ellerim tuslarda....500 puan kar olustu...
Printable View
ellerim tuslarda....500 puan kar olustu...
shortlar kapatıldı..
geceye flat
ALlah bereket versin
her gün böyle olsun
bugun benim ucun kotu gundu gayri 59750 long emri girdim seans sonuna gelırse geceye lönk gırcem :::
200 filatos..1525
kapattım...ve long oldum...60 050 den....500 puan yeterli...dün de 1750 almıştım....
toplam karım iki günde 2250 oldu....neden long oldum birazdan yazarım.....
tırışkadan veriyorlar.namussuz bunlar.
iş bitmiş olsa satmak için birbirlerini ezerler.fiyata kademeye bakmaksızın satarlar.
geri dönecekler yukarı...
BENCE...
LONG-SHORT tavsiyesi değildir.
+1525 puan kar..bereket versin..bu VOB eyle bişey..oysa daah öğleyin lanet diyorsum -200 zararla bşladık sisteme uymadığımız için...sistemin **....:) Hızlı hareketlerin olduğu seanslar benim, görece yavaş seanslar sistemin...bugün işbirliği oldu süper oldu...geceye 1/2 şort...şortalığı kan götürsün...ha şu ağalarada selam :)
DJ kapanış tahminim...9388...VOB açılış tahminim -1000 :) Yatırım tavsiyesi değildir istesede olamaz..vob kapandı...ahahaahah....
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca bir düşüş istiyorum DJI da...9388.01 altındaki her kapanış bu tanıma uyar...
herkese iyi akşamlar
Dow toparlasada kötü bir yara aldı. Eski neşesini beklememek lazım. Önemli olan bizim ağaların neşesi, bakalım yarın neylerler.
Matrikste dow'un grafiğini düzgün alabilen varmı ?
[quote=parderi;141768]Dow toparlasada kötü bir yara aldı. Eski neşesini beklememek lazım. Önemli olan bizim ağaların neşesi, bakalım yarın neylerler.[/quote]
ben hedefi 66000 dan 56000 ya düşürdüm yine...gerisini sistem bilir:D:D ve histem...
[quote=jani;141764]kapattım...ve long oldum...60 050 den....500 puan yeterli...dün de 1750 almıştım....
toplam karım iki günde 2250 oldu....neden long oldum birazdan yazarım.....[/quote]
sebebini bi önceki sahifede yazmıştım asagıda....
[quote=jani;141750]agam hala direniyor...yarın future ları artı açacagını biliyor galiba...nasılsa heryer agamın ustura traslı oglanlarının elinde....[/quote]
japler bugün eksiydi...yarın artı olurlar...futurlere ı artı acarlarsa....
bu deyyuz...bizi gaplı artı acar....çünki 1100 puanı neredeyse tek barda indi....
BUNU SOYACAGIM...BENİM İŞİM BU...BUNU SOYMAK....HA HA HA