abka kardeşim str yi doğru olarak anlamış,
ben de doğru anladığımı zannediyorum...:D
Printable View
abka kardeşim str yi doğru olarak anlamış,
ben de doğru anladığımı zannediyorum...:D
[quote=abka;264722]abi yalnız şu 55 i yükseltmem lazım...çünkü diğer alt periyotlar forumdan yüksek..1-2 yoruma dayalı gariplik oluşuyor.. ana yön olan 55 in diğerlerine oranı yaklaşık 8-10 olsa yeter herhalde...[/quote]
diğerleri yüksekse ,onu da yükseltebilirsin..
o zaman bugün dikkat çektiğin 3 noktada ,ya da bazılarında giriş yapmayabilir...
işlem azaltmak açısından iyi olur...
yorumdan da korkma,str tam mekanik değil...
mesela ema55 yataya yakın gidiyorsa her iki yöne yapmazsın flat beklersin ,bu önemli...
[quote=Kanaatkar;264721]Topikte cok degerli bilgi sistem tecrübe paylaşimlari olmakla birlikte zaman zaman geyik günaydin vs gibi mesajların fazlaliğindan bu degerli paylaşimlari kaciriyoruz daha sonrada bu paylasimi yapan üye defalarca ayni şeyleri yazmak zorunda kalabiliyor.
Degerli Forumdaşlarin vob harici konularda yazilarını keyifle okumakla birlikte sayfalarin fazlaliği bilgi mesajlarini kacirmaya sebep olabiliyor.
Bu konuda forum genelinin ne dusundugu onemlidir. Anket kültürü gelişmiş bir forum olarak DAYTRADER topiğine mevcut sekilde mi devam mi edilmeli yoksa ağirlikli olarak sistem, bilgi, tecrübe yaplasimlarinin oldugu bir topik mi görmek istersiniz seklinde bir anket acabilir, sonuca gorede topik içeriğini netlestirebiliriz.[/quote]
Kanaatkar,
ben de başta öle düşündüm ,ama daytrade hızlı bir iş olduğundan,aynı zamanda seans topiğine dönüşüyor...
bunu önlemek mümkün değil...
bir de işin psikoloji boyutu var,ben dahil herkes bazen sıkılıyor,şak ,geyik falan yapıyo...
bence bu da normal,robot diğiliz ya...
bence böle devam edelim,ama her gönderiyi okuyamazsak kimse kusura bakmasın ,çok sayfa oluyo...
benim fikrim nacizane...:)
[url]http://www.pala.com/[/url]
uyanık pala web sitesi kurmuş(alıntı)
Aşağıdaki mesajlar tavsiye olarak algılanır diye ilgili yerleri yıldız işareti ile kapadım.
İyi geceler.
[QUOTE=yusuf_alp;264699]saraylı hocam ema düz iken bir anda aşağı yada yukarı kırıyor. emanın aşağı yad yukarı donusunumu [B][COLOR="Red"]*********[/COLOR][/B]? 100 puan gecikiyoruz ozaman..[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;264701]şimdi bugün için ema55 yönüne bakalım:
9.15..........11.30.....:yü:
11.30........13.25.....:dü:
13.25.........15.30.....:yü:
15.30.........17.35....:dü:
demek ki bu saatler arası bu yöndeki wma kesişimlerinde ema55 seviyesinden giriş [COLOR="Red"][B]********[/B][/COLOR]..
umarım anlaşılmıştır.:::
anlaşılmadığımı ,ummam..:..::..:[/QUOTE]
Günaydın... .lelele
STR kaç puan kazandırıyo, mekanik hale getirip ölçelim vs. diye çok yazı var, ben de iş başa düştü deyip full mekanik hale getirdim. Bunun için sistemi biraz modifiye etmem, yanına birtakım filtreler eklemem gerekti.
Formülünü vermeyeceğim ama biraz bu işten birazcık anlayan herkes yapabilir, özel birşey yok. Yalnız geceye poz ile giriyor ve asla tamamen flat'e geçmiyor (Tabi ki sıkça flat'leyerek de para kazanılabilir ama bu nasıl mekanik hale getirilebilir ben bilmiyorum, sorry). Ama temel giriş çıkış şartı STR.
Sonuçta getiri eğrisi ekteki gibi. Matriks bilmeyenler için, mavi çizgi endeks, kırmızı da sistemin getirisi. Yani STR ufak değişikliklerle mekanik olarak da para kazandırıyor (eğer geceye poz taşır ve asla full flat'e geçmezseniz).
Günaydın arkadaşlar
hayırlı işler
[quote=HeLLiM;264745]Aşağıdaki mesajlar tavsiye olarak algılanır diye ilgili yerleri yıldız işareti ile kapadım.
İyi geceler.[/quote]
Sn.HeLLİM,
tŞK ederim,.brv
bazen arkadaşların sorusuna cevap verme aşkıyla,:p
sahilden fazla açılıyor olabilirim,:..:
ne gerekiyorsa,gayet tabi yapın,:rolleyes:
şeriatın kestiği parmak acımaz...;)
T..CT..CT..CT..CT..C
Günaydın arkadaşlar
hayırlı işler
[quote=Strategist;264746]Günaydın... .lelele
STR kaç puan kazandırıyo, mekanik hale getirip ölçelim vs. diye çok yazı var, ben de iş başa düştü deyip full mekanik hale getirdim. Bunun için sistemi biraz modifiye etmem, yanına birtakım filtreler eklemem gerekti.
Formülünü vermeyeceğim ama biraz bu işten birazcık anlayan herkes yapabilir, özel birşey yok. Yalnız geceye poz ile giriyor ve asla tamamen flat'e geçmiyor (Tabi ki sıkça flat'leyerek de para kazanılabilir ama bu nasıl mekanik hale getirilebilir ben bilmiyorum, sorry). Ama temel giriş çıkış şartı STR.
Sonuçta getiri eğrisi ekteki gibi. Matriks bilmeyenler için, mavi çizgi endeks, kırmızı da sistemin getirisi. Yani STR ufak değişikliklerle mekanik olarak da para kazandırıyor (eğer geceye poz taşır ve asla full flat'e geçmezseniz).[/quote]
Stropatron,
güzel izahat için tşk. ler...:::
ben diyorum bu STR iyi bi çocuk diye...:)
gunaydın herkeseee
bol kazanclı bır gun dılıyorum
Günaydın deytreydır, geptreydır, kaptan siving treydır, greyvdigır treydır, fiilinng treydır v.s v.s.
Kreş senaryo liyv