şimdilik "balımada gurban balımada balımada" türküsü çığıroyorum..az sora ne olur bellolmaz
Printable View
şimdilik "balımada gurban balımada balımada" türküsü çığıroyorum..az sora ne olur bellolmaz
[QUOTE=Astatin;449798]şimdilik "balımada gurban balımada balımada" türküsü çığıroyorum..az sora ne olur bellolmaz[/QUOTE]
hoş geldin, haydili li li li li li .lelele
lililililillili bir taban olsak eyiydi be haci
saadetimiz günsonunda da sürecek mi fikret...ü[url]www..[/url] Başgan ne diyecek acaba
hacı,
şu pazartesi sabahı 105250 den gonrat alan garibanı hala merak ediyporum yaw...bir de bu sabah 7.05 den tahvilde işlem yapan güzide şahsı tabe
fileksi az moral yapak...nassı proceksiın ama...nikkei tarzı bir kamikaze dalış..zemin müsait..ortam müsait..indikler müsait...ew müsaitmi bilemiyom
[IMG]http://i43.tinypic.com/70hrih.jpg[/IMG]
oha biz grafı şekillerken 95.950 göstermiş...haber filan mı var hadji
[quote=Astatin;449733]şort skuzi ise bayram var kalan iki gün.. şort skizi ise ayva...[/quote]
öne alalım..dün akşam saatlerinde 3,5 atarken ki ruh halimizin resmi
gıllandım
bu hareketler acaba bir haftadır yaptığı gibi, şort patlatmak için şow maksatlı mı, yoksa kucaüı genişletti ve şortcumu topluyor...yoksa ikisi de mi..
[QUOTE=Astatin;449818]gıllandım[/QUOTE]
patron dediğin gibi başkanı bekliyolar ondan loopa sardı piyasa.Akşam saati de saat kaç onu demiyolar ki..
filexx nirdesün.15 dklıkta dana formasyonu war..almasın hacı bu