-
[QUOTE=sovalye;142408]benim strateji vade başı hatrına
gün içi 58.500 de shorta geçerim
kapanışta 59.000 altı olursa yine shorta devam aksi halde long devam....[/QUOTE]
ozaman sovalyememore bizim zistemleri cortingale mi yapmaya calıscak bu "peyami payemi " :::
emme inatla [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR]diyore benim ziestenyore
-
[QUOTE=fXci;142409]ozaman sovalyememore bizim zistemleri cortingale mi yapmaya calıscak bu "peyami payemi " :::
emme inatla [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR]diyore benim ziestenyore[/QUOTE]
inatla flatte etrafı izleyesim var :) kesin yükselecek piyasa ondan benim pozisyon açasım yok .dng
-
[QUOTE=Kennym;142410]inatla flatte etrafı izleyesim var :) kesin yükselecek piyasa ondan benim pozisyon açasım yok .dng[/QUOTE]
amman abey bak saa bi sır verem gayri
bu piyase 58600 altını görerse haşırt deyüü 55500 oluverir gayri hemide jet kibin
-
efg yavaştan alıyo dikkat edin..yoktu piyasada..ama yinede sisteme bakmalı..400 üstü kalışlar al olur..
-
flat oldum....taktik degistirmis gorunuyor...dunki longlari sabah acilisla verip short olacagimi ve iki gun shorttan hic cikmiyacagimi yazmistim....
bunu uygulamiyacagim....cunki...151 000 ile gune basladigi kontrat sayisini sanki short yapin dermis gibi buralarda tutarak 157 000 e cikardi....
long kapa short ac...ve short kapa ile 650 puan alip ciktim.....
birazdan yeni taktigimi yazacagim.....
-
öğlen arası ölü kedi zıplaması olmuş
-
iyi seanslar öğleden sonra aşağı sarkma olabilirmi 58350 gibi rakamlara
-
sikistirdigi bolge....59 200 ila 59 500 arasi....
daks eksi 1.80 olunca dahi asagi gitmedi....59 100 de kaldi....
bu durumda...asagi gidecek nasilsa diye vetan evlatlarina bile bile short actiriyor....
bu akila zit bi durum....zit durumlarda malda kalmam...isterse yerin dibine insin...hammal o...ben degilim....
bu bolgeden cikmasini bekliyecegim....
-
Ne insafsınız arkadaşlar bir haftadan beri ekimde 59500 short bekliyorum.Daha kazanmadan aceleniz ne longda.:o:o
-
58350 orta bandı bekliyorum 240 dklık :)
-
61 den 59 a 2000 puan düştü sanki 10000 düşmüş gibi his yaratıyo..düşüşler hala zayıf..
-
ziestenova inatla halen löngınşayne :::