[QUOTE=jani;141889]60 275 i asagi kirmazsa....oradan donup 60 900 yapmasina oynamak makuldur....[/QUOTE]
abi üzerinde baskı olmayınca nessıda şov yapayorsun maşallah +.
Printable View
[QUOTE=jani;141889]60 275 i asagi kirmazsa....oradan donup 60 900 yapmasina oynamak makuldur....[/QUOTE]
abi üzerinde baskı olmayınca nessıda şov yapayorsun maşallah +.
Astatin bu boğamı inekmi patron sen bilirsin .. tam belli değil resim siyah beyaz ..:D:D:D:D:D :o:o:o:o:o:o
[IMG]http://www.iowastatefair.org/about/images/hh_bigbull.jpg[/IMG]
eger....
agustosu tepeden kapatacaksa....pazartesi...
bugun siddetle shortcu milletini yaratmaliki....ptesi onlara vade kapanisinda bi kiyak yapsin...
bu iki seye yarar...kendi gibi long olanlari tirpanlar biiiirrrrr....
shortcu olusturup...vade kapanisina musteri yaratir ikiiiiii....
bu nedenle dibi gormeden pacayi sivamam....uccccc
62 000 ila 60 000 araliginda gitti geldi...kendisinden 3150 puani aldim...cepcegizime kodum dooorttttt.....
bu deyyuza karsi akilli olmak icabeder ...bessssss......
deustche mal topluyor ne iş bir habermi var?
[quote=jani;141901]eger....
agustosu tepeden kapatacaksa....pazartesi...
bugun siddetle shortcu milletini yaratmaliki....ptesi onlara vade kapanisinda bi kiyak yapsin...
bu iki seye yarar...kendi gibi long olanlari tirpanlar biiiirrrrr....
shortcu olusturup...vade kapanisina musteri yaratir ikiiiiii....
bu nedenle dibi gormeden pacayi sivamam....uccccc
62 000 ila 60 000 araliginda gitti geldi...kendisinden 3150 puani aldim...cepcegizime kodum dooorttttt.....
bu deyyuza karsi akilli olmak icabeder ...bessssss......[/quote]
bu dusunceler isiginda bunu birazdan guzu shortlar....altiiiiii
sanırsam yani tahmini olarak, sistem bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla, 725 (ağustos) üzerinde cayır cayır al verir sistem...
[quote=selçuklu;141900]Astatin bu boğamı inekmi patron sen bilirsin .. tam belli değil resim siyah beyaz ..:D:D:D:D:D :o:o:o:o:o:o
[IMG]http://www.iowastatefair.org/about/images/hh_bigbull.jpg[/IMG][/quote]
çocukardan biri dehşet içinde bir yere bakıyo...anladın:..:
60700 den short !
stop dünün maksimum seviyesi 61350.
[quote=Astatin;141904]sanırsam yani tahmini olarak, sistem bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla, 725 (ağustos) üzerinde cayır cayır al verir sistem...[/quote]
uyari geldi....yediiiii
[quote=Astatin;141904]sanırsam yani tahmini olarak, sistem bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla, 725 (ağustos) üzerinde cayır cayır al verir sistem...[/quote]
ve al geldi..475 longları nerden kapatalım selçuklu patron...:::::: boğa abi boğa o işte dedim sanaben
60 900 u izliyorum ....kiramazsa bunu olumune shortlarim....gogkuuuzzzz
150 - 200 tırtıkla ne tuttursak kar :::
600 longlar 750 den kapandı
gün içi puan 550 + bugun 1000 puan yeterde arta bile :)