dow koptu
Printable View
dow koptu
[QUOTE=unlimitted;264622]teorik fiyat ne abi ya. pratik fiyata bak sen boşver teorileri [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
bunca yıldır şu soruyu sorarım makasa bakıp da korkan veya pozisyon açan arkadaşlara:
vadelinin mi sabit durup spota, spotun mu sabit durup vadeliye yaklaşacağını veya yaklaşacak mı yaklaşmayacak mı yani aradaki fark sabit mi kalacak, bunu nereden anladığınızı söyleyin, size zengin olmanın formülünü yazmam 4 saniyemi alır! :..::..:[/QUOTE]
bende merak ettim???
[quote=yusuf_alp;264667]bende merak ettim???[/quote]
daha cevap verebilen çıkmadı. merak etmeye devam edicez bu durumda:D:D
[quote=trader38;264442]saraylı abi senin bu sayımdaki son (5).C dalgasının iç yapısını 3 dalga saymak mümkünmü? yoksa 5 mi sayıcaz? iki durumdada 73,55 ye 1/a, 71875 ede 2/b diyebilirmiyiz? teşekkürler
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/9ecc3e64.png[/IMG][/quote]
şöyle önlerde yer kapıyımda saraylı abi gelince rahat görsün.
[quote=unlimitted;264668]daha cevap verebilen çıkmadı. merak etmeye devam edicez bu durumda:D:D[/quote]
abi ben biliyorum(yada bildiğimi sanıyorum) cevabını ama burda umuma söylersem herkes öğrenir ve PY taktik değiştirir. buda işime gelmez :p
[QUOTE=trader38;264674]abi ben biliyorum(yada bildiğimi sanıyorum) cevabını ama burda umuma söylersem herkes öğrenir ve PY taktik değiştirir. buda işime gelmez :p[/QUOTE]
ipucu ver özelden beklerim..
[quote=trader38;264442]saraylı abi senin bu sayımdaki son (5).C dalgasının iç yapısını 3 dalga saymak mümkünmü? yoksa 5 mi sayıcaz? iki durumdada 73,55 ye 1/a, 71875 ede 2/b diyebilirmiyiz? teşekkürler
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/9ecc3e64.png[/IMG][/quote]
5.C dalgası 3 de 5 de olabilir traderım,
ben şu anda 5 sayıyom,
ondan 73.550 ye 1 diyorum..:)
[quote=saraylı;264676]5.C dalgası 3 de 5 de olabilir traderım,
ben şu anda 5 sayıyom,
ondan 73.550 ye 1 diyorum..:)[/quote]
teşekkürler abi. şundan dolayı sordum: 3 dalga olabiliyorsa a-b-c şeklinde sayıp, kısa kalıp 74600 de bitebilir belki diye:rolleyes:
sanırm 72 altına yeniden gelmesi bu ihtimali artırır. ne dersin abi?
[quote=trader38;264678]teşekkürler abi. şundan dolayı sordum: 3 dalga olabiliyorsa a-b-c şeklinde sayıp, kısa kalıp 74600 de bitebilir belki diye:rolleyes:
sanırm 72 altına yeniden gelmesi bu ihtimali artırır. ne dersin abi?[/quote]
öyle olduğunu zannetmiyorum,yeni yüksekler gelmeli,:)
5.c ; 5parça olmalı,olmazsa 3 te bitirmeye kalkarsa ;tek başıma 4 ile 5 i yaptıracam ,o kadar hazırlıklıyım yani...:..:
arkadaşlar ters pozda kalınca işlem yaparak ortalamayı azaltma işlemi doğru bir işlemmi nedersiniz. bugun. deneyim dedim. pala bir oraya çarpti bir buraya çarptı. en son gittim aralık vadede ters işlem yaptım ( yayılma)..
bunların hepsi yanlış işlemmi..?
eüzzzzüüüüüü..nelerle uğraşıyok arkadaş yaww.............:cool:
[quote=yusuf_alp;264682]arkadaşlar ters pozda kalınca işlem yaparak ortalamayı azaltma işlemi doğru bir işlemmi nedersiniz. bugun. deneyim dedim. pala bir oraya çarpti bir buraya çarptı. en son gittim aralık vadede ters işlem yaptım ( yayılma)..
bunların hepsi yanlış işlemmi..?[/quote]
yanlış işlem yoktur yanlış zaman vardır:D