-
[quote=jerfin;142095]efg 35,000 kontrat uzunu ekim vadeye taşıdı.. hey allhım daha nereye götürecekler bunlar...[/quote]
[quote=jerfin;142096]KY de 25,500 şortlamış görünüyor ekim vadede... 3,115 de uzun var ekim de KY nin elinde... bunlar imf gazıyla ekim vadeyi de yukarı mı planlıyorlar..üüü[/quote]
aaaaman diyim vade başından olan pastaya bakarak KY-PY yorumu yapmayın.
dün 30 bin kontrat kapatıldı.
ama EFG 5 bin kontrat şortlamış görünüyordu.
resmin büyüğünü görmek lazım...
-
Selam herkese müebbet mahkumu olduk ceza bittikten 2 ay sonra bıraktılar unutulduk mapushane köşelerinde 12 eylül gibi attılar çıkamadık.
-
[QUOTE=unlimitted;142105]aaaaman diyim vade başından olan pastaya bakarak KY-PY yorumu yapmayın.
dün 30 bin kontrat kapatıldı.
ama EFG 5 bin kontrat şortlamış görünüyordu.
resmin büyüğünü görmek lazım...[/QUOTE]
dün ağustos vadede kapatıldı 30.000 kontrata yakın doğru.. peki ekim vade pastasına da baktın mı dün ve bugün ne kadar yeni kontrat açıldı !!!!
ee peki büyük resim ne diyor sence ?
-
Bears Hybernating..
Kış uykusundaki ayılar (bears hybernating) adlı bir Powerpoint sunum geçti elime. Çok şirin yavrular. Merak edip görmek isteyene mail ile gönderebilirim..
:::
-
[QUOTE=tobre;141819]forumdaki arkadaşlar cümlenize iyi geceler
ben uzun süre kenarıya cekildim(karaya attılar) şimdi yeniden ufak ufak başlıyacagım fakat takip ettiğim bir site çalışmıyor problemle ilgili bilgi veren olursa memnun olurum site adresi [url]www.eltee.de/guotesfuturesym.php[/url][/QUOTE]
arkadaşlar lütfen konuyla bilgisi olan yazzsın herkese iyi tatiller
-
[QUOTE=tobre;141819]forumdaki arkadaşlar cümlenize iyi geceler
ben uzun süre kenarıya cekildim(karaya attılar) şimdi yeniden ufak ufak başlıyacagım fakat takip ettiğim bir site çalışmıyor problemle ilgili bilgi veren olursa memnun olurum site adresi [url]www.eltee.de/guotesfuturesym.php[/url][/QUOTE]
[QUOTE=tobre;142114]arkadaşlar lütfen konuyla bilgisi olan yazzsın herkese iyi tatiller[/QUOTE]
yada fuçurları takib edebileceğim başka bir site varmı
-
[quote=tobre;142114]arkadaşlar lütfen konuyla bilgisi olan yazzsın herkese iyi tatiller[/quote]
bahsettiğin site paralı oldu diye biliyorum ben.ücretsiz yayını kestiler.önceden bende takip ederdim oradan.
aşağıdaki linkten bakabilirsin ama çok az gecikmeli gelir veriler.
[URL]http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/e-mini-dow.html[/URL]
-
[QUOTE=tobre;142115]yada fuçurları takib edebileceğim başka bir site varmı[/QUOTE]
bu var ama işini tam olarak gorurmu bilemiyorum..
[url]http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html[/url]
-
seyyah kardeşim çok teşekkür ederim
-
ABD Dow Jones 9531.65 -48.98 %-0.51 22:50
pazartesi minik bi çağlayan görebilirmiyiz acep bizde ::: shortcuların kara gun dostu DJ kim tutar seni düş düşebildiğin kadar .dng
-
bu kapanış kimseye yaramaz.ancak PY ye yarar.
yine KIYMA MAKİNESİ çalışmaz inşallah.bi aşağı bi yukarı........
-
[QUOTE=SEYYAH;142120]bu kapanış kimseye yaramaz.ancak PY ye yarar.
yine KIYMA MAKİNESİ çalışmaz inşallah.bi aşağı bi yukarı........[/QUOTE]
İnşallah pazartesi biter bu işkence... Yoksa biz biteceğiz bu gidişle...