kısa kapa bekle yaptım :)
Printable View
kısa kapa bekle yaptım :)
herkes pusmuş bekliyo bu nasil bi cin piyasa agalar böle.. py bile pusmus punduna getirsemde kyleri öpsem diye bekler mi yaf .dng
afrikadaki vahşi yaşam bile bu kadar acımasız değil :::::: aslan bile haftada bi avlanır bekler 1 hafta elini sürmez bişeye.. bizim agalar paso pusuda sabah akşam öğlen arası ne ara tutarsa :)
enorton longuşayne misin..yoksam şotingale bekliyomusun..,
5 dk lık alışa geçti,
trade satıştan flat duruma geçti,
60 dk lık halen satışta ve bugün için alışa geçmesi epey zor gözüküyor şimdilik..
[quote=jani;142413]flat oldum....taktik degistirmis gorunuyor...dunki longlari sabah acilisla verip short olacagimi ve iki gun shorttan hic cikmiyacagimi yazmistim....
bunu uygulamiyacagim....cunki...151 000 ile gune basladigi kontrat sayisini sanki short yapin dermis gibi buralarda tutarak 157 000 e cikardi....
long kapa short ac...ve short kapa ile 650 puan alip ciktim.....
birazdan yeni taktigimi yazacagim.....[/quote]
hakli ciktim....
[quote=jani;142416]sikistirdigi bolge....59 200 ila 59 500 arasi....
daks eksi 1.80 olunca dahi asagi gitmedi....59 100 de kaldi....
bu durumda...asagi gidecek nasilsa diye vetan evlatlarina bile bile short actiriyor....
bu akila zit bi durum....zit durumlarda malda kalmam...isterse yerin dibine insin...hammal o...ben degilim....
bu bolgeden cikmasini bekliyecegim....[/quote]
simdi....gittigi yerden mutlaka shortluyacagim agami....short actirdi...musteri yaratti....
[QUOTE=jani;142416]sikistirdigi bolge....59 200 ila 59 500 arasi....
daks eksi 1.80 olunca dahi asagi gitmedi....59 100 de kaldi....
bu durumda...asagi gidecek nasilsa diye vetan evlatlarina bile bile short actiriyor....
bu akila zit bi durum....zit durumlarda malda kalmam...isterse yerin dibine insin...hammal o...ben degilim....
bu bolgeden cikmasini bekliyecegim....[/QUOTE]
guzum evet en ıyısını yaparsın eyice sıkıstı bu meret bi muddet bunna oynamamak daha eyi olur eyice pişsin olgunlaşsın şeyle dilimlensin alırık gayri :::
zistemim inatla halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR]::: 60000 yeresine gelerse histemli cortingale yapcayım hetta 60300 ikinci posta bilem yaparım :::
[quote=fXci;142428]zistemim inatla halen [COLOR=blue][B]löngınşayne [/B][/COLOR]::: 60000 yeresine gelerse histemli cortingale yapcayım hetta 60300 ikinci posta bilem yaparım :::[/quote]
60850 yanarsa bende sistemli uzarım.
2.posta sinyali bende çok zor gözüküyor bugün için ama bellide olmaz..
alıcılar bollaştı dans olabilir
[QUOTE=QUEEN;142423]enorton longuşayne misin..yoksam şotingale bekliyomusun..,[/QUOTE]
500 den longladım ama acayip tırsıyorum :)
59200 longları 59600 den verdim gitti alan hayrını görsün.
Diğer sitelerden baktığımda Spotta para çıkışı görünüyor hem endeksi yeşil yapacaksın hemde para çıkacaksın bu iş beni bozar.
17,00 a kadar birkere daha aşağı salarlarsa 59100-200 den longlar 59,000 e kadar kımıldamadan beklerim 17,00 verisi ile DOW coşarsa bizde spotta kapalıyken ne olur Allah bilir.
[QUOTE=enorton;142431]500 den longladım ama acayip tırsıyorum :)[/QUOTE]
haklısın..ben kapadımm.300 longları..ama açıcam tekrar galiba:::