trendlerde oturamadım..ama geçen hafta benim için çok iyi geçti..300 puana kapadım karı aldım hep..maliyetime geri gelincede kapadım..%20 gibi bi kazanç olmuş geçen hafta..
Printable View
trendlerde oturamadım..ama geçen hafta benim için çok iyi geçti..300 puana kapadım karı aldım hep..maliyetime geri gelincede kapadım..%20 gibi bi kazanç olmuş geçen hafta..
[quote=sazan;142503]Bir tek zaman dilimindeki Xu100 sayımı, benim 2 saatimi alıyor. Yemişim sayımını söylemi , tatilde bunla mı ugraşılırdan geliyor. Aralarda dalgasına 1-2 kere daha söylemişimdir. Ama ben ne kazandıysam EW ile kazandım. Sistemlerim bile EW bilgisi olmadan inşa edilemezdi.[/quote]
çok sevdiğim bir kitap var, trading as a business, yazarı Charlie Wright, okumuşssunuzdur muhtemelen, onun ifadelerinin türkçe meali şöyledir
" [FONT="]..........artık piyasanın trendsel veya yatayda olduğunun keşfedilmesine sıra gelmiştir. Bu noktada trader, para kaybettiğim yatay piyasayı tahmin edebilirsem, bu dönemde piyasa dışında kalabilirim ve büyük bir dalga başlayınca piyasaya dönerim şeklinde düşünmeye başlar. artık yeni bir kavram vardır, yatay piyasanın nasıl tahmin edileceğini öğrenmek şeklinde. Artık sıra, [B]EW-Gann ve fibonacci hedeflerine gelmiştir. Bu tekniklerin genellikle piyasaların yatay döneminin ve bu yataylığın ne zaman başlayıp biteceğinin tahmin edilmesine yardım ettiği iddia edilir[/B]. Trader artık yatay dönemde piyasa dışında kalmak için bu teknikleri öğrenmeye başlar ve söz konusu teknikler doğrultusunda büyük bir dalga yakalamak için piyasa dışı kalır. Trend başladığında, büyük bir kar elde etmek için zaten trende dönecektir. Bu nedenle trader pozisyonunu kapatır ve yeni trendi beklemeye başlar. [B]Ne yazık ki, trader bir düzeltme piyasasını tahmin etmeye çalışır ve trendi kaçırır. Bu durumu da, 2. dalganın B dalgası bekliyordum ama 3. dalga başladı şeklinde açıklar. [/B][U]En sonunda piyasanın tahmin edilemeyeceğini anlamaya başlar[/U]......."[/FONT]
9414 durmalı dow..yoksa 9300 potada..
Keklik gibi adam avlıyorlar başka işleri yok...
Ağustosu sev yeşili koru..Ağustos iyi bir aydı...mtxhesabı %18, MS hesabı 10000 pointse denk gelir sanırsam... 14/17 KZ sinyal oranı, 3.19 K/Z oranı, max zarar %1.58, max kar %5.55.........her ay böyle olsun 100000 lira borcum olsun..
[IMG]http://i25.tinypic.com/2ns7ux1.jpg[/IMG]
saatlik al vermeden geceye pozisyon taşıdık ve cezayı kesecekler gibi duruyor şimdilik..
dow 9380 altında kapanış yaparsa 9150 ye kadar gerileyebilir bi kaç gün içinde..
mevcut seviyelerden kapanış bile bugünkü düşük seviyelerin yarın açılışta görülmesine yeter de artar gibi duruyor şimdilik..
üwwwwwwwwwww.....inşallah dj toparlar..üwwww..günlük multipasss
[IMG]http://i28.tinypic.com/309rgr8.jpg[/IMG]
data falan geldi galiba ?
çok sert satış yedi amerika.
bu arada dax ta nasibini aldı,% 2 üstünde kayıp ki biz kapanırken kaybı sıfırlıyordu neredeyse..
[quote=YAVUZHAN;142512]saatlik al vermeden geceye pozisyon taşıdık ve cezayı kesecekler gibi duruyor şimdilik..
dow 9380 altında kapanış yaparsa 9150 ye kadar gerileyebilir bi kaç gün içinde..
mevcut seviyelerden kapanış bile bugünkü düşük seviyelerin yarın açılışta görülmesine yeter de artar gibi duruyor şimdilik..[/quote]
Dow bundan aşağısı numara merak etme birşey olmaz toparlar..
[QUOTE=YAVUZHAN;142512]saatlik al vermeden geceye pozisyon taşıdık ve cezayı kesecekler gibi duruyor şimdilik..
mevcut seviyelerden kapanış bile bugünkü düşük seviyelerin yarın açılışta görülmesine yeter de artar gibi duruyor şimdilik..[/QUOTE]
kapanmadan yorum yok..:)
ilk defa bu kadar düştü ? noollldu haber mi var ?
obama yı vurmuşlar )
Dowla adamlar ortak çalışıyor dow çanak tutuyor bize.