-
[QUOTE=jani;141685]agam sistemcileri dogradı....agamın işi bu...
aaasama agamdan 1000 puan aırım....parderi...intikamım krkunctur benim....ha ha ha[/QUOTE]
Bak Jani 2.seansın rengini aşağı yukarı belli ettiler. Çok dalgalı ve hacimli bi 2.seans yaşayacağız. Usta bir sörfçü denizde dalga hesaplarını nasıl tuturursa burda da dalga boylarını yakalayan malı götürür. Beklemekle kazanılmaz. her iki pozisyondakileride panikletecekler. Mümkün olsa flat en iyisi ama kaşıntı senin gibi hepimizde hastalık olmuş işte. Otur şimdi dalga boylarını hesapla bakim.:):)
-
short devam
2 emir yazdım
birincisi 675 şartlı alış
ikinci emir 350ye direkt alış
hangisi önce çalışırsa öteki emri iptal etcem
-
[quote=Astatin;141686]bana anlatıldığı kadarıyla ağalar sistemcileri değil edebiyatcıları doğramışlar geçmişte bol bol...:D başkalarının yalancısıyım:D:D:D
intikam tabiri biraz dramatik değilmi yaw...neyin intikamı bu :) ..önemli bir şey(ler) olmalı...neyse umarım intikamını gönlünden geçtiği şekilde alabilrsin[/quote]
asti...
öpülmüyen var mı....
borsacı....öpmek ve öpülmek meselesinde pek gevsektir....
bu arada kara geçtim gene....
-
[quote=jani;141690]asti...
öpülmüyen var mı....
borsacı....öpmek ve öpülmek meselesinde pek gevsektir....
[B]bu arada kara geçtim gene[/B]....[/quote]
Allah arttırsın...
-
[B]Hep vob Hep vob birazda Hikaye zemanı hemide "VOB[COLOR="Red"][/COLOR]" için faideli [/B]
Sirke gidipte 6-8 tonluk yaratık olan filleri gören varmı aramızda... Dikkat ederseniz kaçmamaları için her filin kendi ayakları birbirine ince iplerle bağlı. Peki fil istese ayağındaki incecik ipi koparıp kaçamaz mı ? Çok rahat koparıp kaçabilir.
Sn jani yani kuzu hep demezmi "bunnar hep önceden öğretilmiş şeyler" "koşullanma ile ilgili birşey bu"...
Filler daha bebekken kalın demir zincirlerle bağlanırlar. O ilk aylar boyunca da ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar , bu zincirleri kıramadıklarını görürler.
Ama ipler zincirlerden daha ince diyeceksiniz dimi yani filler denerlerse rahatlıkla koparabilirler .Bunun için sadece denemeleri lazım..
Ama fil eğiticileri filler zincirleri kıramayacaklarını öğrenene kadar ip kullanmazlar. Zincirler çıkıp ipler takıldığında koparmayı denemezler bile...
[B]Filleri orda tutuan ipler değil , kendi akıllarındaki koşullanmadır. [/B]
İşte bu yüzden bilgi önemlidir.. Eğer birşey yapabileceğimizi düşünürsek,aslında bu mümkün olmasada yapabileceğimizi görürüz. Eğer yapamayacağımızı düşünürsek o zaman da çoğunlukla yapamayız, çünkü denemeyiz bile yapmayı.....
-
-
gel gel...mama verecegim....60 250...hala makas artı emme....
-
sistem 300 de geçici sattı çaktı ,ama fiyat yükselince kayboldu
-
800 maliyetli shortlar 375ten kapatıldı
Allah bereket versin
-
-
yine bi al bi ver...sistem filan koymuyor şerefsizler...
-
way canına be..adamlar yatayda bi longcuları yiypo bi şortcuları..şimdi sıra yine bize geldi galiba :) her nesye YYLD :)....forumdaki mesajların sırası bile bu hareketle senkronize...