-
[quote=Kennym;142301]ekke ailem kayseride 15 yıldır.. ben onerebilirim sana mekan ama ozel yurtların hepsi bildiigim kadarıyla devlet yurdu ve cemaat yurtları var sadece..
yanı yerınde olsam ev tutardım talastan yada merkezden.. cok daha rahat eder yurtta baskı gormez.. muhtemelen de daha ekonomık olur yurttan.. ev kıraları cok ucuzdur. zaten gıder fılan da pek olmaz istanbula gore..
illa yurt dıyosan devletın yurdu var ercıyes unıversıtesınden talasa dogru gıderken sol tarafta. en buyuk yurtlardan bırı.. bı goz atın..[/quote]
Teşekkürler Kennym. devlet yurdunu yedekten kazanmış ve yaklaşık olarak aralık ortasına doğru alınırsınız demişler. yeni öğrenci olmasa ev tutar ama malum kimseyle eve çıkamaz şuanda. o yüzden eğer burdan yazmak forum kurallarına aykırı ise özelden de yazabilirsiniz yurt adlarını. kayserili arkadaşlar yardımlarınız lütfen...bol kazançlar
-
astatin risk alır ve piramite başlar....
-
şinci 59400 e dikkayt edin gayri cunkum 59400 gırarsa 58500 e göçer bura dimedi dimeyin 59400 gırmazsada aynen yukarı çıkarık
-
gercekten [B]agresif kısayım sistemli[/B]...sistemim sat da(5 daklık)..ama saatlik de sat da..ccı ekside..macd (30) daklıkda sat da...bundan fazla ne olsun.üstelik sistem 3 karlı,2 zararlı işlem oranı var..son iki işlem zara..şimdi kar zamanı gibi..
-
[QUOTE=Astatin;142309]astatin risk alır ve piramite başlar....[/QUOTE]
Çin borsasından bizim neyimiz eksik diyorsun :D
-
925 uzlaşmaları piramite bağladım..fiyat 650 ye gelirse 825 uzlaşma karlarını da bağlarım..bağla bağla..sağlam kazığa bağla..
-
59700 e kadar kademeler dolu, zor göçer bence burası...
İnşallah yukarıdaki cümlemi dinleyen olmamıştır... :)
-
gel gel....guzu emmin mama verecek....az kaldi yawrum...incitmiyecegim....
-
[quote=enorton;142312]Çin borsasından bizim neyimiz eksik diyorsun :D[/quote]
%5 imiz eksik :) günlükde :)..şaka bir yana piramitinde sistemi olmalı..rastgele piramit yer adamı
-
825 uzlaşmaalrı 700 den şorta bağlar asti
-
ALARMMM;
Mltipass günlükde geçici sat sinyali verdi....750 de...grafik azsonra....
-
[IMG]http://i27.tinypic.com/b7gl5c.jpg[/IMG]
yoksa o mu evet o..choosen one pardon choosen signal..aylardır beklenen..omu..işallah ..kapanışta bakacağız..günlük graf