-
Sizinde bildiğinizi düşündüğüm bir üstat Xtraderx böyle piyasalara testere piyasası der. Bir aşağı bir yukarı arada pozisyonda duramayıp kıpraşanı biçer durur bu piyasa sonuçtada kafalar karışır hata yapılır ancak 17,00 verileri ile bir yükseliş yaşayacaksak biraz daha short açtırmaları biraz daha aşağı çekmeleri lazım son bir düşüş daha bekliyorum 59300-200 de pusuya yattım
-
alışlar güçlenemeden tıkanıp kalıyor..
5 dk lık alıştan satışa dönerek zarar yazdı son sinyalde.
trade flat devam ediyor.
60 dk satışta..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;142447]alışlar güçlenemeden tıkanıp kalıyor..
5 dk lık alıştan satışa dönerek zarar yazdı son sinyalde.
trade flat devam ediyor.
60 dk satışta..[/QUOTE]
abi tıkanmasyon formasyonu ::: şinci diynenme zamanı
emma mena mor menem zistem halen inatla löngınşayne ::: dale don cortingale sinyalinden haber alınamayor halen gayri
-
[QUOTE=abka;142443]6600 puan fazla..nasıl oldu..benim sistem son günlerde yatay takılmış gibi..son işlem 400 den al da..
.[/QUOTE]
Ağustos ayında toplamda 7000 puan kar var... 24 ağustos günü toplam kar 13000 puan civarındaydı...
-
[QUOTE=fXci;142448]abi tıkanmasyon formasyonu ::: şinci diynenme zamanı
emma mena mor menem zistem halen inatla löngınşayne ::: dale don cortingale sinyalinden haber alınamayor halen gayri[/QUOTE]
Abi sen boşver sinyali, teknik ne diyo onu öyle :)
-
[quote=fXci;142448]abi tıkanmasyon formasyonu ::: şinci diynenme zamanı
emma mena mor menem zistem halen inatla löngınşayne ::: dale don cortingale sinyalinden haber alınamayor halen gayri[/quote]
Datilde çok daldırdıysan kulakları neymin tukanmış olabilir fcxi.:D:D:D:D
-
[QUOTE=enorton;142450]Ağustos ayında toplamda 7000 puan kar var... 24 ağustos günü toplam kar 13000 puan civarındaydı...[/QUOTE].geriye dogru uzun vadeli test yapmak lazım..enaz 12 aylık test lazım..gerçi sıkıntı matriksin 4 aylık veri vermesi herhalde.
-
500 üzeri longlara umut olur..
-
-
[QUOTE=enorton;142451]Abi sen boşver sinyali, teknik ne diyo onu öyle :)[/QUOTE]
grafiğin ümüğünü sıkıyolar emortım ::: 60200 üstü olmadan ben lönklerin ömründen şüpheliyim gayri :::
59100----- 60200 arası al ver ver al histem trade :::
sonrası teknik ne derse o gayri
-
[quote=QUEEN;142445]şimdi 250 300 puanlık barlar var..nasıl olcak 200 puana stop..yoksa 59200 mü demek istediniz..[/quote]
söyledigim gibi stop yatayda çok iş yapmaz ama trendde çok iş yapar atıyorum 600de kısa yaptın fiyat 400 olunca az piramityaparak bu kez yeni kontratın stopunu 600 e koydun geri gelirse az bir zarara pozisyonun kapanır fiyat pozisyonun yönünde giderse ilk öncelik tabiki bu durumda ek yapılan kontratların kapatılması olmalı ana pozisyonda yineters hareketlere karşı stoplar 300-500 puan aralıgında iyileştirilerek karın üzerinde oturulmalı mümkünsesert hareketlerden sonra geceye pozisyon taşınmamalı
-
[QUOTE=abka;142453].geriye dogru uzun vadeli test yapmak lazım..enaz 12 aylık test lazım..gerçi sıkıntı matriksin 4 aylık veri vermesi herhalde.[/QUOTE]
evet abi matriks neden 4 ay veriden öncesini siler anlamam. Saatlik ve günlük var ama onlarla da vobda işlem yapılmazki...