklar ama aşağı değil.[/quote]
bu yüzden flatım....
bizim kendimizi korumanın tek yolu var....
FUR VE KAÇ yapıp...malı agamın üstüne atmak ve sinsice sabırla bekleyip...
bir şahin gibi....agam kafasını yukarı diktimi onu acımasızca gagalamak...
ben onu yapıyorum....zamanın dörtte birinde paramı agama verip malını alıyor...zamanın dörtte üçünde malı agamın üstüne atıp...
onun tatlı gıvranışlarını seyredip...sürün deyyuz diyerek....
NE ZAMAN BATACAGINI HESAPLIYORUM...GENE BATACAKLAR....
-
-
-
ssatlik grafda, fiyat alt bollinger bandı yakalama hasreti içinde görünüyor ama 15 dklıklarda haal PU var..yemişim PU yu PU da neymiş...YYSD
-
TEHLİKE ŞU...
seans kapandıktan sonra....agamın eksi makasa geçip...
delikanlılıgın raconunu bozması.....
bu yüzden....barnaklarım tuşlarda ve karıncalanıyor....
-
way canına patron.sistem ala geçti..son sinyal 200-250pointika kar bıraktı sadece..bu sinyalde çarpılırmı acaba..hani getiri eğrisi felan..tetikteyim
-
[quote=jani;141670]TEHLİKE ŞU...
seans kapandıktan sonra....agamın eksi makasa geçip...
delikanlılıgın raconunu bozması.....
bu yüzden....barnaklarım tuşlarda ve karıncalanıyor....[/quote]
dün 60 300 de kapadıgım shortları....60 525 den yeniden açtım....
-
625 stop ve long..yorum yapma asti daa...sistemine uy....
-
-
hedef 56000 den 66000 ya çıktı bi anda.. :)