-
[QUOTE=Astatin;264783]Çözüm kolay;
Faaliyet alanı gereği, 7/24 internet bağlantısına ihtiyaç duyan ve bu yüzden 3-4 servis sağlayıcı ile yedekli çalışan bir şirkette işe girebilirsiniz mesela..Evet biraz zor bir çözüm ama iyi tarafından bakın, üstüne bir de maaş alacaksınız:::[/QUOTE]
kabloları fareler yerse ne olacak..ve ya iş makinesi,su tesisatı yaparken,kabloları sökerse ne olacak(bunların hepsi geçmişte oldu:))...
yo yo..en güzeli 3G..:::
-
str de 6-10 u değiştirerek işlem sayınızı epey değiştirebilirsiniz[B]..haftalık [/B]işlem sayısı ortalama 8-9 yapılabilir...
-
[quote=Astatin;264783]Çözüm kolay;
Faaliyet alanı gereği, 7/24 internet bağlantısına ihtiyaç duyan ve bu yüzden 3-4 servis sağlayıcı ile yedekli çalışan bir şirkette işe girebilirsiniz mesela..Evet biraz zor bir çözüm ama iyi tarafından bakın, üstüne bir de maaş alacaksınız:::[/quote]
[quote=abka;264801]kabloları fareler yerse ne olacak..ve ya iş makinesi,su tesisatı yaparken,kabloları sökerse ne olacak(bunların hepsi geçmişte oldu:))...
yo yo..en güzeli 3G..:::[/quote]
Şirketin kablolu internet kullandığını da nerden çıkardın:..:
-
[QUOTE=saraylı;264776]abka doğrusun,;)
bende de gelip gidiyo internet,:::
daytrade hata kaldırmaz,
ek bişi yapmalıyız....brv[/QUOTE]
burda devamlı elektirk kesiliyor. int kafedeyim zaten. int gidiyor. ama bende htc touch 2 var. pda yı cıkarıp ya poz kapatıyorum yada trend izliyorum
-
74100 üstü istop kısa devam ...
-
-
pivot........73.900
ema55.......73.979
-
saat başı. destek bulduğu yer önemli. altında şort olur. burda poz flat
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ckmz6n6tw3.png[/IMG]
-
eger hisse alsaydım..bşktaş alırdım...dibe göre prime bkakarsanız...
galatsaray 16 kat primli
fener 10 kat primli..
bşktas sadece 5 kat primli..üstelik olası bir şampiyonlukta uçar..
aha bşktaş..askerde iken fiyatı 20.000 iken(bölünmeden önce) elimde çok bşktaş vardı..26.000 den sattım...8 ay içinde 250-300.000 gördü...grafikte görünen 2005-2006 hareketi..
-
Still şort still got the blues...Elmas kaçakcıları ve çakma ayı ve hatta oyuncak ayı arthura rağmen..yysd
-
[quote=İmales;264809]74 den tekrar 2/3 şort[/quote]
875 de şortlar kapandı
flat
-
[quote=abka;264815]eger hisse alsaydım..bşktaş alırdım...dibe göre prime bkakarsanız...
galatsaray 16 kat primli
fener 10 kat primli..
bşktas sadece 5 kat primli..üstelik olası bir şampiyonlukta uçar..[/quote]
Bence öyle değil..Mal ne kadar iyiyse değeri de öyle oluyor..hheheheh...
rerere rarara gassaray gassaray cimbombom...fener i bu kadar tahmin etmiyordum hayret.lelele