-
[quote=isaoz;189976]s.a arkadaşlar bol kazançlar ben v.o.b da yeniyim .Yeniyim derken 1 senem oldu bayada kaybım var vede çok küçük miktarda oynuyorum.Canlı olarak al sat sinyali veren ücretsiz bi program söylerseniz sevinirim.[/quote]
Arkadaş bizde imece usulü kendi çapımızda karınca kararınca bilgi paylaşıyoruz öyle bir sistem ne biliyoruz nede kullanıyoruz.
-
-
güzel tepkiydi 5 likleri çarptı.
-
5 lik kullanmayı bundan sevmiyorum onun yerine başka sistem kullanıyorum onu daha buraya hiç koymadım.Geçenlerde düşüş olmadan bir gün önce dün için ondan yarın ilginç bir gün olacak dedim.
-
spot 67360 kırdı bu güzel.Birde böyle düşülerde tepkiye oynanmaz.
-
işte sonuç bu günlüğün gözünü seveyim.
-
[quote=Larossıan;190011]işte sonuç bu günlüğün gözünü seveyim.[/quote]
larossian abi benim gordugum su vob aleminde palaya yem olmayan tek sen varsın,helal olsun abi..
-
[quote=elstock;190015]larossian abi benim gordugum su vob aleminde palaya yem olmayan tek sen varsın,helal olsun abi..[/quote]
Sende olmazsın neden oluyorsunki ben ne yapıyorsam buraya yazıyorum.Trendde oturmayı bileceksin yoksa tepkiden para kazanamazsın
-
[quote=Larossıan;190016]Sende olmazsın neden oluyorsunki ben ne yapıyorsam buraya yazıyorum.Trendde oturmayı bileceksin yoksa tepkiden para kazanamazsın[/quote]
Cok dogru abi,ama iste o bendeki sacma sapan hırs yok mu o hırs,cok kızıyorum kendime cok,o hırs yuzunden ben okumayı bile 5 yasında ogrendim abi sen ne diyorsun:)
-
[quote=elstock;190024]Cok dogru abi,ama iste o bendeki sacma sapan hırs yok mu o hırs,cok kızıyorum kendime cok,o hırs yuzunden ben okumayı bile 5 yasında ogrendim abi sen ne diyorsun:)[/quote]
Ya hiç güleceğim yoktu Allahta seni güldürsün.:::::::::
-
[quote=elstock;190024]Cok dogru abi,ama iste o bendeki sacma sapan hırs yok mu o hırs,cok kızıyorum kendime cok,o hırs yuzunden ben okumayı bile 5 yasında ogrendim abi sen ne diyorsun:)[/quote]
kimseye akıl vermek harcım değil ama ben yaklaşık 5 aydır sadece Larossıan abi'yi takip etmeye başladım ve öğrendiğim en önemli şey vob'ta sabretmezsen, hep ama hep kaybedersin ve ben kasım ve aralık ayındahemen hemen hiç işlem yapmadan sadece hareket tarzı oluşturmak için kendime beklemeyi öğretmeye çalıştım ve hala çalışıyorum.
Larossıan abiye ve kendime sözüm var, bu işi gerektiği gibi yapacağıma dair. Yoksa hep kaybediyordum sabırsızlıktan ve kaybettikçe hırs yapmaktan. Tüm bunlar palanın işine geliyor.
-
dün stop koymuştum shortlar gitti stoptan ve okul son günleri olduğu içinde takip edemedim desem yeridir saat 17.25 gibi gel shortla diye bağırmış ama ben uzaklardaydım, duyamadım. Bugün piyasanın tersine hareket ettim ama 67600 den longladım kapanışta 68100 den flatladım. Ben de kendime trendi öğretmeye çalışıyorum, Larossıan abi gibi.
Buraya vakit, emek harcayan başta Larossıan abi'ye ve diğer arkadaşlara sonsuz TEŞEKKÜRLER.