[QUOTE=enorton;142075]Dün akşamın kopyası sanki...[/QUOTE]
tersdenmi.....dow açısından anladımda
Printable View
[QUOTE=enorton;142075]Dün akşamın kopyası sanki...[/QUOTE]
tersdenmi.....dow açısından anladımda
Dow akşam toplar gene..
ekim vade flat 700..son an +250 si
FDJ, DJ'YE İnanmıyor.
dow kapanış tahminim 9800,01 .. kayıtlarda bulunsun... :o:o:oüüüüüüüüüüüğğüüüüüüüü
resim netleşti aslında...59.900/62.000 bir tarafa kırmadan yapılan her işlemde zarar yazma ihtimalin kar yazmaktan daha fazla.
şu an alt banda daha yakın olduğu için SHORT taraf 1-0 önde kimi...
ya da destek-dirence yakın yerlere STOP koyup ters poz. açmakta bir strateji olabilir.
[QUOTE=SEYYAH;142084]resim netleşti aslında...59.900/62.000 bir tarafa kırmadan yapılan her işlemde zarar yazma ihtimalin kar yazmaktan daha fazla.
şu an alt banda daha yakın olduğu için SHORT taraf 1-0 önde kimi...
ya da destek-dirence yakın yerlere STOP koyup ters poz. açmakta bir strateji olabilir.[/QUOTE]
PAMBIK CIM abim eyle dıyoruz destek dırenc te kapatacaz dıyoruz emme ya destek kırılırsa sıncı dıye kapamayoruz cortları ::: 3 tur yaptı destege .....hep kapasaydık yukardan cortlama fırsatı verdı ne guzel :::
[quote=selçuklu;142078]patlayabilir abi .. bana bakmayın siz ... sistemlerinize uyun :o[/quote]
patlamaz abi korkma . ralli . :o:o:o:o:o:o
geceye [B][COLOR="Red"]cort [/COLOR][/B]yattı 15 dakkelik
DOW için düşündüğüm tuttu gayrı tekrar yukarı yapcak dedim ve eski tepesini geçti bugün...heyyo heyooo...bildim bildim...:p
bize ne faydası oldu?
HİÇ :o:o:o:o:o:o
ayılığım tuttuu.. son anda 1/2 şort 750 ekim vade..gün toplamı lafta 250 puan artı gibi görünüyor ama bir ton işlem yaptık..komkomisyon zart zurt..beyhude gönlüme çalışdık bugün..way**...bi ara 750 points kaar bile çıkıydık..ama sabahı -1000 le açmıştık yine..bunada şükür diyerek bade süzerek..cümlemize eyi haftasonları...DJ kapanış tahminim 3000 (evet yazıyla üç bin)
cümleten hayırlı iftarlar .. iyi haftasonları ..