yvade nin satı ise önceki barda gelmiş ve kesinleşmiş...n eiş.ekimi yukarı çekip yvadede halka arzmı acep :)
Printable View
yvade nin satı ise önceki barda gelmiş ve kesinleşmiş...n eiş.ekimi yukarı çekip yvadede halka arzmı acep :)
burdayım gız..biraz pasif olayım dedim..msn konferansına girdim..çok güzel kazanıyolar..yön tayini güzel..amma öyle küfür ediyolarki..ben duramam gayri oralarda..üç kuruş kazancaz diye..moralim bozuldu yani..fazla takılmayacağım ..türlü insan var..o yüzden..ama elması gördünüzmü..59900 altı 2000 point..
abdullah yıldız bey, bir de sizin yorumunuzu alalım. Fibo ne diyor?
akbnk dan vade sonu şovu bekliyom..endekse en etkili,ama en sığ kagıt akbnk..aralık 2008 gibi..
[quote=enorton;142273]abdullah yıldız bey, bir de sizin yorumunuzu alalım. Fibo ne diyor?[/quote]
dostum 9eylüle kadar 58 civarına kadar bir düzeltme beklentim var sonrasına 9eylülden sonra bakmak lazım şu anda hem kanalın üst dirençlerindeyiz hem de son on günkü görüntü elması andırıyor kısa vadeli beklentim satış yönünde.lelele.lelele.lelele
Exıtler çakıldı birazdan yaparlar yukarı bekleyek...
Bollingerin bant genişliği 5 dakikalıkta 15.30 kapanışı itibariyle 0 oldu. Sert bir kırış mı geliyor ne...
47500 ü yıkaru kırabilirler . demedi demeyin..
py buralarda çok oyalandı. [U] yukarı götürmeyecek adam bu piyasayı bu fahiş fiyatlardan tutmaz oyalamaz[/U]
makro bakarsak daha pahalı dan da çok daha pahalı vardır..
yazıcam ekim vadeye 65000 iptal edilene kadar geçerli emir.. yaslanıcam arkama ) oh bee
[QUOTE=özdenil;142277]Bollingerin bant genişliği 5 dakikalıkta 15.30 kapanışı itibariyle 0 oldu. Sert bir kırış mı geliyor ne...[/QUOTE]
İnşallah...
Sıkıntı geliiiiiii, oruç başıma vuriiiiiiiiii... :D
[quote=Larossıan;142276]Exıtler çakıldı birazdan yaparlar yukarı bekleyek...[/quote]
Larossian bir gfafik koyabilirmisin teşekkürler.
31.08.2009 15:57:45 MORGAN STANLEY/XİE, "ÇİN EKONOMİSİ SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİL"
Morgan Stanley Asya Ekonomisti Andy Xie, Çin ekonomisinin sürdürülür
olmadığını ve 2667.75 puan düzeyinde bulunan Şangay Bileşik endeksinin
2000 puan ya da daha aşağıda olmasının gerektiğini söyledi.
Nisan 2007'de Çin hisse senetleri piyasasında yaşanan düşüşün önceden
tahmin eden ekonomist, "Çin hisse senedi piyasaları halen 'balon' alanında"
açıklamasında bulundu.
Foreks Haber Merkezi