yaww sanki çok pis alacaklar...:( :) ekim 200 altında longoslar, 700 üstümde şotosların çığlıkları izmirin dağlarında yankılanır
Printable View
yaww sanki çok pis alacaklar...:( :) ekim 200 altında longoslar, 700 üstümde şotosların çığlıkları izmirin dağlarında yankılanır
[QUOTE=Astatin;142259]yaww sanki çok pis alacaklar...:( :) ekim 200 altında longoslar, 700 üstümde şotosların çığlıkları izmirin dağlarında yankılanır[/QUOTE]
Abi keşke alsalar ya da keşke Allah ne verdiyse satsalar... Nedir bu ya...
ya şu vadede kapansın artık midem bulandı be.ne öldürüyor ne kaldırıyor.iyi süründürüyor...
ben işlem yapmıyorum böyle tribün işi iyiymiş.hele şu vade bitsin...taşınsınlar...şimdi bunnar taşınırken kırıp dökebilirler ellerinin ayarı yok.o arada bizim kafa göz filan patlar neme lazım.
bezgin bezgin izliyom gayrı...
[url]http://www.ensonhaber.com/dunya/225416/acilim-abd-isi-diyenleri-hakli-cikaracak-harita.html[/url]
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/225685/ben-de-turk-acilimi-istiyorum.html[/url]
[QUOTE=SEYYAH;142261]ya şu vadede kapansın artık midem bulandı be.ne öldürüyor ne kaldırıyor.iyi süründürüyor...
ben işlem yapmıyorum böyle tribün işi iyiymiş.hele şu vade bitsin...taşınsınlar...şimdi bunnar taşınırken kırıp dökebilirler ellerinin ayarı yok.o arada bizim kafa göz filan patlar neme lazım.
bezgin bezgin izliyom gayrı...[/QUOTE]
tribune alıstımmmıda kalkamayorsun bidaa ordan ::: yuaw ne olu baa anlamadım hersey tersine dondu birden.... enşallah duzelcem bakalım bende sahalardayım vade son gunu olsa bilem ...
sistemim ısrarınan [B][COLOR="Red"]cortingale[/COLOR][/B]
Ulan PY bir gün ben de sana sokacam böyle kazığı :D
[url]http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1160793308898&ref=share[/url]
efg taşınmaya devam ediyorsada ortalamaların buluştuğu 60500 seviyesi direnç olarak çalışıyor halen.future larda toparlanma olur ve efg taşımaya devam ederse gün sonu 61 bine doğru bi atak gelebilir.
aşağı tarafta sabah destek bulduğumuz seviyeler yine güncelliğini koruyor ki altına sarkarsak 58400 e kadar paraşüt açılmayabilir..
günlük periyottaki güç kaybını akıldan çıkarmamak lazım şu sıralar.şuan öyle bir durum henüz oluşmasada mart ortası başlayan hareketin sonlarına gelmiş olabiliriz..
[quote=fXci;142263]tribune alıstımmmıda kalkamayorsun bidaa ordan ::: yuaw ne olu baa anlamadım hersey tersine dondu birden.... enşallah duzelcem bakalım bende sahalardayım vade son gunu olsa bilem ...
sistemim ısrarınan [B][COLOR=red]cortingale[/COLOR][/B][/quote]
geçen haftadan sonra bana 3-5 gün tatil yapmak lazım geliyordu.onu yapıyorum.:..:
iki vade makas 300 kapanırmı dersiniz?
[QUOTE=SEYYAH;142266]geçen haftadan sonra bana 3-5 gün tatil yapmak lazım geliyordu.onu yapıyorum.:..:[/QUOTE]
yap yap insan kafasını diyniyore ::: zonra daha savlıklı dusunuyore ::: graliçhem nerde yuaw
übeee laeett!!!! ekim vade 350 de geçici satını çaktı..bekle babam 15 dakika
[quote=jerfin;142111]dün ağustos vadede kapatıldı 30.000 kontrata yakın doğru.. peki ekim vade pastasına da baktın mı dün ve bugün ne kadar yeni kontrat açıldı !!!!
ee peki büyük resim ne diyor sence ?[/quote]
ablayı kızdırmışız yine.
yaw abla kızma. peki dediğin gibi ossun. :D