sistem nihayet sat verdi..full kısayım[B]..ekimde[/B]...son günlerde nötr sayılırım..son günlerde t[B]oplam [/B]3-4 işlem var..
Printable View
sistem nihayet sat verdi..full kısayım[B]..ekimde[/B]...son günlerde nötr sayılırım..son günlerde t[B]oplam [/B]3-4 işlem var..
Herkese selamlar bol kazançlar. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma geldim. Burada kayseriden birkaç kişi vardı onların yardımı gerekiyor bana. Bir yakınımızın oğlu kayseri erciyes üni kazandı ve kalacak yer arıyoruz. ama her yerde bazı cemaatlerin yurtları mevcut. bu yüzden bu yurtlardan olmayan birkaç yurt adı gerekiyor.bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.
[QUOTE=abdullah yıldız;142293]al benden de o kadar banka aracı kurumundan kurtuldum dünya varmış istedigin gibi hareket imkanı var 100-200 puana stop koy yaslan arkaya ama bankada sadece komisyonu çıkarmak için zaten 200 puankazanmalısın sonra yönün dogru olursa kar yazacaksın stresi bile adamı bitirir[/QUOTE]
10000 de 42 den 25 e düştüler benim için gayet iyi bi oran :)) daha baslayalı 2 hafta oldu ilerde biraz daha indirim alabilirim zannedersem :)
[QUOTE=fXci;142289]59500 e atak olacak birazdan demedı demeyın ::: su an vob 60 000[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
[QUOTE=enorton;142294]Bilgi nerden geldi abi? Ağustosta deprem olacak diyodun, bak olmadı :D Tabi bugün de olmazsa...[/QUOTE]
agustosta dimedim la 2011 de didim ::: bu arada kaldı 200 puvan daha 300 puvan goctuk ben dedıkten sonra :::
[QUOTE=VendETTA;142297]Herkese selamlar bol kazançlar. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma geldim. Burada kayseriden birkaç kişi vardı onların yardımı gerekiyor bana. Bir yakınımızın oğlu kayseri erciyes üni kazandı ve kalacak yer arıyoruz. ama her yerde bazı cemaatlerin yurtları mevcut. bu yüzden bu yurtlardan olmayan birkaç yurt adı gerekiyor.bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
ekke ailem kayseride 15 yıldır.. ben onerebilirim sana mekan ama ozel yurtların hepsi bildiigim kadarıyla devlet yurdu ve cemaat yurtları var sadece..
yanı yerınde olsam ev tutardım talastan yada merkezden.. cok daha rahat eder yurtta baskı gormez.. muhtemelen de daha ekonomık olur yurttan.. ev kıraları cok ucuzdur. zaten gıder fılan da pek olmaz istanbula gore..
illa yurt dıyosan devletın yurdu var ercıyes unıversıtesınden talasa dogru gıderken sol tarafta. en buyuk yurtlardan bırı.. bı goz atın..
[quote=Kennym;142298]10000 de 42 den 25 e düştüler benim için gayet iyi bi oran :)) daha baslayalı 2 hafta oldu ilerde biraz daha indirim alabilirim zannedersem :)[/quote]
ben kontrat başına 1 ytl çalışıyorum o kadar rahatım ki size de öneririm bence banka aracı kurumlarından bir an önce kurtulun kendinizi seviyorsanız
60700 denki cortlarımı 59650 den gapayı virdim gayri 1050 pıvan vade son gunu savol paye :::
Bu arada zistem halen inatla dale don [COLOR="Red"][B]cortingale[/B][/COLOR]
[quote=VendETTA;142297]Herkese selamlar bol kazançlar. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma geldim. Burada kayseriden birkaç kişi vardı onların yardımı gerekiyor bana. Bir yakınımızın oğlu kayseri erciyes üni kazandı ve kalacak yer arıyoruz. ama her yerde bazı cemaatlerin yurtları mevcut. bu yüzden bu yurtlardan olmayan birkaç yurt adı gerekiyor.bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.[/quote]
iyi düşün bence..eğer cemaat yurtlarında kalmazsa yarın öbürgün, terörist diye hakkınd asoruşturma açılabilir...inanmıyorsan bak çydd den burs alanlara :)
59650 altında ekim vade sistem günlükde bile sata geçer gibi geliyor bana yoksa şüphemmi ar :)
[QUOTE=enorton;142299].brv.brv.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
ne kadar tesekkur etsek az ... :D dırek kapadım longları :D coktu resmen sonrasında
[QUOTE=fXci;142289]59500 e atak olacak birazdan demedı demeyın ::: su an vob 60 000[/QUOTE]
eee iki dakkada tahmin ancak bukadar oluyore 59500e atak olcak didik emme 59575 e kader oldu gayri 75 pıvancıkta hatrımız olsun deemi
savolun varolun:::